Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek tapete-kako jih spraviti iz sten

tapete-kako jih spraviti iz sten

Če ima kdorkoli kakršenkoli dober nasvet, kako prepričati naše tapete, da popustijo in gredo dol iz sten, tu sem…obupana od včerajšnjega lupljenja stene. In to dobesedno.
Naj povem, da so tapete lepili na neobdelano steno, torej samo ometano, in v tiste zarezice je lepilo prijelo sto na uro. Naj povem še to, da me čaka celo stopnišče enonadstropne hiše. In naj povem še to, da sem včeraj začela, po dveh urah postrgala en kvadratni meter in še malo v drugem kotu. Po centimetrih, ne samo tapete, strgati moram še kar del ometa, ker onostavno ne gre.
Po pravici povedano. Nekam bi se ugriznila, ker sem sploh začela.
Prosim, prosim, prosim za pomoč

Najprej jih namoči; v vodo daj cet in jih prešpricaj, da se fajn namočijo. še bolje grejo dol, če imaš morda parni sesalec.
Srečno!

Obstaja ena stvar ki jo namažeš po tapetih in gre potem lažje dol, čeprav je tud pol še kar precej dela. Vprašaj v tehničnih trgovinah če imajo premaz za odstranjevanje tapet.

Lp, Nataša

P.S. Pa veliko uspeha pri delu. Ti nisem nič fouš.

Joj, tudi jaz ti nisem nič fovš. Pri nas sva se z mozem matrala in matrala, pa ni slo. Imamo montazno hiso, gor je bilo ze prej kar nekaj vrst tapet, ena na drugo in potem to dol. Tudi ta stvar, ki jo kupis v Mavrici ali podobni trgovini, ki jo namazes in grejo tapete lazje dol, ni nic pomagala. Samo drgnjenje, spohtel,…. Grozno. Vseeno, upam da bo slo pri tebi lazje in zelim veliko uspehov.

Tapete je treba na debelo s čopičem namazat z lepilom za tapete, pa gredo čist na easy stran.

lp
glicinija

Glej pred leti sem jih sama spravljala dol v dvosobnem stanovanju. Mocila sem 10 cm in potem si pomagala s pinceto in nozicem. Nakar se pojavi moj brat in naenkrat zmoci celo steno (samo vodo sva uporabljala) ti lahko recem da so kar kosi odpadali.

lp

ada

New Report

Close