Najdi forum

torba

kakšno priporočate za v prvi razred

Ne zamert, se bom mal pohecala: ena dobra teta! (Teta je namreč mojemu kupila torbo, ko je šel v prvi razred)

ne vem, vsak ima svoj okus… meni so edino “šle na jetre” tiste od Schneider blagovne znamke, ker “vsak, ki kaj velja, jo ima”, mislim, res bedno, nekateri prav tekmujejo, da bodo v primerjavi s sosedi in znanci, kupili dražjo stvar, v tem primeru torbo.
Mi smo moji hčerki lani kupili (iz principa ne Schneider) lepo torbo, v bistvu delno nahrbtnik, takšno frajersko, roza, modro, srebrno, za ca. 8.000 SIT v DZS. Po moje se ti ne splača kupiti predrago, vsaj v našem primeru ne, kajti torbo so celotno šolsko leto otroci puščali čez teden v kotu na tleh v razredu, prinesli so jo domov samo čez vikend. Mogoče pa je na vaši šoli drugače…

Lp

Naši smo kupili nahrbtnik, tak kulski roza z miško Diddl.
Mislim, da je bil okoli 20 €.
Se ne splača odšteti več. Naši so sicer torbe nosili domov vsak dan. Notri pa je bila le puščica in beležka. Ob petkih domov sicer prinesejo vse, ampak tiste torbe otrok niti pod razno ne nosi sam, pa je čisto vseeno katere znamke je.
Res ne rabiš torbe, ki bo stala celo premoženje, pa če je še tako kvalitetna.

Naša bo ta isti nahrbtnik nosila tudi letos. Če se bo izkazalo, da potrebuje kaj kvalitetnejšega, pa bomo kupili med letom.

No, mo bomo tudi letos nosili domov eno mapo A4 format, peresnico in copate. Tako da sem tudi razmišljala, da se kaj preveč ne bi obremenjevala s šolsko torbo (1.R), ker bojo vse v šoli puščal. Tako, da sem razmišljala o enem manjšem nahrbtniku???

Klinc, mi smo jo pa vseeno kupili od Schneiderja. Ampak tisto, lansko, z živalcami. Ker 24 jurjev pa niti pod razno ne dam. Pa bi mi bilo vseeno, če bi gor pisalo xxxyyy, samo da je kvalitetna.

New Report

Close