Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek TISTE KI STE IMELE NIZKO LEŽEČO POSTELJICO

TISTE KI STE IMELE NIZKO LEŽEČO POSTELJICO

kako je potekala nosečnost, kako dolgo ste krvavele, ali ste jemale kakšne tablete proti krvavitvam, kolko ste počivale in najbolj pomembno v katerem tednu ste rodile, ali je bilo z otrokom vse vredu?

še bi imela vprašanj, vendar vsaka vaša izkušnja mi bo v pomoč.

V petek sem namreč pristala v bolnišnici zaradi krvavitve. Do zdaj (sem v 18 tednu) sem imela rjave izcedke na 14 dni. Sedaj sem na bolniški, čeprav bi mi bilo lažje v službi kot pa doma z 3 letnim otrokom.

hvala za odgovore!

Ojla!

Jaz sem imela popolno previjo. Na bolniški sem bila od 20 tedna, priporočeno je bilo počivanje, nič hoje po stopnicah, nobenega dvigovanja, nič vožnje z avtom ( zaradi trsljajev lahko poči posteljica). Kljub temu, da sem vse to upoštevala sem bila v 30. tednu sprejeta v bolnišnico.. iz preventve. No vse se je končalo srečno, rodila s CR v 38 tednu zdravega fantka.

Z mano na oddelku je bilo še nekaj nosečk, ki niso bile te sreče. Nočem te strašiti, ampak bodi previdna, s previjo se ni za igrat. Pa vso srečo..

hvala za odgovor.

A si bila 8 tednov v bolnišnici ( od 30 do 38 ) ali doma. Si kaj krvavela?

Počivam kolko morem zraven 3 letnega fantka, vendar ker sem večinoma sama, je to zelo težko.

Upam, da bom tudi jaz ena od srečnic, ki bodo donosile otročička.

Lahko noč

LON, nujno si dobi pomoč pri starejšemu otroku. Če imaš priporočeno strogo mirovanje, se tega drži. Drugače, verjemi, boš morala na mirovanje v porodnišnico…

Srečno.

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Tudi jaz sem bila “srečnica” s previjo. V 12. tednu sem začela krvavet, en teden sem bila v bolnici, nato pa do konca doma.
Krvavela sem kar skoz po malem, včasih nekaj časa nič, potem pa spet, včasih kar precej. Še zdaj se spomnim tega občutka, ko me je bilo vedno strah it na WC, in sem z grozo čakala, če bom spet krvavela.

Sem pa res pridno mirovala. Po stanovanju sem sicer hodila, ampak res zelo previdno. Enkrat na teden sem šla na previden sprehod okrog bloka.
Na preglede h ginekologu pa je vozil mož 30 km/h in takrat sem ugotovila, kako luknjaste so naše ceste.

No ampak-glavno- iz te nizke posteljice se je rodil nas soncek- 2 dni po roku. Na koncu sem jo kar veselo mahala po stopnicah- takrat sem si ze zelela, da bi rodila.

Želim ti, da se ti vse lepo izteče. MAlčki v trebuhu so vzdržljivi. Sigurno bo vse vredu. Če te še kaj zanima, pa vprašaj!

Hvala vsem.,,

Tinka Tonka, pa si rodila s carskim? Vem, da moram mirovat in se tega tudi poskušam čim bolj držat. vendar otrok mora jest in tudi jaz moram skuhat. Zraven tega pa samo še pomivam in pospravljam posodo, zlikam tisto kar “sproti” porebujemo, še bi se kaj našlo ampak naredim vse počasi. Upam da to ne bo vplivalo na predčasni porod.

Dolgo bo to poletje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close