Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Terenski delavci

Terenski delavci

Zanimivo… Spomladansko čiščenje bo potrebno:)

Odgovor na objavo uporabnika
Marjetka194, 08.05.2024 ob 07:44

Zanimivo… Spomladansko čiščenje bo potrebno:)

Mi primemo za vsako delo. Kaj imaš za spucat?

sedežno

Lah pridem pomagat 😉🤭

Ponujam pomoč pri hišnih opravilih…LJ in okolica (187, 82, 18 ).

[email protected]

Kakšen material?

Rabim kontakt od tega fanta

Jerneja, piši na: [email protected] 😉

Ja, terensko delavci so res super. Mimo naše hiše so letos poleti kopali za nove elektro kable. Z možem sva v kontra izmenah v službi, zato sem izkoristila in se večkrat pofukala z tremi delavci….res super fukači, so mi mi obe luknjici dobro razdelali v tistih treh tednih….

Najbolje me ja pa šokiralo preden so odhajali, mi je eden od njih rekel….veš, hčerka ti je tudi prava prasica……fak….ta mala ima šele 16 let…..

manica, jih nisi prijavila? to že mal na pedofilijo visi…

….Ne, zakaj bi jih. Mala je že zelo razvita, tudi nedolžna ni bila več. Verjetno ji je bilo všeč, in je uživala, drugače ne bi fukala z njimi Tudi sama sem se žgala s starejšimi že pri 15-ih.

Zanimivo… kaj pa v trojčka z njo bi šla? Da vaju obe nekdo prefuka in zadovolji?

…kekec….z veseljem bi šla. samo ne vem, kako bi to izpeljala oz.ji povedala…..

…..če bi jo takrat, ko so jo ti delavci fukali zalotila, bi se pridružila…..mmmm

Manica…Bi vrgel debato s tabo.. Dej piši mi na :

[email protected]

Odgovor na objavo uporabnika
Štajerska1972, 03.03.2024 ob 14:57

Ko sta starša obnavljala hišo, sta poleti si vzela 10 dni fraj in odšla na morje.  Obnova se je počasi nadaljevala, jaz sem bila doma in odpirala mojstrom, večinoma očetovim kolegom in jim kuhala kavo in pripravila kako Krajnsko klobaso, kot je pač takrat bilo nekako normalno. Bila sem stara 17 let, konec drugega lastnika, seveda hormoni delali na polno. Očetov kolega je tisti teden del estrihe v kleti. Bil je zelo simpatičen za svoja leta, tam okrog 50, mogoče malo več. Prvi, dan ko sem bila sama je začel nekaj me ogovarjati, jaz sem sprejela igro naenkrat je bil v dnevni, jaz na kavču, in ni bilo pol minute, ko sva bila gola in sva seksala. Tistih 10 dni sva verjetno 25 krat seksala. Naučil me je vsega. Od takrat sem vedno pogledovala po starejših. Zadnji dan pa mi je rekel nekaj kar nikoli nisem zvedela če je bilo res. Rekel mi je, kako leto vaje pa boš porivala bolje kot tvoja mati. Nikoli, nisem izvedela, če je porival tudi njo.

tole je vse samo nabijanje, pa slovenstina se tudi malooooo lomi, ne tiskarsko pac pa na …

Lea pises ???

[email protected]

Manica iz kje si lp

New Report

Close