Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Tale Vodni park Bohinj je pa res prima!

Tale Vodni park Bohinj je pa res prima!

Živjo !

Ker sem še na porodniški, jo večkrat mahnemo kam po Sloveniji. Prejšnji vikend smo bili v Vodnem parku Bohinj. Na tem forumu sem zasledila že kar nekaj pohval v zvezi z Vodnim parkom Bohinj, pa smo – poskusimo !

Res lahko samo pritrdim že napisanemu – zelo smo uživali, voda v otroškem bazenu je zelo topla, ambient je super, prišli smo ravno v terminu otroškega varstva, ki je zastonj. In privoščila sem si masažo. Res fino, da je takole poskrbljeno, človek ni navajen !

Ker ima starejši alergijo, sem “padla dobesedno dol” – imajo tudi hrano za alergike. Tega res nisem doživela še nikjer !

Ta vikend gremo spet – zmenili smo se s prijatelji !

Res toplo, toplo priporočam,

Marči

Se strinjam s tabo. Meni je v vodnem parku Bohinj všeč tak topel domač ambient, ki name deluje čisto drugače kot kakšen čateški. Tudi pri svojem mulčku opažam, da nekako blagodejno deluje nanj. Za vse tiste, ki jih tako moti ikeizacija….prav vse, kar se da “odšraufati” v tem parku, je iz Ikee:)

Tudi nam bilo zelo vsec. Otroski koticek – bazen zelo lepo urejen (tudi otroska plezalna stena, pa mizica za barvanje, risanje, pa igrace,…). Nasa kar ni hotela iz vode ;-).

LP.

Alenka

Kaj si hotla pa s tem nakonc povedat? ne štekam

kaksne so pa cene?

Meni se pa zdi, ta je to sporočilo že bilo na forumu (ne bom rekla, da na tem). Je to raklama?

Joj, ste me zdražile. Mi že dolgo nismo bili tam, pa se mi tko lušta po vodi… :)) Res si zaslužijo VSE pohvale.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Pusti ambient, hrano za alergike…….raje povej do kam si preplezala.

New Report

Close