Trojček, seks, avanture
če je kak resen ar za trojčka sem takoj za akcijo. mam 53 let urejen skuliran z nekaj iskušenj. jajopajo687@gmail.com
suhec659, 16.02.2022 ob 13:24
Anonimno 10443 , midva iščeva primernega moškega. A pozor ne za vsako ceno. Mogoče si pravi za naju , mogoče da ne. Če naju prepričaš in da se držiš dogovorjenega si v igri. Stara sva 55 let. Če si to prebral , odpiši mail imaš napisan pa se ti javiva.
Lp
Imam 46 let, če vaju zanima, da se vama pridružim?
Ajša969, 29.01.2019 ob 11:52
Sem ženska, 4x sem probala mmž, vednonz istima moškima. Trikrat mi je bilo enkratno, četrtič pa … je bila čudna situacija, neprimeren prostor, čas … Prišlo mi je, ko sta me začela oba božati, potem pa me je v sekundi minilo! In ni je bilo … hmmm … neprijetno.
Im 32 age. Im alone in slovenia
Iskrivo, 08.06.2022 ob 19:33
Ni odziva
Piši..
Seks Zmenki – https://hespac.com/sexseznamka.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.
- Iščem par za trojčka sem iz okolice lj 45 let normalne postave .. razdalja mi ni ovira.. tade7992@gmail.com
Mene tudi, organiraj in pridem, brez predsodkov, piši mi Andrej.b82@gmail.com
Me zanima, pišita na Andrej.b82@gmail.com
Stepni_Volk, 22.01.2019 ob 19:41
V resničnem življenju niti ene nimfomanke ne morete sfolgati.. kaj šele dveh. Ženske seksualno gledano, moškega prekosijo v vseh pogledih.. od multiorgazmov, do višjega praga bolečine… gang bangov nobem moški ne zdrži. Ženska ga. Tako, da pri nimfomankah je rešitev ponavadi le ena: več moških (ni ga junaka, ki bi zdržal.. psihično, fisično itak nima šans).
Plus, spraviti dve skupaj, da ena “strada”, je tudi praktično nemogoče.
Tako, da če že, bi se govorilo o ženski, ki ima rada seks.. vendar ne v zasvojeni, nimfomanski obliki.
Zapomni si kot poučno snov, da ne boš učil ‘krive vere’. Prvi večer 9 njenih orgazmov in ni zmogla več. Drugi večer z isto sem se ‘naveličal’ po njenem osmem. To so bili prvi tovrstni preizkusi. Naprej je šlo v nedogled, dokler ni prosila za prekinitev, več dni.