Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Tale Slak mi gre pa že hudo nekam…

Tale Slak mi gre pa že hudo nekam…

Mimogrede škilim Trenja – tale Slak je en tak polizanc, pa navadno ne govorim čez ljudi, ampak, kakor pa on vodi tole oddajo, je pa kriza. Ljudi, ki se v večji meri želijo kulturno pogovarjat hoče prav skregat med sabo! Butasta taktika, kot da se ti ljudje nikoli ne pogovarjajo kulturno med sabo, končno so sodelavci.
Pa glede na to, da mi je kot dedec tudi bljak (joj da ne govorim, frizura!), bi ga čisto lepo prenesla, če bi imel kulturen nastop… ampak tole je pa res hudo. In če POP TV misli, da tole priteguje ljudi, ne vem, mene vedno bolj odbija!

LP, Ana

Tudi jaz sem se ravnokar do konca zgrozila nad njegovo frizuro:))

ma eno uro razmišljam točno to :)) bljak od deca in bljak od voditelja … in s tako nestrpnostjo kot se on gre tole oddajo … ne vem no … že odkar trenja obstajajo je isti … a mu res še nihče nikol ni povedal kolk neokusen je ..

bezlja tako … kot da se bo čez minuto podru svet in mora na brzino v tem trenutku rešit kar se da :))

B.

a ste vidle jelinčiča? kapo dol… pa podobnikova gesta, ko da mu vrat zavija… pa ropova in rousova učna ura… dbest!

No, pa smo preživeli! Ravno je Trenj konec in se začenja moja najljubša nanizanka – Seks v mestu. Jupiii!

Ta Slak je res grozen. Iz vsake stvari dela dramo, kot da bo čez minuto konec sveta. Oči ima izbuljene, kot bi mu nekdo kol v rit tiščal. Frizura pa mi je prav nagravžna, ma se ga ne bi niti s palco dotaknila. Res bi mu kdo lahko kaj povedal…

hehehe, lucy, si me nasmejala 🙂
Slaka ne bom komentirala, ker mislim, da ste že vse povedale. Trenja zelo malokrat gledam ravno zaradi Slaka, sem si pa včerajšnjo zato ogledala z veseljem 🙂 In pohvala Jelinčiču, da je protestno odšel in dal Slaku vedet, da ni cunja, v katero si bo brisal čevlje. Ima svoj ponos in prav mu dam. Se mi zdi, da imajo novinarji malo premalo spoštovanja do politikov, pa če si ga ti zaslužijo ali ne. En nivo mora bit, Slak pa je bil včeraj prav posiljujoč…

Jaz sem gledala samo na koncu in tale Slak je res grozen. Zakaj pa je odšel Jelinčič?

Tudi meni Slak ni pretirano všeč in ravno zaradi njegovega načina vodenja, Trenj ne gledam. Non stop bega sem in tja, ljudem skače v besedo, sploh je pa za en kulturen dialog v studiu ponavadi preveč sogovornikov in potem flancajo eden čez drugega. :((
Sem pa pred kratkim iz zanesljivih virov (od ene punce, ki dela na POP TV) izvedela, da ima Slak med oddajo slušalko v ušesu in mu iz režije (ali od kod že) suflirajo, kaj mora govorit in spraševat. Tako da je najbrž res precej naporno, ko mora na 100 koncev poslušat, pa spremljat dogajanje v studiu… morda ena majhna olajševalna okoliščina. :))

Za njegovo včerajšnjo frizuro pa opravičila NI. :))) Midva sva se mu tko narežala…. Sva gledala samo na koncu, ko sta se Rous in Podobnik malo “obkladala”. In moram danes gledat ponovitev, da vidim Jelinčiča.

tudi meni je slak čisto mimo – kot da je čist na koncu z živci, deluje ko psiho … malo umirjenosti mu res ne bi škodilo.. ko bi vsaj en persen prej pojedu :)) … joj, zdej sem pa že hudobna, ampak res so tile pop-tvjevci postali kot mrhovinarji – iz vsake debate hočejo narediti senzacijo.. to pa ne gre, a ne??
Jelinčič mi je bil pa včeraj prvič všeč 🙂

Katastrofa, tako od oddaje kot tudi od voditelja.
Res ne vem zakaj plačujemo TV naročnino, ko so vse naše TV skupaj vredne bore malo.
kapo dol Plemenitemu. Ni moj “cup of tea” amapk tip ima stil. Svaka čast.
Slak naj pa hitro poišče novo službo, sicer bo gledanost padla…še veliko nižje.
Vsem lp

Tisto s slušalko je kar res. Slak je pa tako nemogoč, da čisto živčna ratam ob gledanju in raje preklopim – ga sploh ne morem poslušati

Sem mislila, da sem samo jaz tako pedantna…. Ko sem včeraj videla njegovo frizuro me je skoraj na rit vrglo. Sem rekla mozu, ce sem jaz tako staromodna al kaj, ampak da to pa res ni najbolj okusno.. bljak

Frizura itak…brez komentarja.Ampak al se meni samo zdi, ali ima res predolge hlače???Ma zgleda kot en paja patak, ha, ha….

… zdele sem se pa tako nasmejala ob branju teh postov, kot že dolgo ne. Gledala sem Trenja in se mi je ves čas zdela debata na poden nivoju (predvsem s strani Slaka, ki skače vsem v besedo…), no sedaj pa vidim, da to ni bilo samo moje mnenje.

P – na dolžino hlač nisem bila pozorna, se mi je pa ves čas zdelo, da ima predolg reklc ;))))))))

Res ste me nasmejale s komentarji :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Slak, omisli si novega stilista ker frizura je dizaster pa tudi kaj drugega bi se dalo spremeniti, včeraj je bil že čisto živčen. Oddaje iz prejšnje sezone pa so se mi zdele kar dobre.

Točno tako!!!!

Pa Podobnik in Raus? Sva ravno otroka spravljala spat, pa sva očitno najbolj zanimivo zamudila! No, zdaj (petek zvečer – ups, SOBOTA!) pa to berem in me firbec muči… A me boste razsvetlile?

Videla sem samo kaj je naredil Jelinčič. Je piz….ker so ga poklicali, ko je bil na dopustu (z ženo in hčerkico) in da ne bi stol ostal prazen (kot se je on izrazil), je samo prišel, povedal in vstal ter odkorakal.

Jelinčič je imel zelo prav. Tudi jaz bi odšla, če bi bila Jelinčič. Tisti Slak je pa bil takooooo živčen, da je še mene begalo. Nisem vsega poslušala. Točno tako kot pravi lucy, da je Slak imel oči takšne kot, da bi mu kdo tiščal palico v rit.
He he he lucy nasmejala si me.
Nočko

Ojej punce.Frizer je res za odstrel,luči so bile premočne zato so bile oči tako izbuljene ….kar se tiče scenarija — Slak dela na ta način z namenom. Saj lahko gledate dolgočasne oddaje on soočenja na rtv ,pa še tam morajo stalno skakat novinarji v besedo…
Smisel oddaje je hitro razmišljanje gostov in hitri nepričakovani odgovori ,ne pa napiflano kot na rtv ..
Res ,da je bila oddaja malo bolj nestrpna ,še posebej ker ni bilo dokončnih izidov ,pa vendar imajo politiki vnaprej pripravljenih 100 variant ,kaj se bo zgodilo …In volilci imamo pravico vedeti mar ne ?
Tako ,da punce če želite mirne in dolgočasne oddaje ..preklopite kam drugam pa bo.
lep dan

Frizura je tudi meni obupna in res ne vem, kaj hoče z njo dosečt. Kar se oddaje tiče, ni stekla in zdi se mi da zato, ker bi bil za tako temo primernejši kasnejši termin. Kar se Jelinčiča tiče, pa itak vedno provocira, to je njegov namen, ostalo so izgovori (na posnetkih se je lepo videlo, da si v stranki niso enotni in to je bil najbrž razlog za odhod).
Pika poka polonica – je že res, da je boljše, če je oddaja dinamična, je pa vendarle brez smisla, če Slak ne dovoli izraziti in dokončati niti enega mnenja in torej niti ene teme ne obdela tako, kot se šika.

no in končno a bi lahko kdo povedal zakaj je Jelinčič odšel ???

Jelinčič si je končno vzel čas za mirno pitje žlahtne kapljice izza oči javnosti. Pa še svoji družini se je končno lahko posvetil. Nenazadnje je tudi mož in oče, ne le politik… Pa ga je ta glupi Slak povabil v svojo oddajo. Ubogi Zmago ni imel srca, da bi ga zavrnil in se je plemenito odpovedal zasebni sreči.

A kaj, ko življenje ni vedno prijazno…
Vprašanja so se mu zdela skrajno neprimerna. Svojih tez, ki se spreminjajo kot dan in noč, ni mogel zagovarjati. Ni se spomnil, katera bi bila v danem trenutku najboljša. Pa najbolj naklonjena volilcem SNS, kolegom v svoji stranki, pa političnim kolegom v studiju.
Veš, zelo težko je najti način, kako ustreči vsem. Odgovornost je velika, želje tudi. Nenazadnje se nikomur ne sme zameriti:
– volilcem zato, ker ga ne bodo nikoli več izvolili v parlament, da bi lahko nastopal. Pardon, nekoga “zastopal”…
– kolegom v svoji stranki zato, ker se vsi ne strinjajo najbolj z njegovo plemenito častihlepnostjo po kakem ministrskem stolčku in so odločno proti anti-nacionalno-strankarskim-usmeritvam-nastrojeni desničarski koaliciji…
– ostalim strankarskim prvakom v studiju pa preprosto zato, ker ga lahko ignorirajo pri sestavi nove vlade. Nenazadnje je le on resnično plemeniti (z veliko začetnico!)…

Zato je dobro naredil: odšel je nazaj v varno zavetje družinske sreče.

Pravzaprav bi bilo za vse bolje, da so doma ostali. Vključno z voditeljem….

heheheheheheheheheheheheh

New Report

Close