Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Trojčkov virtualni (navidezni) svet

Trojčkov virtualni (navidezni) svet

hahaha, ja za kaj pa in kako naj bi vas označil!:)))) za razmne ljudi, ki imajo radi enakopravnost, al kako?

A veš, kako pa bi jaz tebe? Za razumne ljudi, ki imajo radi enakopravnost. Predvsem pa so versko in tudi drugače strpni. OK?

Zakaj bi se nas bal ????
Nihče ti nič noče , zgolj izmenjava mnenj .
Res pa je , da ko zgubljaš tla pod nogami takoj začneš z wwii , nekaj pa priznam v času , ki ga omenjaš je cerkev bila ločena od države .
V novejšem času po 1995 pa se je zajedla v vse pore družbe in je daleč od tega , da je ločena od države .
Zakon sem citiral , kot dokaz enakosti pred zakonom ,kar za cerkev ne velja .
Cerkev pozna samo , pravice duhovnikov do davkoplačevalskega denarja , o tem da ima pa tudi dolžnosti do države pa duhovščina noče nič slišati .[/quote]

A ni ravno jon napisal, da je to izmenjava mnenj in nič drugega, pa da naj se post preskoči?

pol pa taki odgovori…jej,jej,jej…klasika malih ljudi….

to si pa dobro povedala, hahaha, strpna sem do vsakogar, do vseh vir in religij, drugo pa je z RKC kot inštitucijo, ki z vero nima nobene veze!

To lahko reče samo en, ki nima pojma ne o veri in inštituciji. Strpna pa zagotovo nisi, ker pljuvaš žveplo in ogenj po drugače mislečih in izzoveš vedno samo revolt. Morda niti ne toliko na to, kar pišeš, pač pa na tvoj žolčni način.

Zakaj bi se nas bal ????
Res pa je , da ko zgubljaš tla pod nogami takoj začneš z wwii , nekaj pa priznam v času , ki ga omenjaš je cerkev bila ločena od države .
V novejšem času po 1995 pa se je zajedla v vse pore družbe in je daleč od tega , da je ločena od države .
Cerkev pozna samo , pravice duhovnikov do davkoplačevalskega denarja , o tem da ima pa tudi dolžnosti do države pa duhovščina noče nič slišati .[/quote]

A ni ravno jon napisal, da je to izmenjava mnenj in nič drugega, pa da naj se post preskoči?

pol pa taki odgovori…jej,jej,jej…klasika malih ljudi….[/quote]

hahaha, dons je pa spet enem dolgčas, pa je prišel na tale forum čistit svoje frustracije, a te je šef raz****, al kako???

bolje je biti majhen človek, kot velik v depri!:)))

HAHAHA……vedel sem, da bo ninej spet pametna….haha

do don je bil mir, dokler nisi prišla s 3 nicki srat po tem forumu! Kdo potem izziva!:)))

a da nimam pojma o veri, pomota imam!!!

hahaha, seveda saj drugače ne more bit!

Jon, ti tega pač ne moreš rešiti. Kar meni manjka, seveda. Koliko vem, si šel spat, ne?
Ninej, toliko pameti pa bi morala tudi ti imeti, da bi videla, kdo in kaj piše. Če ti trije ugovarjajo (ker pač to ni tvoj osebni forum), to ne pomeni, da je v SLoveniji samo en, ki ti ugovarja.

o oprosti, triplastnik!:))))

Zakaj bi se nas bal ????

pol pa taki odgovori…jej,jej,jej…klasika malih ljudi….[/quote]

Točno tako , z to razliko , da je meni vseeno kakšen je post , preberem in odgovorim na vsakega , ki me zanima ali pa smatram , da je potrebno odgovoriti .
Moje mnenje je , da tukaj gor ne more biti žaljivega posta in , da nihče ne more špilat neke užaljenosti , ker preprosto , ne ve kdo mu piše niti pišoči ne ve komu piše skratka med sabo se ne poznamo , zato ne moreš zameriti nekomu , ki ga ne poznaš .
Odgovor , da te negdo žali je samo nesposobnost repliciranja .
Tako , da tale tvoj jej,jej,jej klasika malih je zgolj nesposobnost konkretnega odgovora .

Jaz , da bi šel že spat ?????
Ko bom šel jaz spat , boš ti že dva kompleta baterij porabila !!!

A ti te primitivne govoriš takrat, ko nimaš kaj drugega povedati? A je to tvoj zadnji argument? No, tipično moško šovinistično in strpno, kot vse, kar si do sedaj napisal.

New Report

Close