Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Terme Paradiso

Terme Paradiso

Ojla gre katera v četrtek v dopoldanskem času tam okrog 10,11 ure v savno paradiso?

Greva še skupaj razvajati..piši mi,dej kak kontakt,mail.

Ojla rad bi te spoznal,lahko greva skupaj v savno,paradiso,grem v četrtek 19.12 okrog 10,11 ure .javi mi piši mi na mail: [email protected]

Uzivajva skupaj

https://angelwomens.com/lvenJ

Zna li netko kako je u saunama čatežu

Odgovor na objavo uporabnika
NAJBOLJ GRDA V SAVNI PARADISO, 13.11.2024 ob 22:57

Podajte predlog

Spoštovani gospodje. Zakaj ne pospremite partnerke v savno. Boste vsaj videli kaj se tam dogaja. Ne boste več doma, ker se vam tam dajejo dol.  A res ne vidite kaj se vam dogaja pred nosom. Res je…v jami je noro.

Včeraj sva bila z mojo v Paradisu.

Do sedaj sva bila že večkrat in v jami nič posebnega.

Včeraj je bilo, in to čez dan, pa kar zanimivo. Ko prideva sta dva…, nato sva začela še midva in potem prideta še dva para. Tako, da istočasno smo štirje (vsak s svojo seveda 🙂 ).

A je katera danes pripravljena za akcijo? Čakam v Paradisu. Samevam.

Pa kje sta? Pogrešam vaju. Paradiso vabi.

Bili žena i ja prvi puta u Paradisu…također prvi puta FKK. Odličan osjećaj. Lijepo je vidjeti druge i kada tebe drugi vide. Žena je par puta se šalila i bila provokativna prema meni pred drugima. Volio bih to ponoviti samo ne znam kako vi žena reagirala kada bi nam prišao drugi par u sauni ili bazenu. Inače smo par od 30 -tak godina

Bili žena i ja prvi puta u Paradisu…također prvi puta FKK. Odličan osjećaj. Lijepo je vidjeti druge i kada tebe drugi vide. Žena je par puta se šalila i bila provokativna prema meni pred drugima. Volio bih to ponoviti samo ne znam kako bi žena reagirala kada bi nam prišao drugi par u sauni ili bazenu. Inače smo par od 30 -tak godina

bok, dokada ste u paradiso?

Blondinki

bok, ja sam u nedelju navecer u Paradiso. koliko imate godine?

Evo bili u Paradisu. Bilo dosta parova svih godina. Bila jako lijepa atmosfera i bilo lijepih ljudi za vidjeti. Bili malo sami u špilji….

https://urlio.io/rodating 

Pozdrav

Danas ili sutra sam u Paradisu
živim blizu pa sam i često tamo.

Dal bude koja žena ili par tamo?

Inace sam 195/105/17

Poz. Netko sutra (cet 9.1.) u Paradiso oaza??? Malo zsbsve???

Poz…tražite par? Mi bili sad u paradisu no žena mi je malo stidna. Mozda bi htjeli za pocetak da budem sam pa se dogovorimo idući put i žena samnom

Živjo. Bo v ponedeljek kdo v Paradisu?

Jutri v paradido, bo kaksen par za kaj skupnega pocet v jami…

Jaz bom jutri tam od 12 dalje.

A boš sam?

Sam ja

To me ne zanima, samo par pride v postev.

Sta na delu. Opazuj in se prepričaj.

New Report

Close