Tako dober sex..
En seks z drugim nima primerjave. Z možem je prisotna nežnost, ljubezen… ne znam opisat…
Lover je pa pač samo za seks, do njega ne čutim nič posebnega. Mi je pa všeč, ko me trdo prime, me obrne s trebuhom proti steni, dvigne krilo, odmakne hlače in me napolni (včasih v eno, včasih v drugo luknjo). Z roko me drži čez usta, da nisem preveč glasna… in nabija…
mmmm…
jaz
ker te sumim, da si moški:)
če pa nisi, pa mi ne gre skupaj….un ljubeč, krasen mož pa pomanjkanje živalske strasti v vajinem zakonu in sexu:)))
al je ženska doma zadovoljna al pa ni….ni pa “takmašni” sex, pa un za doma:))) pa oba sta fajn, k obleke:)))) v trenerki se fino počutim, sam ko grem pa k maši v novi jakni, doživim pa ekstarzo:))))
Moža ljubim, do ljubimca ne čutim nič posebnega, gre samo za sex:))))
Moža tudi spoštuješ verjetno in si mu povedala….da si našla, kar ti on ne more nuditi, ker je tako prekleto romantičen, počasen in lesen:)
vsako tele ima svoje vesele:)
Kaj bi imela od tega, da bi se pretvarjala, da sem ženska? Ok, ne mislim te prepričevat.
Če ti ne gre v račun ti pač ne gre. Moj mož je nežen in ni tip, ki bi mu pasal ”grob” sex. Lover pa je bolj razburljiv, verjetno me rajca že samo dejstvo, da je vse v ilegali (zadnjič sva seksala v službi :)).
Možu nisem povedala in mu tudi ne bom….
kaj bi rad-a odobravanje, zgražanje? te to rajca? nič hudega, 100 ljudi 100 čudi.
sam ena ki res vara, ne pisari tega po forumih, ampak se v tisti prazni pisarni na konc hodnika dopoldne dol daje. sploh če nima kaj vprašat in še manj s tako butastim nickom.
odrasti. ali pa piši na forum za mlade, tam te bodo mogoče jemali resno.