Tiste, ki ste še tu…
Eh, jaz sem komaj zajadrala sem gor, pa vidim, da najverjetneje ni nobene več. No, nekaj sem morala še narediti na računalniku, pa se mi ne ljubi več, spat me pa tudi še ne vleče, zato sem malo pokukala sem gor. Pa bo vseeno trena v Mižola, je treba vstat pred sedmo … Še dobro, da rabim malo spanja. Nočko oz. že skorajšnje dobro jutro vsem, Delfina
Da ti vidiš moj pogled. Najprej grdo gledanje (do ponočevanja), potem pa glasen smeh. :-)))))
Ja saj ne rabim govorit, da zdaj dete sladko spi. Me ma da bi kar zbudila, da vidi mal kak je to. Sicer pa ga bom pustila, da imam še jaz mal svojga miru.
Za dans zvečer me je pa že kar groza, ker smo sami in bom sama nosačka, ata gre na morje pomagat.
Daj shujšaj in se postriži, prej si mi bila bolj všeč ;-)))))))))))))))))))))))))) Se mi vidi, da sem čist upiljena, a ne? Pa še kave nisem spila, ti šment.
Drugače pa mi je pediatrinja rekla, naj kupim riževo sluz in jo dam malemu, ima driskico (tko ene 3x na dan, čist voda, pa smrdet je začelo), sicer pa je dobro razpoložen do tistih magičnih 19h.