Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Tanja Fajon, očitno muslimanska vohunka

Tanja Fajon, očitno muslimanska vohunka

Kaj koji kurrr…ac se baba tko vmešava v Gazo?

A je islamska vohunka? Resno! WTF?”

Folk, vam vladajo fanatični musliči pod krinko levakov…. Samo debil še ni spregledal.

Se pravi je res komunizem – levičarstvo le islam za nevernike. Očitno je res vrh v Iranu. Zato se pa tako pleni, ampak to je pa legalno, ker drugega kot suženj ne moreš biti, če nisi njihov.

Zakaj ni tako glasna, ko SE GRE ZA PLENJENJE V SLOVENIJI? Aja, ker sužnje se lahko legalno pleni. Sej res ja.

Kako si človek pri zdravi pameti sploh lahko predstavlja to levičarsko vtikanje v neko majčkeno Gazo, medtem ko mirno gleda masakiranje kristjanov ta trenutek v Nigeriji, ki je bistveno večja in Sudanu in Eritreji, hindujcev v Indiji itd. itd.?

Itak mora biti islamska vohunka, očitno levake vodijo islamski vohuni, druge razlage sploh več ni.

Njene zadnje izjave:

Tanja Fajon: “to je velik uspeh”

“Zunanja ministrica Tanja Fajon je glede vojne v Gazi povedala, da si Slovenija v prvi vrsti prizadeva za trajno premirje, zaščito civilistov in izpustitev talcev. Ko bo vzpostavljeno trajno premirje, je prvi korak mirovni načrt z jasnimi koraki.”

 

.https://siol.net/novice/svet/tanja-fajon-to-je-velik-uspeh-630395

Izrael je baje velik financer Nemčije.

Naša celotna vlada je idiotska ukvarjajo se s tujino kot, da doma je vse vredu.

Ne vem, ce je ravno njihova vohunka, sem pa prepričana, da je njihova plačanka.

SDsovski trol k zganja paniko, a nima trohice soli v glavi in ne zna pogledati malo nazaj pa malo naprej. Dej no Libija, Egipt, Sirija, Irak, Afganistan, Libanon, vse države uničene pod botrstvom Amerike in Rusije, in vi kaj pričakujete? Mir al kaj?

a muslimani in kristjani recimo v Jeruzalemu živijo skupaj, so frendi, nekateri se tudi poročajo med seboj. KER ŽE STOLETJA ŽIVIJO SKUPAJ!!!!!!! Nehajte lagat,bil sem dol 4 krat, dobr raziskal vse in vem koliko je ura. Sej res, so katoliki v Bethlehemu recimo dobili dovoljenja Izraela, da lahko obiščejo cerkev Jezusovega groba v Jeruzalemu za veliko noč??? No? Kaj pa to?? SDS bodite tiho,ker vas plačuje AIPAC, organizacija, ki nastavlja politike v svetu, tud ameriškega predsednika bo, zato pa noben ne reče nič na tale etnocid v Palestini nad avtohotonim prebivalstvom!

Ce je za katero zadevo potreben referendum, je vsekakor potreben za vprasanje “priznanja Palestinske drzave”.
Nikakor ne smemo drzavljani Slovenije dopustiti, da si Fajonka & Co, v tujini drka svoj ego na nas racun.
Moj odgovor, za priznanje Palestine, je odlocen NE.

P.S.: Fajon-to-je-velik-uspeh: Aha, “velik uspeh” tako, kot z resolucijo ZN, katerega si lahko Fajonka nekam vtakne. Dajte nehat, no, pa niso vsi prtegnjeni in ne vidijo ZAKAJ se to dogaja v Gazi.

Libanon so uničili muslimani, enako kot hočejo Izrael. V Libanonu so vladali kristjani, takrat je bil Švica bližnjega vzhoda. Libanonci so nato sprejeli muslimanske Palestince, ti pa so j8 let kasneje začeli vojno proti njim.

Od takrat vlada Iran pod Hezbolahom, isto kot vlada Iran preko Hamasa v Palestini in pri nas preko komunizam in preko Boko Harama v Afriki…..

Kjer je komunizem je revščina in beda, kjer je Hezbolah in Hamas, ker so to suženjske države, vladajo pa plenilci z vrhom v tujini…..

Libanon je sedaj pod Irnanskim Hezbolahom revna in zaostala vukojebina.

“Od takrat vlada Iran pod Hezbolahom, isto kot vlada Iran preko Hamasa v Palestini in pri nas preko komunizma in preko Boko Harama v Afriki…..

Kjer je komunizem je revščina in beda, kjer je Hezbolah in Hamas, Boko Haram ker so to suženjske države, vladajo pa plenilci z vrhom v tujini v PREKO IDEOLOŠKEGA SUŽENJSTVA…..”

Sej je isti vzorec. Ne moreš zgrešiti. Zato pa vse okoliške države napadajo Izrael, vključno s Slovenijo. Ko so pa muslimani vsak dan raketirali Izrael, so bili pa tiho.

Ampak spet, islam je dokazano slabši od nacizma in praktično je prepleten po celem svetu.

Ne rabim biti jasnovidka, da vam povem,d a bo cel svet v ruševinah v manj kot 100 letih… ne, res ne rabim biti. Vem, da bo tako.

New Report

Close