Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Terme Paradiso

Terme Paradiso

Odgovor na objavo uporabnika
Špelca657, 24.11.2023 ob 13:56

Pozdravljeni, nihče mi ni odgovoril, kako je v termah Paradiso, se kaj dogaja, kdaj je najboljse priti, midva z možem imava namen priti, če se izplača…

seveda se dogaja, vroče saune majo, tko da garantirano da bosta zašvicala 😉 hihi piši na mail pa kej povem 😛 [email protected]

Vsi ki mislite za vikend preziveti savnanje v paradizu na robu razvrata pozor…..zaradi packarij zadnje case bo poostrena kontrola uporabe savn in bazena v namene dobre zabave…..😄….strici so mi povedali 😁😁😁

Midva isceva kak par….z prsata žensko….

Je katera za druženje v paradisu

Je katera v torek 28. 11. V paradiso, da se porajcava

Mlad par išče enako misleči seks par za paradiso danes

Je katera juter za druženje v paradiso ?

17.12. iscemo par

Iščem kakšno damo za druženje,v paradiso leta niso pomembna

Iskreno se opravičujem tipu, ki danes zaradi naju s tipom ni dobiu bejbe v parni savni 🤣

Hvala za kremco ❤️

Kak par ali posameznik za akcijo danes z 34 letnim tipom?

Ojla v petek in soboto bova v Oazi v Paradisu, mogoče kak par z prsato žensko  za kaj porednega….

Špelca291, 05.12.2023 ob 14:29

Ojla v petek in soboto bova v Oazi v Paradisu, mogoče kak par z prsato žensko  za kaj porednega….

Mi smo 17.12.

Kako pa izgledata….da vaju najdeva

Može na mail?

Posameznik tudi pride v poštev?

Jaz grem danes 6.12. v Paradiso. Če je kak par za kako akcijo ali opazovanje? Pišite.

Midva bova tam 8.12 in 9.12…

Eno vprašanje za redne obiskovalce term paradiso. S punco sva bila že večkrat tam in nama je top, ni pretirane guzve, sam ambient, dizajn, velik zunanji del… No ravno tu je sedaj moje vprašanje ali je na zunanjem fkk bazenu ta “jama” ali kako bi jo imenoval namenjena kot neuradni fuk plac?? Vsaj tako sem jaz dobil občutek, ker čemu bi pa drugače bila namenjena? Noter ni nič, ne mehurčkov, jacuzzi.. nič, sam malo bolj zaprt privat prostor v vodi. Seveda sma to s mojo tudi izkoristila potem in sma se kar kakšno uro predajala užitkom, dobil sem tudi tak občutek zato, ker folk če vidi , da je kdo noter, potem ne sili in da mir, kot da bi bili ljubitelji sexa solidarni en z drugim😉

Špelca291, 06.12.2023 ob 17:16

Midva bova tam 8.12 in 9.12…

Špelca, a bosta 8.12 cel dan , od začetka, ….

kaj naj gledam , da vaju vidim…..bom dopoldan

Je katera za kakšno masažo druženje 11.12.2023 v paradisu?

Mi smo bračni par iz Zaprešića, dolazimo u četvrtak  14.12.2023. popodne, predveče u Saune Terme Paradiso i rado bi upoznali par ili pojedinca za vesele trenutke.

zapresic, 12.12.2023 ob 16:42

Mi smo bračni par iz Zaprešića, dolazimo u četvrtak  14.12.2023. popodne, predveče u Saune Terme Paradiso i rado bi upoznali par ili pojedinca za vesele trenutke.

IMate koji kontakt?

Pozdrav

Piši na mail

[email protected]

Danes zvečer bom v paradisu na vodnih posteljah, če je kakšna dama ali par za opazovanje ali kaj več.

New Report

Close