Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek TEMU

TEMU

Še moje mnenje o Temu, kjer kupujem skoraj eno leto (svinčniki, pisala, papir, zvezki, gumice….lateks rokavice, …) zaenkrat vse ok. Enkrat sem naročila čevlje, ki pa so bili delno nezašiti – sem reklamirala in dobila denar nazaj ali pa dobropis. Če mi kaj ni všeč, jim vrnem in dajo dobropis.  tudi oblačila sem že naročila, ampak čisti poliester ni za mojo kožo, zato se izogibam oblačilom. Naročene hlače so mi bile do glave, sem jih vrnila brez težav. ovitek za telefon na TEMU stane 6 evrov, pri nas 20 evrov. Tako da……

Pravite, da delajo tudi otroci. In kaj je s tem narobe? Tudi mi smo morali delati, ko smo bili manjši, seveda dela našim letom primerna. Odnašanje smeti, pometanje, danes pa  starši svojim otrokom ne znajo privzgojiti delovnih navad, temveč jim privzgojijo odpor do dela, zato imamo čedalje več prejemnikov socialne pomoči.

Kar dosti stvari sem kupoval na temu svedre, rezkarje, kakšne pripomočke za hobi delavnico. Najprej preverim isti izdelek na Amazonu. Če je cena vsaj  30 % nižja kupim na Temu. Se pa pač plačuje s Paypalom.

Kvaliteta izdelkov je ustrezna.

Ne vem kaj dramatizirate, ista roba se prodaja na Amazonu vsaj za 30% dražje, pri naših trgovcih, ki preprodajo s Kitajske pa vsaj 50% do 100% več. Je pa res, da nekateri, sicer redki izdelki so lahko tudi dražji kot pri nas ..Dostavlja se iz evropskega distribucijskega centra, dostava je hitra.

pokaži mi trgovino v slo ki nima kitajskega sranja kot ga imenuješ.Mal poglej etikete.

A ti misliš da najkice delajo v nemčiji. Vse je kitajsko

Najbolj bedno je brati pametovanja tistih, ki niso še nič kupili. Moje izkušnje so ok. Kupujem stvari, ki so 10x cenejše. Osciloskop, mikroskopska stekla, kulije z imenom, kapo, telefonski ovitek … vse poceni in kvaliteta normalna.

Zdravo prijateljica mi je povedala za opcijo,da lahko navidezno vrneš en izdelek in dobiš povrnjeno kupnino jaz sem imela najdražji artikel v tem nakupu 11€,a so za to zahtevali dejansko povrnitev artikla.nato sem poskusila z cenejšim 3,5€ in tega so mi odobrili,a so mi nato zablokirali račun za curka tri mesece. Ali kdo ve zakaj,ker prijateljica jo to storila že večkrat,a ji niso nič blokirali.hvala lp

Jaz sem želela opravit prilagoditev cen in mi niso odobrili,menda zato ker ne plačujem z matično kartico ,ampak uporabljam paysefe prednaročniško plačilo. Ko pa želim opraviti prilagoditev cen kar na temu račun pa so to samo centi,za kar se ne izplača trati časa.kaj menite

To je temu nateg. Dobiš kao neko nagrado 200 ali celo 300€ ,a ko želiš koristiti te artikle so tudi po 2x dražji kot če jih kupiš brez popusta. Pazite se,ker je jasno da temu ne bo posloval v svojo škodo

Malo denarja malo muzike.ampak vseeno ne pritegne,ker vsak mesec kaj naročim ,vsaj za 20€. Sem pa slišala da bo po maju nek davek za plačat. Jaz sicer ne dobim nič kaj nazaj na prilagoditev cen,ker vedno tako ali tako izbiram artikel po najnižji ceni. Tisti ki pljuvate ,ne vem zakaj kupujete v temuju,tudi v trgovinah imate slabše in boljše izdelke in slabši imajo pač nižjo ceno

Jaz kupujem ker se izplača, je varianta Pepco artiklov a veliko ceneje. Menda po maju ne bo več isto,a do takrat bom njihova stranka. Sicer se da tudi zaslužiti,z njimi ,da naprimer objaviš video nakupa njihovih izdelkov na FB ali tik toku,a to ni zame . Tudi neka vračila lahko menda narediš,a sem že večkrat slišala  da so komu zablokirali račun za nekaj časa. Promocije ne koristim ker se ne izplača, prilagoditev cen pa mi nič ne koristi ker itak vse kupim po najnižji ceni. Sem pa zadovoljna z cenami in tudi artikli niso tako slabi kot eni pljuvate.

Jaz kupujem na temu ,ampak plačujem samo z predplačniško kartico,ki jo napolnimo na črpalki. Kolega je namreč kupil dres in neke stvari  na temuju in so mi iz bančne kartice

pa kaj pljuvate po temuju. Vse je poceni in se splača,jaz bom kupovala vse dokler se bo dalo po teh cenah. Edino ne koristim njihovih popustov in takih in drugačnih nagrad,ker takrat so neke cake menda ,da so dražji artikli. Edino nekaj mi ni jasno,moj mož naprimer ima tudi temu na računalniku,pa ima on ki še ni nikdar nič kupil cenejše cene nekaterih artiklov kot jaz na svoji temu strani,če tudi gre za isti artikel. Neke stvari mi niso jasne,ampak kupujem pa tam že eno leto in bog daj da bi lahko še dolgo

Temu je zakon . Kupim poceni,potem pa imam tudi poceni darila in še koga razveselil. Aja tudi jaz njihovih nagrad,ki ti ponujajo v obliki vrtiljaku ki ga zavrtiš ne koristim,ker je to preverjeno nateg,saj so artikli ki jih kupiš za to razliko duplo dražji. Ampak nekje morajo dobiti nazaj. Drugače pa so in stvari in cene Nežke. Pa lep pozdrav

Naročam že tri leta nikoli se ni zgodilo, da v paketu nekaj manjka  vse kar naročiš tudi dobiš cc štirinajst dni. Imaš možnost tudi brezplačnega vračila in ti vrnejo denar imaš izbiro temu dobropis ali pa na kartico, ko prejmejo vrnjene  izdelke.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9629, 03.01.2024 ob 16:06

Temu je odlična trgovina. Vse kritike so zahodna propaganda. Dobiš isti izdelek kot pri slovencu za 2-3x ceneje. Vi kar kupujte pri slovencih.

[/quo Zna biti res glede zahodne propagande. Naročila enkrat, dobila 3 dni pred iztekom roka, plačala s Pay Palom, vse v tedu. Bila sem celo presenečena nad kvaliteto majic. Včeraj naročila ponovno.

Kar sem do zdaj naročil ,sem še vse dobil brez problema. Če ne štima ti vrnejo denar brez vprašanja.Brezplačno vračanje robe.

Cenejših izdelkov niti ni treba vračati

Imam zelo dobre izkušnje. Blago je v redu, poceni in zadovolji moja pričakovanja. Dostava je solidna in praviloma v navedenem roku. Če zamuja, dobiš dobropis v višini 5€, ki ga unovčiš pri naslednjem nakupu. Skratka, meni je nakup česarkoli, kar ponuja Temu, všeč. Priporočam.

K ar sem naročil je še vedno prispelo.Če roba ne velja jo enostavno vrneš brezplačno ali  pa ti vrnejo denar. Brez problema

New Report

Close