tokrat….
No da beremo nsa pametne glave, ki zanmo svetovati in sploh….
kaj bi odgovorili OZ.SVETOVALI na tole:
1/ PRETEKLOST ALI PRIHODNOST
kaj bi izbrali, če bi lahko:
– preteklost…. lahko bi jo spremenili in doživeli najlepše stvari, ki so se vam zgodile….spremnili pa tiste grde,neprijetne…
ali..
– prihodnost — videli kakšna bi bila prihodnost, kakšna bo lepa ali grda, kaj se vam bo zgodilo v življenju.. To bo lahko lepo ali pa ne, tega ne morete preprečiti…. itd itd itd
no ??????????
TRETJE MOŽNOSTI NIMATE, …DA MI NE BI KDO REKEL SEDANJOST:)))
————————————————————
LP
Pusti preteklost v preteklosti, prihodnost v prihodnosti in živi sedajnost in le to izživi do konca!
zatorej od tvojega nastetega bi izbrala prihodnost, kajti brez nje tudi sedajnosti ni…
Cmoka;)) si me kaj pogrešal???
Hm … Tako bom odgovorila na to … Preteklosti ne bi hotela spreminjati … ker … lahko sicer spremenim tiste grde stvari, ki so se mi zgodile … mogoče bi se za določene stvari drugače odločila … mogoče bi imela drugačne izkušnje … v bistvu bi živela drugačno življenje … Ampak … ravno tako bi se zgodile pa kakšne druge grde stvari … mogoče bi se za tiste stvari, za katere sem se napačno odločila v preteklosti odločilna pravilno … ampak bi se pa napačno odločila za kakšne druge stvari … in … v bistvu samo zaživela bi drugo življenje z drugimi izkušnjami … Ampak noben mi ne more zagotovit, da bi živela brez vsakršnega problema … in da bi se vsakič odločila pravilno … In … vsekakor se ne bi odrekla vsem izkušnjam, ki sem si jih nabrala v vseh teh letih … na podlagi “mogoče” napačnih odločitev …
Prihodnost … Prihodnost bom videla … in to počasi počasi … Brez veze vedet vnaprej, kaj se ti bo zgodilo … Zakaj? Da bom videla, da me bo pri 40-ih povozil kamion? In da se bom potem do takrat sekirala zaradi tega? Ne ne … brez veze …
Ne eno ne drugo varjanto ne bi izbrala … Čisto fajn mi je tako kot je …
Lp, Bgv