Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tuš

Tuš

He he he he komi čakam 🙂

lisička, kolker vem, si že v nizkem štartu… torej se boš morala kaj hitro stuširat… brzina pa ni moja vrlina… tko, da … kdaj drugič :))))

Lep dan, vsem skupi 🙂

Jani

He, he, eni pa res vedno pridejo prepozno !
Cmoka, Jani

E sapun….. miriše na….. hmmmmmmmmmmmmmmmm :)))) ja sam vlak ne čaka… ups.. avto :))))

Lep dan!

Jani

Ne, Jani pa res ne bi imel n’č proti enem tuširanju… samo se mi zdi, da bo gužva, kot takrat v tisti gozdni koči… ko smo se prekopicovali eden čez druzga… A ne :)?

No, še zmeri boljš gužva kot pa sam 🙂

ja, no, prepozno ja… ah, bomo pa jutri še enkrat vodo ogrel, pa sapun prpravli :)))

Lep dan tud teb, Zajček 🙂

Jani

Ne samo pod tušem, oh ko je pa kakšen poseben tesen dren tako prijeten.
Jz bi se kar drenjal.

Pozdravček

Ma ja bla bla..kapitulacijaaaaaaaaaaa heehehehh

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Eh te klinči so me čisto zbegali, misliš da imajo kakšno “klinčkovo” milo pa da združimo učinke tuša in klinčkov skupaj na enem mestu?

Pozdravček

bratec,da te sestrca malce poduči..včasih je brzina tud vrlina..pa še pašee heheheh..no ja včasih…*0*0*0*0

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ja, Jani …… sapun miriše na najbolj zrelo
jagodo ….. pa ne tisto jagodo, ki je vzgojena pod
plahto, ne, ne tisto. Ajd, Jani, daj rokico, greva po
gozdni potki, ti samo zapri očke, jaz te pa peljem ….
na obeh straneh kolovoza je praprot, izpod te praproti dehti in
dehti topla zemlja, njen vonj te peveva, tako lahko, in naenkrat začutiš tudi vonj po …… pravih rdečih gozdnih jagodah ….. No, zdaj pa odpri očke … tako, glej, cela jasa jih je. Na lonček, nabiraj in vonjaj!!!

In tako diši sapun ….. pa spet zapri očke …. tako, zdaj pa vonjaj, vonjaj … daj noska bliže, tako, iztegni dlani, da ti nalijem malček jagodnega sapuna …. tako, na, zdaj pa po hrbu namaži !

Eh, eh, a ne diši lepo tale sapunček, a!!!

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Kako da ne, še vedno je tuš, kapljice pa kar drsijo po teleščku tokrat od spredaj, širijo se žile in vonjave……..

Pozdravček

Nije to sapun

Pozdravček

nego?

Ha…a je ker svizec tud v blizin…

to je vonj po strasti in poželnju, to je vonj ki ženske odzavestno oddajte, in je to nejmočnejši afrodiziak

Pozdravček

MArija, zdej mi je pa žal, da je zima…. Ja, zaradi tega, ker bi zdejle pustil službo, pa šel v gozd…. nabirat jagode… No, sej bo kmal pomlad, pa poletje, pa jagode :))

Lep jagodni dan, Marija!

Jani

New Report

Close