Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek trening

trening

S septembrom bi se rada vpisala na kak trening oz. vadbo. Bula sem že na aerobiki, pa mi nekako ne leži preveč oz. je problem to,da nimam nobene kolegice ki bi šla z mano, ker nimajo časa ali pa hodijo s partnerji in potem nimam prave motivacije oz. nekoga ki bi me malo priganjal. Zanima me kam ve kaj hodite, kaj vam je všeč, kje je dobro……..v Lj.
Hvala za odgovore

Če si bila kdaj na aerobiki, potem veš, da zanjo ne rabiš nobene prijateljice, ki bi te priganjala. Za priganjanje je tam vaditelj/vaditeljica, ki od tebe zahteva vedno več in več. Tam tudi nisi sama in ni hudič, da ne bi koga spoznala. Če pa imaš problem dvignit svojo rit in it v kakšen fitnes center z aerobiko, to boš pa morala sama sebe po riti vredu vdarit in enostavno it.
Greš pa lahko v vsak drug fitnes center samo odločit se moraš in it. Simple 😀

To je blo pa kruto! Trening, točno vem, kaj imaš v mislih! Jaz sem tud podobna. Sem pa lani hodila na jogo, in mi je blo zakon. Sem kar naenkrat imela motivacijo (verjetno, ker so mi bili ob dojenčku to edini trenutki zase). Pol smo se pa feb. preselili, na prejšnjo lokacijo mi je blo predaleč, nove pa kar nisem našla, pol je bila pa pomlad,…pa…poznaš zgodbo ne.

Mi pa za aerobiko, od kar imam otroka, ni več potrebe. Imam miganja dovolj, rabim bolj kaj za dušo. Tako da letos razmišljam o jogi ali pilatesu…mogoče pa lahko greva skupaj 🙂

New Report

Close