Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Tašča me noro vzburja

Tašča me noro vzburja

Imam problem; že nekaj časa nazaj sem prvič se ujel v mislih “kako pa bi bilo če bi imel nekaj z taščo” Vedno ko smo skupaj se super razumemo in smo zelo povezani, ko pa se kdaj ujameva da sva sama in se pogovarjava se mi zdi da je v zraku nekaj več. Kot neka spolno nabita energija; kot da sva en drugemu ušeč, in mogoče na vsake toliko celo malo poflirtava medtem ko se pogovarjava zelo globoke skoraj filozofske življenske zadeve.

 

Ona je stara malo manj kot 50 let, jaz pa sem star 26 let, vendar kljub razliki v letih, in kljub temu da ni ne vem kakšna mačka fit postave, me vse na njej zelo privlači in se velikokrat zalotim v mislih kako bi lahko prišel do tega da jo zadovoljim.

V zadnjem letu je veliko sama doma, saj je tast poslovno odsoten in se vrača enkrat na pol leta, tako da odkar je sama še večkrat opazim kako je tega malenkostnega flirtanja ko se sama pogovarjava ob kozarcu vina ko ji grem na dom kaj fizično pomagati sedaj ko je sama(ne živimo skupaj). Nekaj dni nazaj sem bil pri njej in sva celo dopoldne delala uzunaj, nato pa sva pri kosilu obsedela ob vinu in se pogovarjala in pogovarjala, čisto sem bil iz sebe in razmišljal sem samo eno; “fak kako bi te spravil do tega da te spravim v posteljo in ti pokažem do česa vse bi te rad pripeljal in te spravil do užitkov”. Poslovila sva se ter sem odšel, sedaj pa je spet v dogovoru da grem čez nekaj dni ji zopet pomagati na dom, kjer bova zopet sama. Imate kakšen predlog kaj naj naredim? kako naj ji namignem da ne bo preveč očitno in bo zagrabila če je res istega mišljenja, saj me je vseeno strah posledic ki bi lahko sledile če ona ne čuti isto. Njeno hčerko imam res rad in imava dober odnos, vendar seksualno mi večkrat nekaj manjka v najinem odnosu in ta odnos ki ga imam s taščo mi ne da miru in se mi zdi da morem nekaj ukreniti glede tega.

 

Nič nenavadnega ni v tvoji situaciji in verjemi, da je veliko ljudi, ki imajo podobne misli v podobnih situacijah. Pri tem ne mislim nujno na odnos zet – tašča, ampak tudi na odnos s kakšno starejšo sosedo/sodelavko ipd.

Vsem tem navedenih odnosom je skupno relacija mlajši moški – starejša ženska.

Kolikor sem uspel ugotoviti do sedaj, bolj ali manj vse ženske razmišljajo podobno do neke mere in so bolj nagnjene k uživanju kot moški. Veliki večini zrelih žensk godi naklonjenost mlajšega moškega, kar je normalno, vendar so izjemno redke tiste, ki so dejansko pripravljene kaj poskušati z mlajši moškim, saj je ta vrsta odnosa v tem kontekstu še zmeraj precej tabuizirana. Seveda ni nič narobe s tem, konec koncev se živi zgolj enkrat, in če oba uživata, potem je to prava stvar. Oteževalna okoliščina pri vama je pač to, da si ti partner njene hčerke. Še ugotovitev: zelo redke so ženske, ki so pripravljene stopiti v intimni odnos z mlajšim moškim (razen če je razlika v letih minimalna, to se ne šteje), ker ima ta odnos v javnosti negativen prizvok – v glavnem zaradi nevoščljivosti drugih. Je pa taka vrsta odnos mogoče celo najboljša kombinacija s preprostega razloga, ker imajo ženske v teh letih, kot je tvoja tašča ponavadi mirnost, ki je zelo zaželena lastnost, ki jo mlajše večinoma nimajo, poleg tega pa znajo uživati v trenutkih, mlajše ženske tega večinoma ne znajo, ker se jim vedno nekaj mudi in imajo občutek, da jim nekaj manjka, nekaj zamujajo – so zelo obremenjene.

Torej, na kratko: možnosti, da si tvoja tašča želi kaj takega so (žal) zelo, zelo majhne. Tudi če bi bila oba samska, ne bi bile bistveno večje, ker imajo ženske pogosto miselno blokado, kadar gre za intimo s toliko mlajšim moškim. Jim je pa všeč flirtanje in misel, da so privlačne precej mlajšemu.

In kakšno postavo ima . Kakšne prsi kakšno ritko .

Pa kaj si ti mislis, tasca je do tebe samo prijazna in nic vec. Ona te vidi kot svojega sinkota, vsec ti je njena energija, modrost, ragledanost. Ja, to se z leti nadgrajuje, vec zivljenskih izkusenj. Pravis, da ti je njena hcerka vsec, rad jo imas, hm tezka za verjet. Potem bi tvoje srce bilo za hcerko in ne za tasco. Povem ti to, da nisi custveno zrel. Tasco pusti pri mir, hcerko prav tako, ker bo za vse boljs.

Če ne boš poiskusil in naredil prvega koraka do tašče se boš celo življenje tolkel po glavi.

To kakšno ritko in prsi ima nima nobene veze z mojim vprašanjem. Tudi moraliziranja in lekcije o čustveni zrelosti nisem rabil, ker je to lahko zelo dolga debata o tem, in vsak si zadevo drugače predstavlja.

Zanimalo me je če ima kdo s tem kakšne izkušnje. Če je vzpostavil kdo tak stik s taščo in kako se je končalo? kako je do tega prišel (kdo je komu dokončno namignil/kdo in kako je dal pobudo)? ker vseeno obstaja velika rizika kot je bilo rečeno v enem izmed odgovorov da njej samo odgovarja flirtanje, in bi se v primeru da ji dam resen namig/naredim korak lahko situacija odvila drugače kot si predstavljam.

Odgovor na objavo uporabnika
Prvi korak, 19.03.2024 ob 10:26

Če ne boš poiskusil in naredil prvega koraka do tašče se boš celo življenje tolkel po glavi.

Strah me je ravno tega in to me najbolj razjeda. da imam občutek da bi lahko nekaj izkusil pa vendar nisem.

Sem v zelo podobni situaciji in večkrat razmišljam o tem. Predvsem zaradi slabega seksualnega življenja. Mogoče se kdaj opogumim, če bo prava priložnost. Res je, da lahko stvari gredo precej narobe.

Jaz sem pomoje tvoja tašča… a se ime moje hčerke začne na črko M?

Odgovor na objavo uporabnika
Tašča, 19.03.2024 ob 21:13

Jaz sem pomoje tvoja tašča… a se ime moje hčerke začne na črko M?

A Si nagajiva tašča😉🙂

 

O pizda če se mu je pa res takole tašča našla v tem postu bo pa ali pob najebal ali pa bo zadeva zanimiva za njiju dva

tašča daj mu mogoče napiši še njegovo začetnico da bo imel dvojno potrditev pa bo tako mogoče naredil korak če si tudi ti njega želiš. in zakaj sprašuješ po začetnici svoje hčere, kaj imaš ti tudi s svojim zetom tak odnos in isto čutiš do njega?

“Jaz sem pomoje tvoja tašča… a se ime moje hčerke začne na črko M?”

 

ojoj, nemorem verjet.  sem šel malo pofirbcat na forum da vidim če je kakšen pameten nasvet za to mojo situacijo, pa vidim ta komentar, uhhh kako mi je ponorelo srce. Ja dejansko, ime moje punce se začne na črko M (kot očitno ime tvoje hčere). Seveda je to še vedno možno/zelo verjetno da je naključje, ali pač. A bi lahko morda res zaupala ali začetnico mojega imena ali pa tvojega (ali obe)? V primeru da si res moja tašča, s kakšnim namenom pa si komentirala? si deliva občutke ali je res vse samo v moji butasti glavi? 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
zelimsitasce, 20.03.2024 ob 13:32

“Jaz sem pomoje tvoja tašča… a se ime moje hčerke začne na črko M?”

 

ojoj, nemorem verjet.  sem šel malo pofirbcat na forum da vidim če je kakšen pameten nasvet za to mojo situacijo, pa vidim ta komentar, uhhh kako mi je ponorelo srce. Ja dejansko, ime moje punce se začne na črko M (kot očitno ime tvoje hčere). Seveda je to še vedno možno/zelo verjetno da je naključje, ali pač. A bi lahko morda res zaupala ali začetnico mojega imena ali pa tvojega (ali obe)? V primeru da si res moja tašča, s kakšnim namenom pa si komentirala? si deliva občutke ali je res vse samo v moji butasti glavi? 🙂

lej ne bom ti tega napisala, samo to te prosim, da takoj prekini vse misli, rajši se do konca ne prepričam da si to res ti, menda nisi res mislil, da bi svoji hčerki ki jo imam rada zarila nož v hrbet, si pa res naiven in otročji. Rajši dobro premisli če bi se to zgodilo, kaj bi s tem storil ti svoji ženi, jaz pa svoji hčeri, zaradi enega samega fuka, ki v življenju ni pomemben- POZABI NA VSE IN MISLI NA PRIHODNOST

Hvala za napisano. Čeprav dvomim da dejansko si moja tašča sploh zaradi stila pisanja (ter dvomim da tašča sodeluje na forumih), si vsekakor napisala nekaj kar sem najverjetneje moral slišati. Tudi če ni iz ust moje dejanske tašče, si ti bila ta “moja online tašča” ki me je nekako narvanala v pravo pot. Nemorem obljubiti da me kdaj ne bo odneslo in da ne bom o tem več razmišljal, vendar narediti korak naprej in ne le fantazirati o tem bi bil najbrš res uničejoč in prenagljen.

Ne sekiraj se, to je najbrš tista ki vsem najeda na tem foromu in se pretvarja za vse različne ljudi. Odloči se pa le sam kako se ti zdi prav, in seveda taprava tašča naj se odloči zase!! Poznam kar nekej primerov ko je to kar dobro fukncioniralo. Možgansko napredni ljudje u teh časih tako ali tako ločujejo ljubezen in sex, tko da te razumem če si kdaj zapadš v tako fantazijo

Zdaj prvo kot prvo, ta forum je tako ali tako v pizdi, in pol tem izmišljenih, tako da možnost da bi se dejansko dopisovala zet in tašča je najverjetneje skoraj nič. Če že mogoče je prvi post napisal res zet, nato pa mu enostavno ukrade nekdo username in se izdaja za njega, medtem ko drka in si predstavlja te scenarije in se v imenu zeta dopisuje naprej. Kako zanimivo da bi kar med vsemi zeti ravno ta tašča se našla in zadela ime črke v prvo, hmmmmmmmmm, to ti da misliti. Ali je to pisala vse ista oseba, ali pa je nek starec ki drka po forumih uzel ime zelimsitasce in takoj nahitro potrdil črko “hčere” da bo lahko vztrajno drkal naprej in sledil zgodbi kako se razvija. adijo pamet.

 

Če dejansko pa si ti tašča ki si se oglasila taprava tašča, kaj potem delaš na tem forumu in zakaj odpiraš take teme in komentiraš? Kaj tudi tebe vzburja misel na to in si jo ko si sama mencaš ob misli na zeta? ali kaj te je vzpodbudilo da sploh bereš take teme? Ko pa bi dejansko prišlo do kakšne take situacije pa bi se igrala svetnico in ne bi rada zarila hčeri noža v hrbet? glede na to da pa nisi želela potrditi stvari med “vama” z dodajanjem ali svoje začetnice ali njegove, mi pa to itak pove da je vse skup en bullshit. mislim nevem no, pa saj ta forum je že zdavnaj šel v pi***, tako da učasih branje tega foruma primerjam z gledanjem fantazijskega filma; polno izmišljenih scenarijev, v katere se priključijo ljudje ki nimajo kaj pametnega za delat in se z stvarmi poistovetijo (kot sem se tudi sam). Očitno nam je to vir zabave.

Odgovor na objavo uporabnika
zelimsitasceINtašča, 21.03.2024 ob 07:28

Zdaj prvo kot prvo, ta forum je tako ali tako v pizdi, in pol tem izmišljenih, tako da možnost da bi se dejansko dopisovala zet in tašča je najverjetneje skoraj nič. Če že mogoče je prvi post napisal res zet, nato pa mu enostavno ukrade nekdo username in se izdaja za njega, medtem ko drka in si predstavlja te scenarije in se v imenu zeta dopisuje naprej. Kako zanimivo da bi kar med vsemi zeti ravno ta tašča se našla in zadela ime črke v prvo, hmmmmmmmmm, to ti da misliti. Ali je to pisala vse ista oseba, ali pa je nek starec ki drka po forumih uzel ime zelimsitasce in takoj nahitro potrdil črko “hčere” da bo lahko vztrajno drkal naprej in sledil zgodbi kako se razvija. adijo pamet.

 

Če dejansko pa si ti tašča ki si se oglasila taprava tašča, kaj potem delaš na tem forumu in zakaj odpiraš take teme in komentiraš? Kaj tudi tebe vzburja misel na to in si jo ko si sama mencaš ob misli na zeta? ali kaj te je vzpodbudilo da sploh bereš take teme? Ko pa bi dejansko prišlo do kakšne take situacije pa bi se igrala svetnico in ne bi rada zarila hčeri noža v hrbet? glede na to da pa nisi želela potrditi stvari med “vama” z dodajanjem ali svoje začetnice ali njegove, mi pa to itak pove da je vse skup en bullshit. mislim nevem no, pa saj ta forum je že zdavnaj šel v pi***, tako da učasih branje tega foruma primerjam z gledanjem fantazijskega filma; polno izmišljenih scenarijev, v katere se priključijo ljudje ki nimajo kaj pametnega za delat in se z stvarmi poistovetijo (kot sem se tudi sam). Očitno nam je to vir zabave.

em, nisem jaz odprla te teme, to si bil ti, zakaj si napisal da jaz odpiram teme. Zdaj pa dovolj tega foruma, najbolje da se ne pojavljaš več tukaj, raje poskrbi za mojo M in spravi pamet nazaj v ta veliko glavo.

Ojoj koliko ljudi ima kaj za povedat. no dobro, mi je žal da sem sploh odprl temo in dal igrišče tolikim pametnjakovičem. Tebi tašča pa: Bom pazil na mojo M, ne skrbi. Če pa si le ti res moja tašča, pa se vidiva naslednjič ko imava priložnost poklepetati na samem ob kozarcu vina in cigaretu na terasi. Se vidiva in se že veselim.

Odgovor na objavo uporabnika
zelimsitasce, 21.03.2024 ob 13:46

Ojoj koliko ljudi ima kaj za povedat. no dobro, mi je žal da sem sploh odprl temo in dal igrišče tolikim pametnjakovičem. Tebi tašča pa: Bom pazil na mojo M, ne skrbi. Če pa si le ti res moja tašča, pa se vidiva naslednjič ko imava priložnost poklepetati na samem ob kozarcu vina in cigaretu na terasi. Se vidiva in se že veselim.

se bom delala kot da nič ni, bom kot običajno, ne boš vedel pri čem si, tudi če boš načel to temo po ovinkih te bom samo debelo gledala kaj blebetaš in še enkrat pazi na mojo M ! In pazi kaj delaš ni rečeno da bom plačala privatnega detektiva da te malo zalezuje, moja M mi zelo veliko pomeni.

Ja-ja, Velja. se vidimo v soboto.

 

Denar pa le zapravi kako drugače. nočem tako nespametnega ravnanja moji tašči. za brezveze boš zapravljala.

Odgovor na objavo uporabnika
zelimsitasce, 21.03.2024 ob 17:40

Ja-ja, Velja. se vidimo v soboto.

 

Denar pa le zapravi kako drugače. nočem tako nespametnega ravnanja moji tašči. za brezveze boš zapravljala.

nič ni brezveze kar se janezek nauči janezek ne pozabi in ne konča…tašča le zalezuj kurbirja jaz bi tudi hčerko opozoril na kakšne forume hodi

da malo podelim trenutno stanje; danes bili na kosilu pri taščici. Moja taščica se mi zagotovo ni javila tukaj, ker se je danes nadaljevalo vse po starem. Dotikala se me je in me ogovarjala kako sem in da je “vesela da sem prišel”, ko sva šla na cigareto je zopet pokalo neke posebne energije. tako da to mi je to očitno potrdilo da sitna “tašča” ki je pisala tukaj ni moja tašča, in da je zame in mojo taščo še lahko priložnost. Tebi “forum tašča” pa privoščim da si najdeš enega drugega deca, če tvojega ni doma, ker očitno ti primanjkuje nečesa (najbrš seksa). Se ti pozna na tečnobi.

 

grrrr tebi pa hvala janezek en. Ti se rajši uči na svojem življenju in upam da ti to učenje kaj koristi, pametnjakovič.

Odgovor na objavo uporabnika
zelimsitasce, 23.03.2024 ob 17:12

da malo podelim trenutno stanje; danes bili na kosilu pri taščici. Moja taščica se mi zagotovo ni javila tukaj, ker se je danes nadaljevalo vse po starem. Dotikala se me je in me ogovarjala kako sem in da je “vesela da sem prišel”, ko sva šla na cigareto je zopet pokalo neke posebne energije. tako da to mi je to očitno potrdilo da sitna “tašča” ki je pisala tukaj ni moja tašča, in da je zame in mojo taščo še lahko priložnost. Tebi “forum tašča” pa privoščim da si najdeš enega drugega deca, če tvojega ni doma, ker očitno ti primanjkuje nečesa (najbrš seksa). Se ti pozna na tečnobi.

 

grrrr tebi pa hvala janezek en. Ti se rajši uči na svojem življenju in upam da ti to učenje kaj koristi, pametnjakovič.

sem rekla kar sem rekla, bom vedno za svojo M poskrbela, ti boš vedno na zadnjem mestu. Sem reklu tudi, da sem bom delala kot da nič ni, in sem tudi se, Pazi se fantič, pazi se, to če lepo kot običajno ravnam s teboj, še ne pomeni nič. Če boš kaj poizkušal se boš strašno opekel. Ženske pa kot ženske, ne moremo iz svoje kože, radi dražimo in se iščemo kje smo, to pa še nič ne pomeni. Zdaj pa dovolj, sem menila, da si bolj pameten kot izgledaš, zdaj vidim da sem se motila.

New Report

Close