Tašča mi je za zajtrk dala krajce kruha
Mater imas tezave v zivljenju!
Bodi srecna, da imas kaj za jest! Hodis v tuje hise in ti je edino delo v zivljenju opazovati, kaksen fris pa nefris kdo dela, ki te pogleda?!
Doma bi ostala pa pojedla svoj zajtrk, s svojim kruhom in namazi.
Bodi fer in ne lazi tja, kjer ti ni fajn, ce pa ze gres, bodi tiho, ker te nihce ni tja vlekel za usesa!
rok-1, 23.09.2022 ob 11:01
A ni krajec nekaj boljšega? Meni so od nekdaj všeč.
Ja, tudi jaz sem taka, da imam krajce rada – pravzaprav se jaz prva zagrebem za krajce. Ne razumem, zakaj to ne bi bil “lep kos”… ko pa je vendar najboljši.
Kar se tašče tiče, pa ne izpuščaj njenih super zajtrkov. Drugič ji daj raje kontro – prosi, če lahko dobiš krajce, tako kot zadnjič 🙂
Krajci pa res niso dobri ,in večinoma jih sploh ne mara .kot je ena napisala na srečo ima kruh samo dva krajca. Ja tašča te je želela ponižati, da ti je to dala. Odjebi taščo, kaj a jo rabiš v življenju?? Ko boš spoznala da so glavni v življenju samo tvoji otroci in tvoj partner ,takrat se nebos več sekirala za nobenega . Mene je lasten starš in tudi sestre zajebali, zato pa pravim da zame so samo pomembni moji otroci in moj mož in nihče drug.
Blesavo! Lahko bi razdelila ta dva krajca, tebi enega in še komu drugemu enega, ne pa da ti dobiš dva. Ni kulturno, pa če so še ne vem kako dobri, sveži, topli, hrustljavi…
Tašča ali ne pozna olike, ne uporablja pameti ali je pa žleht.
Točno je vedela, da ti je uturila dva krajca namerno, zato pa se je na koncu opravičila, da je zmanjkalo kruha, ker sicer bi bila lepo tiho.
Smej se ji v ksiht, ksantipi jadni ahahhaha
Jaz bi vstala od mize in šla v trgovino po sveže rogljičke ahhahahaha
Ampak itak, da ne moreš kvarit razpoloženja ostalim…
Za rojstn dan ji kupi knjigo”peka kruha” ali pa ji pokloni košarico moke, kvasa in soli ahahhahaha, lepo s pentljo povezano…ali pa darilni bon za pekarno ahahhahah
Zajebavaj jo nazaj.
Pazi, da ne bo mož pogruntal, da jo zezaš, ker se zna zgodit, da ne bo navdušen a veš.
Lahko ji na samem kakšno opazko spustiš, da ne bo imela prič. ahahahaha