Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek TURKI DALEČ NAJLEPŠI MOŠKI

TURKI DALEČ NAJLEPŠI MOŠKI

Gledam turške serije, zakaj so turki tako lepi? 80 % črnih las, črna brada, temnejša polt..skratka popolnost, vendar tu je mentalteta iz prazgodovine pa baje so še pritlikavci večinma ..v Sloveniji ni tako lepih fantov kot so turki pa se na glavo postavite..

omg ja, se popolnoma strinjam sam Buraka Ozcivita poglej on n i prtlikav 🙂

To so potomci Janičarjev katere ti omenjaš. Čistokrvni Turki so nizke, čokate rasti, plešasti in kosmati.

večinoma so nizki, zgodaj plešasti, nepravilnih potez. Vse to kar vam servirajo sedaj, pa je produkt estetske kirurgije.

 

Odgovor na objavo uporabnika
mijav mijav, 24.04.2024 ob 14:20

večinoma so nizki, zgodaj plešasti, nepravilnih potez. Vse to kar vam servirajo sedaj, pa je produkt estetske kirurgije.

Japajade

Turki lepi ? 🤣 bejž no

Dej pojdi v Turčijo in potem govori.

Jest sem spoznal ogromno Turkinj, 98% totalno neprivlačnih. Tista 2%, ki pa sta bila lepa, je bilo pa god damn. Ampak sem potem videl njihove mame… Isto kot Bosna ipd.

Je pa res, da imajo vsake oči  svojega slikarja…

ne, velika nacija so ,pa še malo kirurgije si privoščijo igralci .Povprečne turške ženske na cesti poglejte ,ne pa une v serijah .Enako moški.

Turki lepi? Ha, ha ha. No, saj pa jih imaš na mejah, migrante. So sigurno tudi kaki Turki vmes. Pa ostali itak podobno zgledajo. Tako, da uživaj v tej lepoti.

Normalne ženske bomo pa raje gledale Slovence in moške iz drugih dežel, ki so podobnega videza kot Slovenci. Ne pa te  muslije.

meni daleč najlepši moški so ravno Srbi.

Raje  pojdi v Turčijo pa boš videla , da so moški podpovprečni. Isto ženske. To na TV je sama lepotna kirurgija. V reali nimaš kaj videti.

Bila sem v Turčiji. Velika večina moških je majhnih in grdih. Za igralce vzamejo res  le najlepše,  teh pa je en procent. Je pa res, da ima Turčija 30 milijonov prebivalcev

Če so vam tile v TV serijah lepi (meni so obupno grdi) in so v reali še dosti slabši, potem so Turki res grd narod. Tudi vizuelno, ne samo značajsko. Značajsko pa itak vemo, da so podn, muslimani pač.

Buraka Ozcivit iz ene turške telenovele, a tega si mislila? Naši pokojni babi je dan naredil.
Jest nisem gledala. A je Burak kdaj iz kopalnice prišel z brisačo okrog riti?

Za Črnogorce še niste slišali?
Mater, kam smo padli, da so telenovele standard za presojo…

Faaaaak!

Jaz pa sem zadnje čase navdušena nad Travis Kelce-jem 🙂

New Report

Close