Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu trdnjava

trdnjava

Sem za čez vikend dobila Cosmopolitan spet v roke….in dobila temo:)

Ko ste z moškim, oba razvneta od strasti, vse napeto…in potem končno prideta do primernega prostora, kjer naj bi se akcija začela….odpneta hlačke…in 🙁 mehko…padlo dol…..zadrega…izgovori, tolažba….karkoli

bila je anketa, če so ženske to doživele, in kako so reagirale….

sprešujem pa oba spola!
se je to vam že zgodilo?

P.s. naj jaz povem lastno izkušnjo, na podlagi katere sem bila zato še toliko bolj presenečena, da se to dogaja mladim ljudem…..sicer nisem imela na pokušini več kot 2 vzorčka (enega samo za potipat) , pa vendar….da bi v vseh teh letih js poskušala nekaj, bila zagreta, pr njem pa da bi bilo mehko…..ali da bi padlo med sexom…tega js nisem doživela.
Torej, ali imam srečo ali …:))))) je kaj na meni;)))))

vaše izkušnje prosim:)

DA!

Privlačna in strastna si zato je bilo orodje pri njem vedno trdo:-)Sicer se mi je podobno že enkrat zgodilo.a takrat sva sexala po 3x na dan .

Ne. Včasih mi to celo ni preveč všeč. Vedno so bile presenečene tako hitrega odziva sploh, ker se stvar niti začela še ni. Včasih si človek želi malo več razmišljanja z zgornjo glavo kot s spodnjo oz. bi rekel “nadzora situacije” 😉

Preveč se obotavljati in ovinkariti ter biti počasen pri sexu pa spet ni dobro:-)Ti lahko deklwe še pobegne…..k drugemu živahnejšemu ljubimcu:-)

Sicer sem mislila da bi ženske povedale:)
ampak OK:)

vi pač niste še bili v zadregi? ali pač?

še vedno pa mislim, da je vsaka čisto potihem zadovoljna, da je kateri trd ratal ob njej, kot da je mehak, že ko se ga ona loti in naprej….

potrebujemo ženski glas:)

Hehe, pa fora je v tem, da je ženskam to celo všeč 🙂

Kakor za koga in kokr kdaj;-)

Evo ti eno žensko izkušnjo:

Sem mela v obdelavi kak vzorček več kot ti… in NE, tudi meni se to še ni zgodilo. Moram priznat, da mi je vedno zelo godilo, da so bile hlače napete, še preden sem sploh začela tipat po zadrgi.
Ker, kot je napisal moj prijatelj Saško… najmočnejša erogena cona so itak možgani… in če tam štima, pol štima povsod!!!!!

Če pa že bi naletela na “padlo trdnjavo”… khm… se pa tudi ne bi za glavo prijela in zdivjala proč, če bi mi bil sicer tipček blizu po duši…

Ne!

…pa vsem še velik trdih in mokrih misli :-)))

Kako ti tu dam prav.

Uh, jz sem imel prav nenavadno izkušnjo (mlad, nor, študent-bruc). Lahko enkrat napišem celo zgodbo, je kar zanimiva – ampak tukaj samo zelo na kratko.

V popolni temi od dvodnevnega proslavljanja novega leta v eni koči. Dobesedno, pijan do nezavesti. Ničesar se ne spomnim zadnjih 7-8 ur.
Naslednje jutro ob zajtrku se mi približa široko nasmejana z joški dobro obdarjena in nasploh dobro zgledajoča znanka. Meni pa nič jasno. Pozdravim jo tko kot se pač pozdravi, ko imaš hudega mačka. Ženska pa me skoraj ubije s pogledom in se presede čisto na drugo stran.

Šele čez en mesec in pol sem pa zvedel zakaj. Verjetno ste itak vsi že uganili. Tako, da sedaj veste, da tudi v hudih, celo nemogočih pogojih, orodje pač ni zatajilo…

Kontra izkušenj še nikoli imel. Zaenkrat.

lp,
Sreč s prižnice

Ne (še).

Ne.

Točno treba je “ukrepati”hitro in učinkovito:-)

za celo zgodbo, pa še za katero iz prižnice, se pa priporočam:)

verna faranka

Res je, g. minister !

New Report

Close