Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Tinder in familija

Tinder in familija

Spoznala ga je na Tinderju, bil je eden izmed mnogih s katerim se je tolažila po zaključeni dolgoletni zvezi. V letu in pol je zamenjala 15 ljubimcev. Šlo je zgolj za golo potešitev in nič drugega in on je bil eden izmed teh 15 tih. Nekako sta ostala v odnosu  čez dobro leto sta dobila otroka. On je premožen ona izhaja iz socialnega dna. Vizualno nič posebnega oba z izrazito prekomerno težo. Skratka ona  je bila zaposlena v proizvodnji pa ji je uredil dober položaj v firmi kjer je zaposlen sam kot neke vrste vodja. Brez znanja  in izkušenj referenc je dobila dobro plačano  delo. On ji krije hrbet .Očitno so fafanje in nastavljanje zadnjice dovolj dobro referenca za dobro plačano delo… Skratka totalna polomija. Meni se tak način ne zdi normalen. Igrajo happy fsmily..  Kaj bosta rekla otroku če bosta sploh ostala skupaj , kje sta se spoznala na ful portalu??? Bolano…

 

 

 

bi strežniki mona pregoreli.

brb, grem ene par kompetenc dopisat v CV

Z izrazito prekomerno tezo…dobijo tud toliko ljubimcev v enem letu?

Ja otroci se bodo s tem kje sta se spoznala ukvarjali 🙂

Kaj pa tvoji otroci? Kaj misliš da si bodo mislili o staršu, ki se tako ekstremno s tujimi življenji ukvarja, namesto da bi svojega živel?

Meni je vedno noro, kako se eni ubadate z zivljenji drugih. Iz tebe kar krici zavist. Sama sem porocena 20let, partnerja spoznala na faksu, pa nimam nic proti ljudem, ki se spoznajo na portalu. Sodelavka je srecno procena, spoznala prek tinderja. Pa se ene par orimerov v oklici vem. Kaj tocno, sta onadva tebi naredila? Zakaj te to moti? Kako bedno mora biti tvoje zivljenje.

Dandanes se vsi spoznavajo prek aplikacij, socialnih omrežij itd. Samo tradicionalistom to ni všeč. In starejšim. Morda čez 15 let sploh nihče nikogar ne bo spraševal, kje sta se spoznala, še najmanj otroci.

Mene bolj moti to, da je šla tebi vse povedat.

To so pa tista vprašanja o prijateljicah. Raje nimam nobene, kot da tko skozlajo vsem moje osebne stvari.

New Report

Close