Terme Paradiso
Ojla rad bi te spoznal,lahko greva skupaj v savno,paradiso,grem v četrtek 19.12 okrog 10,11 ure .javi mi piši mi na mail: [email protected]
Uzivajva skupaj
NAJBOLJ GRDA V SAVNI PARADISO, 13.11.2024 ob 22:57
Podajte predlog
Spoštovani gospodje. Zakaj ne pospremite partnerke v savno. Boste vsaj videli kaj se tam dogaja. Ne boste več doma, ker se vam tam dajejo dol. A res ne vidite kaj se vam dogaja pred nosom. Res je…v jami je noro.
Bili žena i ja prvi puta u Paradisu…također prvi puta FKK. Odličan osjećaj. Lijepo je vidjeti druge i kada tebe drugi vide. Žena je par puta se šalila i bila provokativna prema meni pred drugima. Volio bih to ponoviti samo ne znam kako vi žena reagirala kada bi nam prišao drugi par u sauni ili bazenu. Inače smo par od 30 -tak godina
Bili žena i ja prvi puta u Paradisu…također prvi puta FKK. Odličan osjećaj. Lijepo je vidjeti druge i kada tebe drugi vide. Žena je par puta se šalila i bila provokativna prema meni pred drugima. Volio bih to ponoviti samo ne znam kako bi žena reagirala kada bi nam prišao drugi par u sauni ili bazenu. Inače smo par od 30 -tak godina