Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Tonin izgubil 3 milijone mask!

Tonin izgubil 3 milijone mask!

Izgubili so stik z voznikom. Pa a ne znajo paziti, spremljati voznika, ki vozi tak dragocen tovor? nesposobneži!

Ali kdo verjame tej zgodbici? Ne morejo zagotovoti mask, si izmislijo da so jih zrihtali 3 milijone in nato izgubijo stik z namišljenim voznikom. To bi bilo pri Janši povsem možno.

Človek ne ve kaj bi oz. ali bi sploh komentiral. Boh vej kaj je v ozadju.

Točno tako! Sramota! Tonin samo medlo izjavlja:
Obrambni minister Matej Tonin je v Odmevih na Televiziji Slovenija povedal, da bi morali danes iz Italije dobiti tri milijone mask. Toda kar naenkrat so izgubili stik z voznikom tovornjaka. Država je za te maske že plačala. Tonin pravi, da spremljajo situacijo in upajo, da bodo ugotovili, kaj se je zgodilo. “Upam, da ni kdo izkoristil trenutka za vojno dobičkarstvo, da smo mi plačali maske, potem pa so kje poniknile,“ je dejal razočarani minister.

Spremljajo situacijo? Halo!? Kje je policija, vojska?
Kdo bo odgovarjal za tole?

Propaganda nesposobne politične mafije. Kdaj boste spregledali, da vas imajo za ovce in nič drugega.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

…so obtičale v Nemčiji če naj bi jih dobili iz Italije??

Nesposobneži ,vsi po vrsti!

itak!

Hm… Tole je sila neprijetno. Ampak, tole: “.. Na letališču v Nemčiji imamo milijon in pol mask, a jih ne moremo dobiti v Slovenijo. Zadeve se tam zapletajo, morda se bo zgodilo, da bodo Nemci prepovedali izvoz tega iz Nemčije…” pa nekako ne pije vode, ker vem, da so se na ravni EU predvcerajsnjim dogovorili o tem, da znotraj EU ja, navzven pa samo s soglasjem vseh clanic.

https://www.spiegel.de/politik/deutschland/coronakrise-deutschland-liefert-italien-hunderttausende-atemschutzmasken-a-c6040b52-4171-487a-8b1d-3518d53eabfe

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «


….morda se bo zgodilo,da bodo Nemci prepovedali izvoz tega / plačanih slovenskih mask/ iz Nemčije…
Kakšna izjava pa je to?
NORČEVANJE IZ SLOVENSKEGA NARODA!

Izgovori, protokoli, laži, vedno je nekdo drug kriv.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

V primeru,da se izgubljene maske ne pojavijo ta teden,pričakujem ODSTOP TONINA!

Kaj kamion nima gpsa, kaj se ne da kamionu slediti?
Za katerega voznika gre in za katero firmo? Firma ne ve kje ima kamion? Ne more najti?
To zelo smrdi!

Ne bi me čudilo če je ta prevoz le fiktiven. Kje so podatki o vožnji ,kje so bile maske naložene? Kdo je nalagal? Kje so fotografije, da te maske res obstajajo? Namesto, da se daje dodatno varovanje še ministru za gospodarstvo in kmetijstvo kaj ne bi raje uporabili to osebje za pomoč pri prevozu teh mask?

Hmmm, ja, nekaj so se dogovorili, ampak tudi izvoz Avstrijcem Nemčija baje še vedno blokira…

1. Kaj so bile maske v Sloveniji ukradene. Kdo je kradel? Kako da jih nič ni?
Kdo pozna ta odgovor. Zdi se mi neverjetno, da glede na stanje v Italiji že mesecdni nihče ne bi naročil mask za naprej in za sproti.
Kdo je to ukradel?
Kdo je imel dostop do krajev kjer so bile shranjene?
Kaj ni nič kamer?

Spet šušmarijo in zavajajo ljudi,denar pa v žep.Žalostno.

Hmmm, ja, nekaj so se dogovorili, ampak tudi izvoz Avstrijcem Nemčija baje še vedno blokira…
[/quote]
In Italijanom! Milijone že plačanih mask Nemčija blokira.

Le zakaj je odstopil direktor Sove ?????

to so najbrž tiste maske katerih komik NI naročil !

Kdaj bo vsem Slovencem jasno, da Nemci niso bili, niso in nikoli ne bodo “naravni” zavezniki Slovencev, OK, razen za domobrance. . Za njih so vsi Slovani manjvredni ljudje.

Kaj boš pa rekel ko danes prispejo ? da je zunanji minister uspel, to ne boš rekel, ali da so nemci naši zavezniki saj so imeli pakt podpisan z Rusi, rusi pa so naši prijatelji?

Edini, ki je bil sposoben organizirat in pripeljat v Evropo na letališče maske, je Aleksander Čeferin, preko prijatelja, lastnika AliBabe. Zdej pa naj le gledajo, da ne bodo zajebal še prevoza z belgijskega letališča na Brnik….. enega zraven, ki bo varoval ko sokolje oko, da teh 300.000 mask ne bo iz “letala nekje ven po nesreči” padlo….

Pocarji slovenski, nesposobni.

Zgodovinsko gledano, razen obdobje 1990/1991, ko so imeli Nemci svoje interese v igri, NISO bili nikoli zavezniki Slovanov.

Maske so bile ukradene, ker jih drugi tudi krvavo potrebujejo, zato so predmet donosne preprodaje ( ena maska je po grosisticni ceni na trgu sedaj 1 eur) Kamion ukradli s soferjem v red. Kaj se je zgodilo s soferjem predvidevamo, kaj pa z maskami tudi. Je pac vojno stanje, maske neprecenljiva roba.

Tole je vse skupaj čudno. Glede Nemčije – v bistvu ne gre za izvoz, ampak za tranzit. Če se je zadržalo, je potreben pritisk na najvišji politični ravni Nemčija- Eu- Slovenija.
Maske Italija – vsak resen prevoznik ima na tovornjaku gps. Če ni kontakta z voznikom in ni podatka od gps, mask ne bomo videli. In pri kriminalnih zdtužbah ki delujejo po EU, ki so tudi močno prisotne v Italiji, je zelo naivno in neumno organizirati tak prevoz. Za letala še niso slušali?
In tukaj se strinjam z enim predhodnikom – na take razmere bi opozarjal direktor Sove. Mi se gremo pa politikanstvo. Ego je hudič.

New Report

Close