Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Trojček, seks, avanture

Trojček, seks, avanture

če je kak resen ar za trojčka sem takoj za akcijo. mam 53 let urejen skuliran z nekaj iskušenj. jajopajo687@gmail.com

Pojdi in se registriraj na Amateri.cz,tam nas je veliko.

Ajša969  bi te zanimalo z mojim frendom sva oba obdarjena 20+ atletična  postava…in sva oba vzdrzljiva ?  Mhm👅

https://videos-xxx.me/

Anonimno 10443 , midva iščeva primernega moškega. A pozor ne za vsako ceno. Mogoče si pravi za naju , mogoče da ne. Če naju prepričaš in da se držiš dogovorjenega si v igri. Stara sva 55 let. Če si to prebral , odpiši mail imaš napisan pa se ti javiva.

Lp

Mogoče pa sem jaz pravi 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
suhec659, 16.02.2022 ob 13:24

Anonimno 10443 , midva iščeva primernega moškega. A pozor ne za vsako ceno. Mogoče si pravi za naju , mogoče da ne. Če naju prepričaš in da se držiš dogovorjenega si v igri. Stara sva 55 let. Če si to prebral , odpiši mail imaš napisan pa se ti javiva.

Lp

Imam 46 let, če vaju zanima, da se vama pridružim?

Ajša969, 29.01.2019 ob 11:52

Sem ženska, 4x sem probala mmž, vednonz istima moškima. Trikrat mi je bilo enkratno, četrtič pa … je bila čudna situacija, neprimeren prostor, čas … Prišlo mi je, ko sta me začela oba božati, potem pa me je v sekundi minilo! In ni je bilo … hmmm … neprijetno.

Im 32 age. Im alone in slovenia

Tom.reddingtonn@gmail.com

Oj…

Je kak postaven, urejen 35+ za par? Obvezno bisex, lahko le aktiven.

Pf110, 08.06.2022 ob 05:37

Oj…

Je kak postaven, urejen 35+ za par? Obvezno bisex, lahko le aktiven.

Das kontakt

ISKRIVO….

Dej mail

Ooblak510@gmail.com

Iskrivo, 08.06.2022 ob 19:33

Ooblak510@gmail.com

Ni odziva

Tadika piši

d.katja, 06.02.2020 ob 22:41

Živjo. Tudi midva z možem si zeliva seks v troje z žensko. Kje jo najti?

Ce vaju kaj mika

Tedikaa, 21.01.2019 ob 18:02

Ste si v kratkem privoščili trojčka za popestritev spolnega življenja?
Kako izgleda, ko ga prvič sprobaš?
Moški, moški in ženska?
Ženska, ženska in moški?
Fantaziram o tem in me mika…

1 -> o 0

Tudi midva iščeva trojcka

Hoj

Od kod pa sta? Kaj pa iščeta,žensko ali moškega?

Piši..

ljubitelj8@gmail.com

Seks Zmenki – https://hespac.com/sexseznamka.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.

Sem probal jaz moja partnerica in najina prijatwljica.Bilo je nepozabno.Prvičko sem bil zraven malo nerodno za mene ampak glede da sta se punci že od prej poznali kar nekaj časa to je bilo razvidno iz njihovega pogovora glede sexa in dejanj je bilo super.

Iščem par za trojčka sem iz okolice lj 45 let normalne postave .. razdalja mi ni ovira.. tade7992@gmail.com

Mene tudi, organiraj in pridem, brez predsodkov, piši mi Andrej.b82@gmail.com

Me zanima, pišita na Andrej.b82@gmail.com

Stepni_Volk, 22.01.2019 ob 19:41

V resničnem življenju niti ene nimfomanke ne morete sfolgati.. kaj šele dveh. Ženske seksualno gledano, moškega prekosijo v vseh pogledih.. od multiorgazmov, do višjega praga bolečine… gang bangov nobem moški ne zdrži. Ženska ga. Tako, da pri nimfomankah je rešitev ponavadi le ena: več moških (ni ga junaka, ki bi zdržal.. psihično, fisično itak nima šans).

Plus, spraviti dve skupaj, da ena “strada”, je tudi praktično nemogoče.

Tako, da če že, bi se govorilo o ženski, ki ima rada seks.. vendar ne v zasvojeni, nimfomanski obliki.

Zapomni si kot poučno snov, da ne boš učil ‘krive vere’. Prvi večer 9 njenih orgazmov in ni zmogla več. Drugi večer z isto sem se ‘naveličal’ po njenem osmem. To so bili prvi tovrstni preizkusi. Naprej je šlo v nedogled, dokler ni prosila za prekinitev, več dni.

New Report

Close