Najdi forum

Naslovnica Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika torta Kraljevi mignon – cena?

torta Kraljevi mignon – cena?

Zanima me, kakšna je cena torte za rojstni dan. Sem jo zadnjič nekje jedla in je bila RES DOBRA.

Lansko leto sem plačala 50 EUR za 12 kosov s figurco gor. Draga kot pes! Je pa dobra!

mi ni …ta torta dobra. Veliiiko boljša je LINCER iz Kokrice. Super, res!!! lahka čokoladna, mljask, pa še cenejša je.
kraljevi minon se lahko skrije…

Umeten. Res, meni se je pa Lincer vedno zdel umeten. Tista krema z margarino. Bljak. No, pa dobro, da imamo različne okusem a ne? Da vsi lahko na naš račun služijo. :))))))))

Meni pa nobena od teh dveh ni preveč dobra. Cene pa da te kap. Sploh ne vem kje bi v Kranju lahko kupil dobro torto po zmerni ceni.

Na dan s predlogi:-)

Ne vem, mi nismo imeli nobene margarine…
Okoli je bila full dobra, sveža smetana. krema pa itak čokoladna. Nikjer niti sledu o margarini…Tko da, ne vem…
Sveža je bila popolnoma, in zdela se mi je zelo podobna tiasti, ki jo narediš lahko doma; iz dokaj naravnih sestavin. imam pač rada ‘normalno’ smetano, in ne rastlinsko…pa lahko čokoladno kremo. Men je bila res dobra.
Kraljevi mignon mi je pa preveč nasiten, in (vsaj meni) pacast…men je bilo zadnjič slabo po njihovi čokoladni, ker je nasitna, da te kap. Tisto se mi pa res zdi vse umetno…

Aja, še slabša je tudi v Rande vu-ju—čist umetna.

Če to trdiš, potem nimaš pojma. O okusih se pač ne razpravlja, se pa da o sestavinah. In te so v Lincerjevih tortah pofl, ki ni boljši od zamrznjenih industrijskih tort za 4 evre. Oziroma, Hoferjeve so vsaj okusnejše (seveda za naš okus), če sestavinsko niso boljše.. Medtem, ko so tiste v Mignonovih kar fajn. Res pa je Kraljevi mignon predrag. Prednost dajem tortam izpod rok slaščičarke “na črno”, ki za pol manj denarja naredi enako dobro in lepo torto.

Na Bregu je tudi ena slaščičarna, katero so že hvalili na enem forumu.

Da odgovorim na vprašanje:

osnovna cena za torto v KM za 20 kosov je 44 EUR, potem pa pride z okraski (precej dragimi) do skupne cene 80 EUR.
Drago…
A ker pri nas ne dobi drugega večjega darila in ker mu torta veliko pomenu, mi jo naročimo tukaj.

Za ostale otroke delam torte sama. 🙂

Ne do cene 80€, ampak do 130€, se lahko prepričate na tej strani. Jaz jo ne bi vzela, tolk je normalna cena za poročno torto za 60 ljudi.

Okus je pač okus, ampak Lincer je umeten, če ne drugega je okrog ena rastlinska smetana, ki nima okusa po smetani.
Kraljevi mignon je dobra torta, no zame v kranju in okolici odlična, tud sestavine so naravne, tako da jih lahko je celo naš hud alergik. Draga pri njih je pa torta, ki je modelirana, kar jezame umetniško delo, vse figurice so ročno, unikatno delo, ki zahteva ogromno časa. Men je škoda edino to, da ta modelirna masa ni dobra za pojest, je en sam sladkor, je pa res da se figurice /npr. nodijev avto, al pa ninje,…)lahko posušijo in so za okras al kaj že, kar je pa men mal mimo, tko da mi jih ne spravljamo.
Na Bregu je pa supeks, kjer imajo odlične torte, ravno tako naravne, naredijo tud lepe oblike. So sicer že v osnovi par evrov cenejše od KM, ampak zanemarljivo, me pa moti da torte ne dobiš v škatli s pokrovom, temveč samo na platoju in to ni fajn.
Sicer sama še nisem naročila, sem pa jedla odlično torto od neke slaščičarke iz Dupelj, kaka umetnina ni, po okusu pa prekaša vse zgoraj omenjene.
No odlične, sicer tud hudo drage so pa torte na Brionih. čist nekaj posebnega, še posebej kakšne čokoholične 🙂

Pozdravljeni!

Lansko leto sem narocila torto pri Kraljevem mignonu….je bila na 2 nadstropjih…eno nadstropje cokoladna, drugo nadstropje pa sadna….okoli je imela foundant….moram reci, da sem bila IZREDNO RAZOCARANA nas okusom in izgledom…ko sem jo dobila, se je vidlo da je bila na frisno narejena…in doma sem jo takoj dala v hladilnik, ki je bil na maximumu in skoraj prazen….ravno uaradi tega, da bi bila naslednji dan torta taka kot sem jo dobila…in glej ga vraga….naslednji dan se je iz zgornjega nadstropja cedila sladka tekocina od sadnega dela in mi je ves foundant na spodnjem nadstropju izmalicila!! Takoj sem jih klicala, da pa kaj takega se v zivljenju nisem vidla in so me hoteli prepricati, da nisem imela hladilnik dovolj ohlajen in da je bil ziher prevec poln…ma najlepsi dan se je spreobrnu v katastrofalni del, ko smo dali torto na mizo…za zjokat….pa sem mislila da bodo okusi vsaj odlicni…ampak ne…nutelina ni bila niti n od nutelle….katastrofa…nikoli vec ne narocujem pri Kraljevem Mignonu….saj si niso vzeli dovolj casa za mojo torto in so jo spacali tik pred zdajci….izjemno razocarana….skoda….vsaj vem zdaj!

Hehehe 😂😂😂 koliko ti plačal loncer da to govoriš 😂😂😂😂😂

New Report

Close