Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Temu aplikacija naročanje

Temu aplikacija naročanje

A je katera naročala na Temu? Naročila bi stvari za ustvarjanje. Je enako kot Shein? Pride roba v parih dneh? Zanimajo me vaše izkušnje. Hvala.

Jaz sem naročala in je super. Roba je prišla hitro, meni osebno se izdelki zdijo cenejši in veliko boljše kvalitete kot na Shein pa še več ponudbe je 🥳

Če si potegneš aplikacijo iz povabila dobiš poleg 50% popusta na prvi nakup še kup enih kod za popust za druga naročila, med njimi tudi 25€ off pri nakupu nad 50€ kar je noro.

Pustim tukaj link, če vam (oz. komurkoli pride prav) 😊

https://temu.to/m/uowwv1d79m8

Koda, ki jo vpišeš za 50% popust pa je: tah30474

Veselo nakupovanje ❤️

Sem pa tudi gledala en video, kjer je temu pobral 500 $ iz bančnega račun. Seveda ne 500 $ naenkrat, ampak malo po malo.

Ja, super aplikacija, ni kaj.

Najbolj kul je pa ljudem, ki jim je bil pobran denar iz kartic ko so tam naročali, še bolj kul pa tistim, ki so si samo app naložili na telefon in jim je vse osebne podatke dol pobralo. Kul ti pravim.

The Better Business Bureau warns the app collects a lot of information from consumers, including your social media and banking information. Cyber security experts say they suspect the app could even bypass cellphone security settings to spy on other apps and even change settings.13

Coolči zadeva, za njo ždi nekje v globini nek Kitajc.

Odgovor na objavo uporabnika
Made in, 14.10.2023 ob 10:39

Coolči zadeva, za njo ždi nekje v globini nek Kitajc.

Prste proč!

Kako ste mi smešni res. Če niste prebrali je blo že ovrženo, da so nekomu pobrali denar iz kartice in povedano, da je nekdo zagnal lažno paniko. Sicer bi ti pa potem na katerikoli spletni trgovini, kjer plačaš s kartico lahko kar pobrali denar, saj povsod vpišeš enake podatke za plačilo. Če si pa tako črnogled/a in v vsem vidiš le najslabši scenarij pa preplačuj v fizičnih trgovinah. Noben te ne sili, da naročaš na spletu. Jaz sem povedala le svojo izkušnjo.

Jaz osebno imam super izkušnje s Temu aplikacijo, veliko sem že naročila in vse BP, res nisem mogla verjet, da so izdelki dejansko kvalitetni. Prav tako mi je všeč njihov ‘price adjustment’ (če se izdelek v roku 30 dni zniža ti povrnejo razliko), tako sem nazaj dobila že več kot 10€. Iz vseh naročil skupaj mi dva izdelka nista ustrezala in še to po moji krivdi, ker nisem preverila velikosti (modela za sladice) in so mi vrnili denar brez da bi ju poslala nazaj, kljub temu, da so poleg poštnine brezplačna tudi vračila. Izdelka sem lahko obdržala, denar pa so mi vrnili. Kje najdeš to pri nas? Nikjer🙂 sploh pa za ta denar tukaj ne bi dobila niti četrtino teh izdelkov, ki sem jih na Temu.. Meni je pač zelo všeč, pa lep dan 😊

Že dolgo nabavlja pri njih? Mene bi sicer zanimala kaka mačja drevesa itn…

Jaz sem tudi slišala za Temu,da je tako poceni ravno zato,ker podatke iz kartic prodaja dalje.  (ne me vprašat za detalje se nisem poglabljala,samo ne bom kupovala. )Dajte preverit in pogooglat o Temu. Preden naročate.

temu card hacked

Tole napišite v google in če znate angleško,vam odpre precej člankov na to temo.

Da ne boste ostale brez €.

Sem kliknila zgornji link. Tej strani je zihr za zaupati, ko ti takoj ponudijo sto evrov kot kupon, samo da aplikacijo nastelaš. ☺️☺️☺️  Podporni center pa, vse drugo zveš, za kontakt imaš pa live chat ☺️☺️☺️ Tisti ima verjetno prav, je to neka alapoceni  alibaba sistem. Meni stran ni zaupanja vredna.

Pač še eni Kitajci. Pri njih se ne nabavlja robe, ki presega trimestno številko v EUR. Drobnarije in male potrebščine. Vse ostalo pa je že tvegano in zahteva precej naknadne spretnosti, da dobite kar ste naročili ali vrnjeno kupnino.

Imajo nekaj trikov na zalogi…tako da boste na takšen ali drugačen način pustili denar pri njih.

Zanima me, ali je res, kar piše o zalogi izdelkov. Na primer: še 17 kosov, še 11 kosov, še 3 kosi, še 1 kos … in pa “skoraj razprodano”. Ste kupile kdaj kak kos, kjer je pisalo zadnji kos ali npr. še 3 kosi in dejansko dobile? Ali je to kakšna marketinška fora ali dejanska zaloga?

Enostavno preizkusi. Če piše, da je na voljo še samo 1 izdelek, daj 2 v košarico in boš vidla ali je res ali samo fora. Drugače pa tudi če je izdelek ki ga imaš v košarici že razprodan, je možno da bo čez kakšen dan spet na zalogi.

Uporabljam za razne malenkosti in sem zelo zadovoljna z izdelki in dostavo. Plačujem vedno s PayPallom.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena stara2, 29.03.2024 ob 09:09

Uporabljam za razne malenkosti in sem zelo zadovoljna z izdelki in dostavo. Plačujem vedno s PayPallom.

Točno tako. Če pač ne želiš zaupati “komurkoli” podatkov o tvoji kartici, preprosto uporabiš PayPall. Ali pa posebno predplačniško kartico, na katero pred nakupom nakažeš le znesek nakupa.

Ampak, kaj, ko je toliko slajše sejati strah med nevednimi.

Temu ima zelo poceni stvari. Edina slabost je ko si instaliraš aplikacijo ti stalno kaj ponujajo, kar je malce moteče, drugače zelo zadovoljen z njimi.

Uporabljaj predplačniško in ti nič ne morejo pobrati. Jaz uporabljam aliexpress namesto temu.

New Report

Close