Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Tako dober sex..

Tako dober sex..

spet bova težko “skup” pršla….z interpretacijo….kaj so za koga “nenavadne poze”

bi moral bit natančen pr tem, pol bi ti js lahko povedala, kaj je zame nenavadno in kaj je navadno:)

a še kar me sanjaš:))))

kaj bi šele blo, če bi se ti za trenutek sanje uresničle….pol bi sanjal tudi z odprtimi očmi:))))

Se ti zdi? Sicer res sanjam tudi podnevi in te se strahotno poredko uresničijo. No, je pa rariteta potem najslajša, razen tebe seveda:-))))

In kaj porečeš na to, da sem marsikaj hudega že doživel? In zanimivo bi bilo slišat kaj je zate nenavadno.

hudega?

kaj je blo hudega? (bolezni, nesreče, neuslišana ljubezen??)

nenavadno je zame marsikaj….

nenavadne poze pr sexu pa….ne vem….jih ni po moje…so samo uporabljene pa neuporabljene, ali več uporabljane in manj uporabljane:)))
Če je nekaj obema všeč, je vse navadno:)

En seks z drugim nima primerjave. Z možem je prisotna nežnost, ljubezen… ne znam opisat…
Lover je pa pač samo za seks, do njega ne čutim nič posebnega. Mi je pa všeč, ko me trdo prime, me obrne s trebuhom proti steni, dvigne krilo, odmakne hlače in me napolni (včasih v eno, včasih v drugo luknjo). Z roko me drži čez usta, da nisem preveč glasna… in nabija…
mmmm…

Hudega s smehci sem mislil:-))

Se mi je kar zdelo, da se ne boš mogla odločit za tiste nenavadne. Včasih pa le imava iste misli

čao, letim!

in ti imaš lulčka:))))

Ja, ga imam. V sebi… In takoooo pašeeeee….

lulčka lahko skriješ, moške pameti pa ne:))))

Zdaj te pa ne razumem ???
Kdo govori o moški pameti?

jaz

ker te sumim, da si moški:)

če pa nisi, pa mi ne gre skupaj….un ljubeč, krasen mož pa pomanjkanje živalske strasti v vajinem zakonu in sexu:)))
al je ženska doma zadovoljna al pa ni….ni pa “takmašni” sex, pa un za doma:))) pa oba sta fajn, k obleke:)))) v trenerki se fino počutim, sam ko grem pa k maši v novi jakni, doživim pa ekstarzo:))))
Moža ljubim, do ljubimca ne čutim nič posebnega, gre samo za sex:))))
Moža tudi spoštuješ verjetno in si mu povedala….da si našla, kar ti on ne more nuditi, ker je tako prekleto romantičen, počasen in lesen:)

vsako tele ima svoje vesele:)

Mirella, od hudicha si! Spremeni nick v Sherlock :-))))))

Kaj bi imela od tega, da bi se pretvarjala, da sem ženska? Ok, ne mislim te prepričevat.
Če ti ne gre v račun ti pač ne gre. Moj mož je nežen in ni tip, ki bi mu pasal ”grob” sex. Lover pa je bolj razburljiv, verjetno me rajca že samo dejstvo, da je vse v ilegali (zadnjič sva seksala v službi :)).
Možu nisem povedala in mu tudi ne bom….

maš srečo da je mož bolj butast, in ne opazi da žena tako težko pa na široko hodi : )

Moj mož ni butast.

kaj bi rad-a odobravanje, zgražanje? te to rajca? nič hudega, 100 ljudi 100 čudi.

sam ena ki res vara, ne pisari tega po forumih, ampak se v tisti prazni pisarni na konc hodnika dopoldne dol daje. sploh če nima kaj vprašat in še manj s tako butastim nickom.

odrasti. ali pa piši na forum za mlade, tam te bodo mogoče jemali resno.

Ko sem pisala sem, nisem nobenega žalila. Ne vem, zakaj to počneš ti.
Ampak vseeno hvala za tvoje mnenje.

:)))))))

..hehehe..kako zanimivo..kaj pa če tvojemu možu ob kaki loverki tudi dol teče?

Poljub je kralj dotikov

In kolikokrat se dobita z loverjem in uživata?Pogostokrat varaš?In zakaj si sploh še sz možem,če ni več kemije?

mogoče bi pa možu zapasalo bolj nasilno, ravno če bi mu povedala, da te drug servisira:))))

Mirela čao,kako si kaj?

Mali, bi jo ti servisiral? Hmm, ona ima tri serviserje v eni osebi:-))))

ondi:) zivjo

vredi sem

vljudno in prisrčno je pozdravil….KIR…naj ti bo vzor;)

Lp

Super.Biomo danes kaj polemizirali in diskutirali o vročem?

New Report

Close