Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tašča mi je za zajtrk dala krajce kruha

Tašča mi je za zajtrk dala krajce kruha

pako sem bila še malena in šla v trgovino po kruh pa mlek.. ej da je krajc do doma že zmanjkal.. uf, to je bilo dobrooo.. hrustljavo, toplo in sočno hkrati..

Kjj

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 23.09.2022 ob 20:19

pako sem bila še malena in šla v trgovino po kruh pa mlek.. ej da je krajc do doma že zmanjkal.. uf, to je bilo dobrooo.. hrustljavo, toplo in sočno hkrati..

To se dejansko tudi js spomnim, je bilo nekaj res najboljšega

Se strinjam ni bolsega od krajca da je pa se cist svez pa se tok bols

Bila na tržnici kupila hlebec polbelega  domačega kruha in glej ti šment, pojedla kar veliko ” kajlo” krajca. MMMMMMMMMMMMMMMMMMM kako paše.

Če ne moreš zajtrka doma narest, je tud krajc preveč za tebe.

Na kraj pameti mi ne pride, da grem čez leto k tašči na zajtrk.

Anonimno 5291, 23.09.2022 ob 15:44

Moja žena ima najraje krajce.
Od vsake štruce najprej krajce stran poreže in poje.

Tudi midva z ženo gledava kdo bo prvi odrezal krajec , ker je obema najboljši sploh pa  doma pečen kruh ravno prav topel ,da se že da odrezati.

Mater imas tezave v zivljenju!

Bodi srecna, da imas kaj za jest! Hodis v tuje hise in ti je edino delo v zivljenju opazovati, kaksen fris pa nefris kdo dela, ki te pogleda?!

Doma bi ostala pa pojedla svoj zajtrk, s svojim kruhom in namazi.

Bodi fer in ne lazi tja, kjer ti ni fajn, ce pa ze gres, bodi tiho, ker te nihce ni tja vlekel za usesa!

Krajčki so pa ja najboljši ohjej

Ne moreš verjeti, ampak tudi krajec je kruh.

Zanimivo midve z taščo bi ga pa obe jedle, in sva se ponavadi prepirale katera ga bo drugi odstopila ker je najboljši

Tako kot so starši nas učili. Še lačna boš in si boš želela vsaj Krajc dobiti

Dobro, to je bilo malo nagajanja s strani tašče. Ampak očitno je tudi ti nimaš rada. Pa kakšni zajtrki? Ja, mi imamo včasih skupaj tudi zajtrke. In, ko je sveži kruh, pa pečena jajčka in podobno, se s taščo in mamo prav borimo za krajce. Hrano je treba spoštovati

Meni so pa krajci ta boljši del kruha 😊

rok-1, 23.09.2022 ob 11:01

A ni krajec nekaj boljšega? Meni so od nekdaj všeč.

Ja, tudi jaz sem taka, da imam krajce rada – pravzaprav se jaz prva zagrebem za krajce. Ne razumem, zakaj to ne bi bil “lep kos”… ko pa je vendar najboljši.

Kar se tašče tiče, pa ne izpuščaj njenih super zajtrkov. Drugič  ji daj raje  kontro – prosi, če lahko dobiš krajce, tako kot zadnjič 🙂

Krajci pa res niso dobri ,in večinoma jih sploh ne mara .kot je ena napisala na srečo ima kruh samo dva krajca. Ja tašča te je želela ponižati, da ti je to dala.  Odjebi taščo, kaj a jo rabiš v življenju?? Ko boš spoznala da so glavni v življenju samo tvoji otroci in tvoj partner ,takrat se nebos več sekirala za nobenega . Mene je lasten starš in tudi sestre zajebali, zato pa pravim da zame so samo pomembni moji otroci in moj mož in nihče drug.

ce bi jst dobila krajec tudi ce mi ne bi blo ok bi rekla ja hvala kako ste pozorna da ste vedela da imam krajce najrajsi. in potem bi mljaskala od veselja in uzitka medtem ko bi gledala njeno porazeno faco.

Meni so tudi krajci najljubši, zato ne razumem tvoje užaljenosti. Drugič si pa doma zajtrk naredi. Itak ne štekam, da si pri tašči že tako zgodaj, da dobiš zajtrk. Razem če ste šli potem kaj delat npr.

Blesavo! Lahko bi razdelila ta dva krajca, tebi enega in še komu drugemu enega, ne pa da ti dobiš dva. Ni kulturno, pa če so še ne vem kako dobri, sveži, topli, hrustljavi…

Tašča ali ne pozna olike, ne uporablja pameti ali je pa žleht.

Točno je vedela, da ti je uturila dva krajca namerno, zato pa se je na koncu opravičila, da je zmanjkalo kruha, ker sicer bi bila lepo tiho.

Smej se ji v ksiht, ksantipi jadni ahahhaha

Jaz bi vstala od mize in šla v trgovino po sveže rogljičke ahhahahaha

Ampak itak, da ne moreš kvarit razpoloženja ostalim…

Za rojstn dan ji kupi knjigo”peka kruha” ali pa ji pokloni košarico moke, kvasa in soli ahahhahaha, lepo s pentljo povezano…ali pa darilni bon za pekarno ahahhahah

Zajebavaj jo nazaj.

Pazi, da ne bo mož pogruntal, da jo zezaš, ker se zna zgodit, da ne bo navdušen a veš.

Lahko ji na samem kakšno opazko spustiš, da ne bo imela prič. ahahahaha

New Report

Close