Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tina in Robert

Tina in Robert

Če pogledaš, kakšnega stanu so bivši jahači……neki je že, tko al tko, po moje bolj tko tko.

Tina ima 178 cm+12 cm petk.. A je pol Golob pritlikavi, če je iste višine kot ona?.. Mislim pa da bo to kar resna veza zna bit tudi dojenček.. Nista onadva od včeraj, ampak že 2 leti skupaj.. Men je pa vsec Tinini teta, Nadja direktorica Petrola.

Odgovor na objavo uporabnika
Visoka, 09.02.2023 ob 17:23

Tina ima 178 cm+12 cm petk.. A je pol Golob pritlikavi, če je iste višine kot ona?.. Mislim pa da bo to kar resna veza zna bit tudi dojenček.. Nista onadva od včeraj, ampak že 2 leti skupaj.. Men je pa vsec Tinini teta, Nadja direktorica Petrola.

O ostalem ne vem nič vem pa to, da je Golob moje višine, ker sem stala zraven njega, torej nekje med 173 in 177 cm.

Saj 178 cm.. To ni mali moški, ampak že kar visok.. Večina Slovencev 174 cm… Za Tino pa vem da je 178cm saj sva sošolki bili..No pa da e kile zaupam, 53 jih ima.

Nada Drobne Popović tudi meni deluje  OK. Za posteljne zadeve je pa že prestara…

Haložanka, ob kakšni priliki si stala poleg njega?

Visoka, 09.02.2023 ob 17:31

Saj 178 cm.. To ni mali moški, ampak že kar visok.. Večina Slovencev 174 cm… Za Tino pa vem da je 178cm saj sva sošolki bili..No pa da e kile zaupam, 53 jih ima.

On ni 178, on je prej 174 razmak 4 cm sem napisala ker nisem ziher koliko so nanesli lasje in kaj je imel obuto, jaz sem bila v japonkah z 1cm platforme in je bil manjši.

alegorija, 09.02.2023 ob 09:38

Ali se samo delata ali sta res zaljubljena ?

Tina Gaber je črnolasa lepotica, ki skrbi zase, za svoj izgled, ni pa nič podobna bivši ženi in najbrž tudi za otroke, ki so najbrž najstniki tako izpostavljanje intimnosti svojega očeta ni pogodu.

To pa vesta samo onadva, nas naj ne bi brigalo, ker je to njuno in ne naše zasebno življenje. Sicer pa se meni zdi, da sta prelep par in jima želim, da bi trajalo.

To ne drzi. Tina je bila se leta 2021 ZAROCENA z nekim poslovnezem iz Monaka.

Tudi tisto o njegovih 178cm visine ne drzi. Zelo nizke rasti je. Btw, ne vem, kaksni Slovenci te obdajajo, da je po tvoje povprecna visina moskega dela nase nacije 174cm.

Ni citiralo avtorice Visoka.

vederemo, 09.02.2023 ob 10:45

On pritlikav, ona visoka, mar ni to tisto, kar moški Ego privlači ?

Vederemo, je rekel Italijan.

Vedremo je pravilno. Pusti italijanščino, če ti ne gre…

Ona je zaljubljena v denar on pa pijan od moči in vpliva, da vsem pokaže kdo je on playboy, bog in batina, ki ima ob sebi lahko pol mlajšo bivšo missico narcisek in egotripnež.

Ti zgleda, da sta zaljubljena? Meni niti malo pa tako frišen par nikjer ni energije med njima. Vprašaj se, če bi ona pogledala takega starega kuštravca, če ne bi mel denar in oblast.

memento mori, 09.02.2023 ob 09:45

Kaj porečejo na to razkazovanje Jana Nemec in trijee otroci ?

Žena verjetno umira od smeha, otrokom pa verjamem da jim ni vseeno.

Ona ima rada stare moške, tle je še ta njen prijatel povedal, da ta gospod v kvizu spominja na njene bivše. Več ni treba dodati je vse jasno 🤭

Haha557, 09.02.2023 ob 20:43

Ona ima rada stare moške, tle je še ta njen prijatel povedal, da ta gospod v kvizu spominja na njene bivše. Več ni treba dodati je vse jasno 🤭

Ups link je pozablo dat

ALIAS cARLA bRUNI, 09.02.2023 ob 10:17

Tudi Sarkozy je imel starleto CaRLO bRUNI, KI JE POSTAJA NJEGOVA ŽENA IN MATI gIULLIE sARCOZY.

Carla Bruni pa res ni starleta.

Meetoo, 09.02.2023 ob 20:42

Žena verjetno umira od smeha, otrokom pa verjamem da jim ni vseeno.

Kaj pa veš. Zdaj so popularni filmčki “stepmother and stepson”…

Haha557, 09.02.2023 ob 20:46

Ups link je pozablo dat

Ne gre linka skopirat skratka koga zanima naj v youtube vpiše Tina dobi milo za drago (Leta štejejo, 5. oddaja)

danes sem brala, 09.02.2023 ob 14:48

Pa odvisnica od kokaina je.

A zato je pol tako suha

Golob nima niti blizu 178 ima 172cm kot Macron iste velikosti je poglej na slikah za Macrona se ve uradno velikost. Seprav ona niti blizu ne more met 178 mogoce s petami vred, če bi bla ti res sošolka bi to vedla.

Visoka

09.02.2023. ob 17:31

Golob nima niti blizu 178 ima 172cm kot Macron iste velikosti je poglej na slikah za Macrona se ve uradno velikost. Seprav ona niti blizu ne more met 178 mogoce s petami vred, če bi bla ti res sošolka bi to vedla.

rad bi videl nakazila na Tinin TRR tini iz proračuna ☺ … predsednico vlade s lahko  naročite za par sto € na dom ☺☺☺

Tina nima 178 cm sem delala v enem lokalu kamor je zahajala in je visoka kot jaz, ki mama 170cm in tudi petke na takih proslavah se nikoli nimajo 12cm ampak nekje do največ 6cm se tudi vidi, da je mela nižje, če dobr pogledate slike sepeavi je bla s petami vred največ 176cm. Nevem zakaj eni vztrajno lažete in hočete narest od Goloba nekege dedca, ko je pa navadni patuljak.  Zato jo je tud najel,  ker ma komplekse glede videza in misli, da bo z njo popravu vtis in bo za nekega mačota oa jebača začel veljat. Sanja svija kukuruz

Za visokega se šteje moški višji od 185cm med 177-185cm je normalne višine pod 177cm pa velja za mejhnega.

New Report

Close