Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Toyota Yaris

Toyota Yaris

Moja 7. letna italijanska mobilna sreča (beri Punto) potrebuje zamenjavo in v množični ponudbi avtomobilov na trgu sva se z možem odločila, da ga zamenjava za Toyoto Yaris.

Resnično je avtomobil drag kot strela, toda vedno znova naju prepiričujejo statistike o nizkem odstotku okvar,…

Prosim, če mi lastnice in lastniki Yarisov zaupate vaše osebne izkušnje z njimi.

V primeru če poznte koga, ki jo prodaja (letnik 2001 ali starejši, s klimo (vsakodnevno se vozim v službo 80km),) naj mi prosim pove, ker na trgu je rabljenih extremno malo (kot bi iskala iglo v kopici sena, se počutiva ob prebiranju oglasov in obiskov prodajalcev). Vedno znova isti odgovor: “Lastniki so zadovoljni z njimi in se ne odločijo za prodajo.”

Najlepša hvala, Nike

Tudi moja mami ga ima in ga ne proda, ker je z njim zelo zadovoljna. Ima ga že kar nekaj let in do sedaj nobene okvare (potrkam na les) razen enkrat se je izpraznil akumulator, ker je 14 dni ni bilo doma in je avto stal v garaži. Tako so rekli na servisu. Avto je zelo mehak, udoben, pregleden, skratka OK.

tudi midva z moževa ga imava in ga steška prodajava. Zakaj? Ker sva dobila drugega otroka in rabiva še za oba voziček. Mali je star 15 mesecev in mala 3 tedne. Prtljažnik je zelo zelo mali in sva lahko imela samo en voziček notri to pa je tudi vse. Treba pa še je iti po nakupu,…. pa še marela za ta večjega.
Naju ni nikoli pustil na cedilu in me je kar strah kupit nekaj drugega- karavana (verjetno Vectro).
Škoda da so toyotini karavanini tako dragi. Morda čez par let:)

Poglej na

p, maja

ps. ima pa tak avto tašča in je ful zadovoljna, do sedaj še nobenih problemov pa je avto star mal več kot 4 leta, prejšnji teen je bil na tehničnemu pred registracijo – je šel simple mim.

Majhen prtljažnik je edino, kar moti moža, mene niti ne, se večinoma vozim sama ali pa z malčkoma (vozičke smo že prerasli).

Imamo pa družinski večji avto (Octavio karavan, diesel), ki je izredno hvaležen avto in ga toplo priporočam.

Nike

Zelo priporočam!!!!
Pri nas voziva oba Toyoto (jaz Yaris, mož Verso).
Res super-ni ga čez Japonca (moje mnenje).

To kar kupi, pa še sedaj sem nekaj ujela, da je akcija pol zdaj, pol…..ne vem kdaj.

Uspešen nakup!!!!

Jaz imam skoraj novega in sem nadvse zadovoljna!! Ga ne bi zamenjala za nobenega drugega. Voziček (ne marelo) zlahka spravim v prtljažnik. Če te še kaj zanima, vprašaj. Mislim pa, da je v primerjavi s ceno drugih majhnih avtomobilov, Yaris vsekakor vreden svojega denarja.

Drage moje,

razplamtele ste že tako žarečo žerjavico v pravi kres navdušenja nad Toyoto Yaris.

Žal za novega nimamo denarja, tako, da držite pesti, da se bo na trgu rabljenih vozil našel kakšen primeren,

hvala vsem, Nike

Pred mesecem dni sem svojo petkico zamenjala z novim avtomobilom, ki sva ga z možem izbirala zelo srbno, in izbrala sva yaris verso.
Avto je super vozljiv, pije skoraj nič (dizel varianta), preglednost je odlična, sedež je postavljen visoko, nekaj težav imam pri parkiranju, ker tako velikega avtomobila nisem vajena, ampak bo.
Prostora ogromno, sedeži zložljivi v dvojno dno – kar obstaja samo pri toyoti. Ker pričakujemo dojenčka, doma imamo pa še dve mački in psa, oba z možem kolesariva in pogosto hodimo na vikend v gore (vsi), je tak avto, ki se tako hitro transformira, odlična rešitev.
Ker ga imamo le nekaj tednov, o kvarljivosti ne morem napisati nič, glede na tuje izkušnje pa seveda pričakujemo najboljše.

Problem je le v tem, da yarisa verso v sloveniji ni možno dobiti, niti v naslednjem letu ne, tako da smo ga kupili v Italiji.

V glavnem, če bi kupovala še enkrat, bi se odločila enako.

Pa še v premislek – verso varianta je le malenkost dražja od navadnega yarisa, nudi pa veliko več. Premisli!

Verjamem, da je vajina izbira odlična, vendar žal finančno ne zmoreva novega avtomobila, zato bova morala poiskati rabljenega,

pozdravček, Nike

New Report

Close