Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek trosed v tretje nadstropje

trosed v tretje nadstropje

hello,

še jaz bi prosila za en nasvet. Nabavljamo kavč – trosed, pa se mi je porodilo vprašanje, kako ga bomo spravili v tretji štuk. Tiste ki ste v blokih…kako ste sedežne spravile v višja nadstropja?? a je trosed zadost “majhen”, da se da manevrirat po stopnicah, al bo treba škripec pa čez balkon not?

Zmeri pa boš vedela.
lp

Obvezno moraš prej izmeriti. Tudi ni nujno, da bo šel trosed skozi balkonska vrata, če so ta enojna. Običajno se sedežno nosi po stopnicah. Če so stopnice dvoramne in imajo ozko obračališče, jo je včasih potrebno dvigovati čez ograjo.

Ne gre vsaka reč do vsakega stanovanja. Moj sorodnik si je kupil kotno kuhinjsko napo in je bil edini način, da jo je spravil noter, čez kuhinjsko okno. Če bi bilo okno 5 cm ožje, pa bi nape ne mogel nikakor spraviti v stanovanje v enem kosu, ker so bila vrata preozka.

Mi smo kupili takega, ki je imel v ceno vključeno tudi dostavo. Povedali smo, da smo v 4. nadstropju brez dvigala in to je to. Nato smo mi samo doma čičali in čakali, da so ga razstavljenega (v dveh delih) prinesli gor ter nam ga sestavili. :-))))

dobra fora, ta pametna! Mi bomo dostavo posebej plačali, pa bomo primaknili še malo, da bodo zadevo gor zvlekli :)) preventivno bomo šli pa merit…da bomo vedli, koliko primaknit:)) hvala, punce!

Ko boš plačevala dostavo, dobro preberi pogodbo, ker ti ponavadi dostavijo samo do zunanjih vrat.

mi smo do 4.-ega štuka vse na roke znosil

New Report

Close