Takole….
Nehite…jaja prava MAMA!!heheheheh
a se spomnite tiste nadaljevanke..al nanizanke..k je bla mam ki je mela par hčera..same fletne cvetke…pa možža pa nekje na deželi so bli..kako je vse pedenala..pa skoz je neki kuhala pa pekla…hahah me spominja…hahaha tale mama..hihihih
Aja..čaki se….mene udomačit sploh ni potrebno..mam to že v genih..veš!!
Znam varat hahahaha..čist zares..čaki da se pogledava v oči pol te prašam..kolk me moraš še udomačit..ojej Janiii..heheheheh
pandica .. tolk ful dobro je blo, da se s par besedami tuki sploh ne da opisat :))) ampak sem pa šla na Colorado boat veš … ko sem tam v vrsti čakala .. ene pol ure, da smo prišli na vrsto :)) sem ful imela v mislih tebe .. ko si rekla, da ti je všeč :)) .. in res je blo … super .. ni brez vzroka tam tako dolga vrsta :))) tamal se je sicer peljal, je pa na koncu rekel .. da nebi šel več :))))
ZAJČIIIIIIIIIII :)))))
vračam cmoka 🙂
ja ja .. jani :))))) bo treba eno oreng dozo špinela za janija .. da ga mal odlimava od tal :)))) je tko hudičevo trdno priliman .. :)))
zajči .. ful sem te bila vesela .. samo moj smotan gsm v italiji ne prime … tko da .. upam da si vseeno dobila povratno informacijo :))
a veš kako je … mogoče niti ni višina tisto, kar je hudo … je bol brzina :))) pa ko je konec .. ne veš če si sploh cel .. al te polovico manjka :)))
pri koloradu pa .. tist zadnji spust :)) sploh ni nedolžen …
moj S. je šel na vse te hude varjante … pravi, da je tist vesolski .. prosti pad .. še najbol čudna stvar … ko šele dojameš, da se je nekaj začelo dogajati, je že konec …
… mi sigurno kmalu spet gremo …. zadeva ni ravno najcenejša .. je pa vredno … sploh za mularijo … ampak sem tudi jaz uživala 100/h :)))
jaz sem bila tam prvič v augustu … grozljivka .. sem si rekla nikdar več .. avgusta v italijo .. no, pa smo letos tako zelo mečkali vse skupaj .. da je spet skoraj august :))) … sej .. v Gardalandu je bilo precej bolje kot takrat augusta … vrste so bile znosne .. max 30 minut na parih zadevah za čakat … pa poleti je G. odprt do pol noči .. mi smo bili notri do 23:30 … in .. tako uro res ni več gužve :)))
vodni park se pa tudi splača … sicer je pa september še topel mesec .. tam je pa klima čist mediteranska, tako da po moje tudi septembra ni problem za vodni park :))
letos je ene par novih zadev … Nora hiša .. ki je res nora :))) pa še ene par stvari … v glavnem fino je bilo 🙂
Spali smo v šotorih .. kot ponavadi … plac dobili komaj … v glavnem gužva je bila 🙂 pa ugotovili smo .. da folk hodi tja na poletne počitnice .. se kopajo v gardskem jezeru .. ki je res čisto .. vsaj tko .. na uč .. in neverjetno … obala gardskega jezera je peščena :))) res fino 🙂
spet nakladam :)))))