Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek totalno zabasan nos

totalno zabasan nos

Prosim povejte mi, kaj naj naredim. Zmešal se mi bo. Ne morem dihat, poskusila sem že sterimar in inhaliranje. Ne pomaga nobena stvar in pod nosom imam že orenk rdeče in boli od smrkanja. Prosim pomagajte z nasveti.

Imam čudežno zdravilo …. toda sporočila ti ga bom lahko šele pojutrišnjem …. :)))

Nataša

PS: … če ga boš še potrebovala :))))

Žiža 6

smo že dve – totalno zabasan nos, bolečina v glavi, dopoldne se mi je celo vrtelo (mislim, da imajo tukaj sinusi nekaj prstov vmes ………), v teh dneh pa toliko opravkov, da. ……………….., da ne govorim o hčeri, kašlja že cel teden in se mi zdi, da vedno bolj, ……………….. smo kot v začaranem krogu ……………

Recept ………..? Baje počivanje in veliko tekočine in vitaminov …………….. ampak v resničnem svetu???

Jaz moram jutri v službo ……………

Nisem ti nič pomagala, ker še sebi ne znam, upam pa da bo bolje – tebi in meni ……………

Veliko zdravja, ŽivaM

Kapljice operil ali otricorten. Pa niveine oljne robčke ali vsaj kleenex z balsamom proti hrastam pod nosom. Pa kakšno smrekovo olje, mentoklar ali Wick’s pod nos.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

meni pomaga, če si zmešam malo bolj koncentrirano mešanico soli in vode (kar pol žličke na kozarec) in to fajn potegnem skozi nosnici, potem pa si pod nosom namažem kar z baby wickom. Zelo dobro pa sprazni nos Daleron cold 3, ker vsebuje isto sestavino kot operil za čiščenje nosa, pa am. slamnik za zdravljenje grla in paracetamol

Ojoj, spet zabasani sinusi. Poleg ze zgoraj nastetih ukrepov priporocam se Sinupret, ki je prav za vnetje obnosnih votlin. Sem ga ravnokar odkrila(2 dni nazaj), pa moram reci, da je zadeva dobra. V pol kozarca vode das 50 kapljic in to pijes trikrat na dan. Dobi se v lekarni, cena je 1440 sit.
Pod nosom se pa kar z Bephantenom na debelo namazem(1387krat na dan-najmanj).

Cimprej se pozdravite.

Operil, kot je priporočila Skr bna, pa nos z vazelinom namazat. Ampak s tistim ta pravim, ne s tistimi šminkami za usta. Vazelin dobiš v dm-u pod njihovo blagovno znamko.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Kaj pa kakšne inhalacije?

Plivamed sumece tablete, manj smrkas, meni je pomagal!

operil kapljice

no, pa nas je več.. 🙁
jaz pa sem bila že prejšnji teden doma na bolniški, ker že od začetka meseca za umret kašljam, baje virozo dobila.. zdaj pa mi je zgleda odpornost čist padla in si različna vnetja kar sledijo. prejšnji vikend obzobni kanali in dlesni, zdaj čez vikend pa se mi je zabasal levi sinus.
Nos čist prehoden, nč smrkanja.. samo glavo mi bo razneslo tam ob nosu. Najbolj grozno pa je, da sama sebi nagravžno smrdim, ko voham vsebino sinusa.. sem si zjutraj hodila zobe en za drugim umivat, preden mi je vklopilo, da ima to očitno kaj opravit s sinusi. Upam le, da drugi ne vohajo.
pa ne vem, kaj naj??
ampak v službo pa moram. Popoldan pa verjetno k zdravnici, da mi da kaj za sčistit tole svinjarijo v moji glavi.
Če se pa uležem (sem šla popoldan spat, ko nobene tablete proti bolečinam niso prijele več), mi je pa kar potoček tekel iz nosa..
joj, bi pasalo, če bi bila kaka zdravnica ali pa kdo s podobnimi izkušnjami tule, da svetuje kaj naj.
Kako bom spala, pa sploh ne vem. Glavo bo kar razneslo.
Še dobro, da dete spi.
Ampak saj se bomo pozdravile, a ne?
Pozdravček

Še ena, ki danes prvič po štirih dneh sedim za računalnikom in visim na netu…Začelo se je z zamašenim nosom in obupno bolečino, ko je bil tako zaštopan… Pa nisem imela drugega sem vzela kar sinove Operil P kapljice za otroke… Tri dni pa sem ga spucala…, no ne čist, ampak vsaj zabasan ni, lahko diham skoz nos…

Zdaj je seveda prišlo na vrsto še vneto grlo, ker nisem mogla dihat skoz nos, sem pa na usta… In kašljam kot stari deda… me že trebušne mišice bolijo od tega kašlja… Ampak samo da je vročina šla dol – sem imela štiri dni 37,5 pa do 38 zvečer..

Sovražim bit bolna, ker sem kot cunja! Sine pa čeprav kašlja, ma tolk energije, da ga sploh ne dohajam…

Imajo eno novo zadevo, ki je meni zelo pomagala SINUPRET. Ne vem mogoče je že kakšna priporočila, nisem brala vseh sporočil.
Daješ v čaj 3x na dan in res pomaga, je na narejeno iz rož, nič kemije. Dobiš v lekarni brez recepta, stane pa kar nekaj, 1.200 SIT.
Pozdravi se!
Nataša

Men je pomagala krema tea tree, ki sem jo mazala pod oluščenim nosom in mi je hitro zacelila otečen in pordečen – ranjen nos. Za inhalacije pa mi pomaga eterično olje 31. Namesto vode, se mi je vlil pravi sekret iz zgornjih sinusov.

LP

New Report

Close