Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Trajni make-up – izkušnje

Trajni make-up – izkušnje

Razmišljam o trajnem make-upu, obrvi.
Zanimajo me vaše izkušnje in koga priporočate ali odsvetujete.

Zelo škartljiva zadeva.Meni so ga naredili na obrveh pred desetimi leti in še sedaj drži, čeprav mi je oblika že zastarela.Z leti postaja barva plava, to me zelo moti.Odvisno, kako ti oksidira na koži.Sigurno ne bi šla še enkrat.

Oj, Petra hvala, sama sem razmišljala, da bi si dala na veko naredit črno ali temno rjavo črtico, pa me je sedaj vse minilo. Bom še naprej vstajala malo prej in se namalala sama 🙂

Jst imam permanentni make up: ustnice (obroba + šrafirano), obrvi in oči (zgoraj in mala črtica spodaj).

In sem SUPER zadovoljna in bi šla takoj še enkrat …… prvič sem si dala narest pred več ko 10 leti, lani mi je delala korekcijo (za drobiž – ker je korekcija)

V glavnem, ta make up je BOMBA!!!

Kar se pa tiče tega da črna barva prehaja v modro: da, res je, zato bo tista ki ve kaj dela vedno dala temno temno rjavo (obrvi itak) – ali pa zadnji nanos (ta make se gre v prvo delat vsaj 3 – 5 krat da res lepo prime) temno rjav.

Jaz imam parmanentni MU obrvi in sem ful zadovoljna. Šla sem že 3x, ravno prihodnji mesec grem 4. Meni je kozmetičarka krasno ujela pravi odtenek rjave, glede na to da imam svetle lase. Meni je vsakič zbledelo po cca 2 letih. Izgleda pa ful naravno, ko sem omenila kakšni prijateljici, ni mogla verjet.

Mi je všeč in sem že razmišljala o tem. Zanima me, zakaj imajo obrvi čisto populjene? Mislila sem, da se lahko svoje obrvi pusti in se lete samo zgosti ali koregira obliko. Torej mi razložite prosim? Sem starejša z redkimi in dolgimi obrvmi. Hvala.

Pa kvaje s tabo? Kdo ima čist populjene obrvi? Oz. hočeš reči da si jih tiste ki imajo PM redno pulijo obrvi na nulo? Kje to pobirate? Zakaj bi si jih pulila???

PM je odličen za
– tiste ki obrvi (iz bilokaterih razlogov) nimajo
– in za tiste ki si jih morajo redno risati (ker so obrvi zelo svetle barve, čudne oblike,….) ..POUDARJAM: obrvi imajo, imajo pa tudi PM, torej si morajo odvečne (kar je zun aj MU) redno puliti če hočejo da je izgled top. Taka sem jaz, moje so zelooo svetle, normalno mi rastejo, kar je zunaj PM redno pulim. Tudi če ni čist redno populjeno izgleda mnogo bolje kot če PM ne bi bilo.

tule:

http://www.salon-danijela.si/

boš zelo zadovoljna; s strokovnostjo, pristopom in ceno. Zagotavljam.

Pozdravljene,
trajni make up je odločitev posameznika. Jaz osebno ga odsvetujem.
Predlagam boljšo rešitev, in sicer Anastasia Beverly Hills make up. To je kozmetika za obrvi. ki jo uporabljate dnevno, tako kot ostala ličila. Prednost tega je, da izgleda zelo naravno in je enostavna za uporabo. Ličila so zelo kvalitetna in obstojna. Če na kratko opišem, pri nanosu se uporablja šablone (kar omogoči simetrijo) ter senčilo za obrvi v odtenku, ki pristaja barvi las in kože. Po potrebi se uporabi tudi ”maskara za obrvi”, ki je ravnotako dobavljiva v več odtenkih in je zelo obstojna. Prednost vsakodnevnega nanašanja je vedno svež videz. Ne prihaja do bledenja in oksidiranja, kot pri permamentntnem ličenju. Prednost maskare pred barvanjem obrvi je v tem, da ne prihaja do narastka. Z leti se oblika obraza spremeni, koža se povesi in s tem tudi obrvi. Z vsakodnevnim ličenjem se lahko prilagajamo obliki obraza.
Toliko na kratko, če želite še več podrobnosti o ABH tehniki, me lahko kontaktirate.
Sem certificirana oblikovalka obrvi za ABH tehniko.
LP Tamara

http://styling.over.net/ Svetujem vam na forumu http://med.over.net/forum5/list.php?79

ti si pa res nizko padla. kaka bedna reklama. Imaš tudi kakšen argument, premoreš kej realnosti?

predvidevam da če bi delala trajni make up ne bi pisala tako! Zakaj točno ga odsvetuješ?? In komu??
Tistemu ki želi imeti obrvi non stop “narejene”, urejene ….. najbrž ne? Ali pač tudi?

Koliko bi me potemtakem stala tvoja storitev če želim imeti obrvi 24h/dan urejene u nulo???? Pa koliko dela in “preverjanja” vseskozi terja to od mene??? Pa ko grem na bazen, morej, ko se potim????????

Torej, kakšni so pri 24h urejenih obrveh stroški in čas/nega?

Ti kar, brez argumentov (ne glede na želje stranke), odvsetuješ?

Bejž, komercialistka. Fuj.

Upam vsaj da imaš firmo in pa potrebna dovoljenja za delo? Da nimaš kar domače obrti (si certificirana – komu ti pordajaš bučke?) in da znaš če kasirati.

Tvoja storitev paše v kozmetični sektor. In zakoni v Slo so na področju kozmetike hudiiii. Vpraš Pejnoviča.

Pa kvaje s tabo? Kdo ima čist populjene obrvi? Oz. hočeš reči da si jih tiste ki imajo PM redno pulijo obrvi na nulo? Kje to pobirate? Zakaj bi si jih pulila???

PM je odličen za
– tiste ki obrvi (iz bilokaterih razlogov) nimajo
– in za tiste ki si jih morajo redno risati (ker so obrvi zelo svetle barve, čudne oblike,….) ..POUDARJAM: obrvi imajo, imajo pa tudi PM, torej si morajo odvečne (kar je zun aj MU) redno puliti če hočejo da je izgled top. Taka sem jaz, moje so zelooo svetle, normalno mi rastejo, kar je zunaj PM redno pulim. Tudi če ni čist redno populjeno izgleda mnogo bolje kot če PM ne bi bilo.[/quote]

Poznam dve, ki nimata niti ene dlake na obrveh (lase imata) zato sem mislila, da je obvezno vse populiti. Ker samo narisano mi pa ni všeč.
Se oproščam če ne vem, sem starejši letnik in res potrebna “popravila” ha, ha….

New Report

Close