To je to!!! Uspevamo! Tresejo se jim hlače
Ti si torej že buden? Vidiš, jaz sem ravno s šiht pršel… Ampak ne bom šel spat, ker bom čakal če bodo o tej revoluciji v Sloveniji danes kaj poročali avstrijski mediji. Zanimivo Kurz se je danes že nekaj javljal, samo nič ni omenil, da bo pri vas revolucija in da se pripravlja kaj posebnega. To bo verjetno protest vseh protestov, to se lahko Tahrir skrije… Ti boš tam?
Ti si torej že buden? Vidiš, jaz sem ravno s šiht pršel… Ampak ne bom šel spat, ker bom čakal če bodo o tej revoluciji v Sloveniji danes kaj poročali avstrijski mediji. Zanimivo Kurz se je danes že nekaj javljal, samo nič ni omenil, da bo pri vas revolucija in da se pripravlja kaj posebnega. To bo verjetno protest vseh protestov, to se lahko Tahrir skrije… Ti boš tam?
[/quote]
usekancev teorij zarot. Popisali jih bodo in uvedli strokovno presojo za opravilno sposobnosti. Mnogi od njih bodo kasneje dobili skrbnike. Nima pač vsak dovolj razvitega uma.
usekancev teorij zarot. Popisali jih bodo in uvedli strokovno presojo za opravilno sposobnosti. Mnogi od njih bodo kasneje dobili skrbnike. Nima pač vsak dovolj razvitega uma.
[/quote]
So kar povprečno umsko rzaviti a jim je od brezdelja in celo zaprtih fitnesev in smučišč popolnoma dolgčas in s enjihova življenska energija usmerja v destruktivnost. Polovili jih bodo in poslali na izvajanje družbeno koristnega dela.
Rad bi gledal prenos. Bo na tv??? Ne dobim slovenskih kanalov…. A je možno, da bo kje na ORF, ZDF ali pa mogoč na RTL2????
Še eno prošnjo bi mel, če bi lahko se napisalo na en transparent kaj v smislu Vagabund pozdravljen ali kaj podobnega, da bi se tudi jaz videlo samega sebe tam na kakšnem plakatu. Saj to boste plakate imeli a kako?
Granitne kocke ali kaj? Granate a kalašnikove a kaj boste to imeli? Ne vem zakaj imam občutek da boste vi to bolj podobni tistim iz časov Ljudevita Posavskega… Vile pa grablje pa gremo
Lej to no… Tole sem zdaj prebral na 24 ur
“Že zdaj je jasno, da ne gre za miroljuben protest, varnostniki Štajerske varde bodo protestnike pred represivnimi organi varovali s svojimi telesi in lesenimi štili.
Kolk je men žal da si jaz tega ne morem v živo ogledat. To bi jaz otroke peljal, da vidijo kaj se zgodi z njimi, če ne bodo v šoli pridni, pa če bodo mamila jedl. To bi jaz mulce peljal pogledat. Da bi reku, glej, če ne boš ubogal in če se ne boš učil boš končal takole z lesenimi štili pa dru se boš sred mesta ko teliček
Sram te bilo izdajalec
[/quote]
Dej mi razloži, zakaj sem jaz zdaj izdajalec in zakaj naj bi me bilo sram?
Dej mi razloži, zakaj sem jaz zdaj izdajalec in zakaj naj bi me bilo sram?
[/quote]
Zato ker naj bi bil Slovenskega porekla, živiš bojda v tujini in se norčuješ iz ljudskega prizadevanja svojega izvornega naroda, ko želi živeti svobodno in pravično in ti to dogajanje enačiš z dobrim tv programom. Bedak, ki pljuva po lastnih koreninah in se norčuje iz njih.
Če pa nisi del tega naroda pa še vedno ostajaš zame bedak, če se norčuješ iz stisk ljudi, ki bi radi bili svobodni in ne sužnji psihopatov na oblasti, katero podpira ogromno število delno nezavestnih ljudi.
Zato ker naj bi bil Slovenskega porekla, živiš bojda v tujini in se norčuješ iz ljudskega prizadevanja svojega izvornega naroda, ko želi živeti svobodno in pravično in ti to dogajanje enačiš z dobrim tv programom. Bedak, ki pljuva po lastnih koreninah in se norčuje iz njih.
Če pa nisi del tega naroda pa še vedno ostajaš zame bedak, če se norčuješ iz stisk ljudi, ki bi radi bili svobodni in ne sužnji psihopatov na oblasti, katero podpira ogromno število delno nezavestnih ljudi.
[/quote]
Lenuharske zgube seveda ste en majhen del naroda, vendar tisti nebodigatreba del.