Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Toysrus-bozicni popust

Toysrus-bozicni popust

Na internetu sem videla,da bo v toysu bozicni popust – ali je ze? KJe se dobi bozicni katalog? Na kaj je popust? Ali je 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na cene,objavljene na internetu?

Tudi mene zanima kakšen popust imajo. Žal ne znam nemško in bi bila zelo hvaležna, če bi kdo, ki zna pogledal katalog na njihovi spletni strani in malo pojasnil, kako je s temi popusti.

Hvala in lp

Če je tvoj nakup vreden 150 eur (po tem, ko ti že odštejejo vse popuste in rabate) lahko uveljavljaš en originalen (ne kopijo ali tiskano z neta) kupon iz kataloga, akcija velja od 2.-15.11 za vse tiste firme, ki se ti izpišejo na desnem robu. N evem pa, a se šteje vse nakupljeno ali mora bit od ene firme toliko :s in tudi ne vidim, ali lahko uveljavljaš samo enega ali več kuponov.

Hvala 🙂 So pa malo zakomplicirali.

V ponedeljek, 31.10.so imeli na prodajalni v Beljaku obešeno
Vzamete tri, plačate dve… datum ni bil naveden, a ko smo prišli na blagajno, so povedali da akcija ne velja več. Zame je to zavajanje potrošnikov. Na žalost ne znam toliko nemško, da bi se s prodajalko ali njenim šefom prepirala, ampak naslednjič bom premislila če bom šla k njim po nakupih.

LP D.

Tole akcijo vzamete tri, plačate dva izdelka, pa imajo že od začetka oktobra; vsaj v Graškem Toys R Us-u….

Lp,

Anabea

New Report

Close