Testiranje učiteljev in vzgojiteljev
Ko so začeli s hitrimi testi za širšo populacijo, so poudarjali, da negativen test ne pomeni, da ob naslednjem rizičnem stiku ne boste zboleli. Logično bi jih bilo torej testirati sleherni dan pred začetkom pouka?
[/quote]
itak, brez veze je vse to. Jajo pač mora porabit hitre teste, za katere so ogromno plačali in to je vsa računica.
itak, brez veze je vse to. Jajo pač mora porabit hitre teste, za katere so ogromno plačali in to je vsa računica.
[/quote]
Ne samo porabiti. Dobaviti. Je le treba poplacati zvestobi raznim “sportnim psihologom” itd. Eden je ze ponujal svoje storitve smuciscem. Ne da bi jih imel na zalogi. Pa ne pozabimo, kdaj se je zacel ukvarjati s temi posli, hahaha. Vse legalno. Matr, ste naivni.
Jaz mislim, da je gospod Janez Janša prvi, ki bi se moral cepiti. Kajti, če zboli On ali celo bognedaj umre, potem je s slovenskim narodom konec.
SLOVENCI, ZAHTEVAJMO, DA NAJPREJ CEPIJO GOSPODA JANEZA JANŠO!!!!
[/quote]
Ja, ampak katerega gospoda Janeza Janšo, direktorja Krvavca? Enega od treh umetnikov? Ali Ivana Janšo, p.v.?
Če je pomemben zaslužek, potem je treba testirat učence, ker jih je veliko več kot učiteljev.
[/quote]
Ce ne ne veste, mora biti vse v povezavi z otroci legalno in v skladu z zakoni, ustavo in njihovimi pravicami. Zato se tega jajo pac ne more posluziti. To bi padlo se preden bi jajo tvitnil.
Resnicno je vasa zvesta naivnost popolnoma neverjetna. Tudi za dve sekundi niste sposobni uporabit lastne pameti.
Seveda. Brez testiranja in brez kasnejšega cepljenja ne bo mogel nihče v službo. To je jasno!
Samo res… a ne gre pri vsej stvari za to, da se rizičnih ne okuži. Torej bodo rizični učitelji testirani- negativni, potem pridejo v šole in jih okuži en mulo, ki je “bil samo malo prehlajen”. V čem je poanta? Razumem, da se morajo testirati zdravstveni delavci, ker delajo z rizičnimi skupinami, ampak učitelji, ki delajo z najmanj rizično klientelo????? WTF?
[/quote]
Tudi jaz tega ne razumem. V gimnaziji so učitelji imeli med poukom maske, učenci pa ne, tako da so že takrat učitelji ščitili dijake, obratno pa ni bilo.
Zdaj bodo spet učitelji izpostavljeni virusu od učencev, njih pa ne bo nihče zaščitil.
Ker je napisala avtirica je včeraj izjavil Kacin. Samo povzela ga je.
Rečeno je bilo kdor se ne bo cepil ne bo smel učit. Novica je na vseh portalih. Preberi si.
Če kdo laže si to ti alu pa Kacin. Izberi
[/quote]
No, kaj sem rekel? Nič ne bo s cepljenjem 2. in 3. januarja. Poleg tega se bodo cepili samo tisti učitelji, ki to želijo. Kot sem tudi povedal. Kacin je torej spet prehitro zinil, kar sem tudi povedal, hehhehe
Prednostno se bodo 4. januarja testirali zaposleni v zavodih in osnovnih šolah za otroke s posebnimi potrebami, za njimi pa tudi učitelji in drugi zaposleni, ki bodo izvajali izobraževanje v prvem triletju, je dejala.
Testiranja bodo po njenih navedbah izvedli s pomočjo mobilnih ekip, ki jih pripravi ministrstvo za zdravje, in sicer v šolah, tako da zaposlenim ne bo treba nikamor hoditi na testiranje. Prejeli bodo poziv na testiranje, ministrica pa verjame, da se bodo ustrezno odzvali. Po šolah so med zaposlenimi minuli teden že povpraševali po interesu za testiranje in ugotovili, da jih je bilo zainteresiranih veliko več kot polovica, je pojasnila.