Tu-mač
Berem prispevke, pravzaprav replike na te pa me ‘ma, da se grem posrat. Da napolnim školjko do vrha in zamašim mestno kanalizacijo. Ker toliko dreka kot se ga je nagnetlo zadnje čase na MON-u in ga prebiram, tud’ londonska greznica nebi prenesla. Je pa treba izst+rat konzumirano, sicer človeka zapre. To pa boli! :)))))))))
Same nebuloze. In človek naj bi tukaj dobil apetit po seksu? Mili bog!
Namest, da tle “bevskaš” dej napiš Primožu kaj te moti… Si pa tud ti mal narobe razumel poanto tega foruma, se mi zdi…
Tole piše zgoraj:
Forum namenjen vsem, tudi tistim s podeželja:-))). Tisoč informacij o spolnosti, zaščiti, tehnikah, nove ideje za izboljšanje spolnega življenja. Kultura pa je vsekakor na prvem mestu!
Ni poanta v “matrkakorajcigvarjantomamzdelevmislihjomormkrtakojobelodanit”, v nepreštetih “kakobisedoldaljazstabokjebite zalizalinpofukaldatinebiblončvečjasno…” postih… Ni treba popizdit zdej, lahko pa tud, no…:))).
Forum SVM je bil zastavljen malo drugače kot ga razumeš in poskušaš interpretirat ti. Thats all…
Dobro jutro,
Se popolnoma strinjam, da vsak napiše tisto kar hoče, ampak vama povem po pravici, da sta malo dolgočasna in nihče ne bere vajinih kač. Vsaj jaz vaju preskočim, ker me mine, ko vidim, da imata dialog na vsakem postu. Odprita si svoj post Leyči -Ondi, pa sem prepričana, da ga nihče ne bo odprl. Res bi bilo pametno, da upoštevata nasvet diskretnega in gresta na privat.Kar ne pomeni, da tukaj nista zaželjena s kakšnimi konstruktivnimi idejami.