Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Tisti ki najbolj štrajkajo v času koronavirusa vsi smučajo v Italiji in ogrožajo bolnike!

Tisti ki najbolj štrajkajo v času koronavirusa vsi smučajo v Italiji in ogrožajo bolnike!

Ne samo slovenski, tudi drugi zdravniki se ne zmorejo odpovedati svojim počitnicam na italijanskih smučičih, četudi tam razsaja virus!

Evo, lep primer iz Makedonije. Predstojnica klinike se je okužila na smučanju z virusom, potem pa še grozila, da bo dala odpvoed, če jo izdajo. Odpoved bo tako ali tako dobila.

https://novice.svet24.si/clanek/novice/svet/5e674450a972c/makedonija-direktorica-klinike-prisla-z-dopusta-v-italiji-in-zbolela-ignorirala-simptome-okuzila-193-ljudi

Tudi slovenski zdravniki so prave perle, kar se tiče smučanja in koronavirusa! Potem pa neki mladi zdravniki, za katere itak vem, da množično smučajo v tujini, pišejo neka sporočila v bran idiotom, ki so kužili vse naokoli, češ da so zdravniki ravnali pravilno, se držali navodil NIJZ in ZDRAVI hodili v službo.
Toliko o tem, kako se na medicinski faks vpisuje samo višek inteligence!

Koliko inteligenten pa moraš biti, da v času italijanske epidemije ne hodiš v Italijo in ali pa da potem ne greš v službo?? Bi bil kdo tako odgovoren, da bi v ta namen koristil lastni dopust? Yeah, right!

Pa vsi so isti, kamor pogledaš, LJ, MB, NM! Vem, da so se eni naši vodje oddelkov v bolnicah prejšnji teden vrnili s smučanja v Italiji in jih trenutno ni v službi. Zakaj so pa sploh šli, ko je bilo vsakemu idotu jasno, da situacija ni primerna za takšne štose!

Resnično me skrbi, kaj se to vpisuje na medicinski faks!

Ali pa tista fora… Odprejo brezplačno številko za rajo, da lahko pokličeš v zvezi s koronavirusom, potem pa, pazi to, linije zasedajo ZDRAVNIKI!!! Odgovarjajo jim pa študenti višjih letnkov medicine!! Študenti! Neverjetno!

Če v Sloveniji izbruhne epidemija, smo s takšnim zdravstvom kaput!

New Report

Close