Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu ucenje…..

ucenje…..

….. sedim v knjiznici za knjigo in se poskusam zbrati…. misli mi od mednarodnega prava uhajajo dalec stran, nekam ki nima niti najmanjse zveze s pravom. Odlocila sva se da ne bova sedela skupaj, ker se drugace le pogovarjava in ne uciva, casa pa zmanjkuje. A ne pomaga…. Namesto pogovora si piseva sporocilca. Najina priljubljena igrica ze od zacetka… kot dva zaljubljena najstnika. Neverjetno kako se vedno v meni zna prebuditi strast, vsak dotik, vsak njegov pogled….ahhh…. Tema sporocilc je akademske narave, razvijanje enakosti med moskimi in zenskami. Njegovi sovinisticni odgovori me po eni strani jezijo po drugi pa neverjetno rajcajo. Debata postaja vroca…. jaz pa tudi… Recem si, da zdaj ni pravi cas za to, veliko moram se dokoncati do jutri… A ne moram si pomagati, tako seksi je ko sedi tam in vneto pise odgovor na moje provokacije…. cisto sem ze mokra in obcutek imam da me bo razneslo od silne strasti in hrepenenja po njem. Tudi on ni ravnodusen, dovolj ga poznam, da vem da je tudi on sedi s trdim….. NE MOREM VEC! Grem in mu spotoma pustim sporocilo, da se dobiva na najinem priljubljenem mestu cez nekaj minut…. Klinc pa mednarodno pravo….. Pa naj zdaj dokaze da so moski res tako dobri kot trdi…..

hehe, prav imaš…

‘?????

…briga me….žena v službi, otrok v šoli….in pridem nasproti tebi….na najin skriti kotiček sanj….pogledam te v tvoje sanjave oči…in rečem « Če boš pridna, boš dobila darilo.« Besede, ki ti jih še nihče ni izrekel so te šokirale in vzburile…….zaveš se, da si v tem trenutku pripravljena napraviti karkoli in kjerkoli, samo, da me zadovoljiš. Vse!
Govorim ti je nežno in počasi, »Želim ti pokazati stvari. Želim te naučiti stvari. Povedati ti stvari, ki ti bodo za vedno spremenile življenje.« Prime tee za brado in te opazojum.
»Želim te imeti. Hočem, da postaneš moja. Hočem, da me zadovoljiš. Ti pa boš zadovoljena in zadovoljna, ker to lahko storiš zame. Želim te negovati. Želim, da se razviješ v osebo kakršna hočeš biti. Vedno hočem poznati resnico. Biti seznanjen z njo. Moraš namreč vedeti, da bo moje nezadovoljstvo, kaznovanje zate. In ne bom nežen pri temu.«
Želela si samo vedeti, kaj vse naj bi pomenile moje besede, a ko si odprla usta, da me povprašaš o temu, sem ti samo postavil prst na usta in rekel »Želim, da počneš stvari, ki ti jih bom ukazal..ki ti bodo prijetne in si si jih želiš…. In želim, da mi to priznaš.«
»Priznam?« si me vprašala, ko si govorila preko prsta….

nadaljuj……

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

trdi – glagol trditi !!?!

…. nisem vedela kaj se dogaja. Bil si tako drugacen, tako “moski”, drugacen od fanta, ki sem ga poznala. Strast se je mesala z obcutki strahospostovanja. Vonj po moci in oblasti me je se bolj zgal….
“Priznam!” sem zmedeno odgovorila. Poskusala sem se ti priblizati, nisem mogla vec zadrzevati, rasmisljala sem le se o tem kako ga mocno zarijes globoko vame. “Ne,” si me ustavil, “ne se. Tokrat jaz vodim igro, igro zivljenja. Moc in oblast sta vodilo, po katerem hrepenis. Mesanica sla in trpljenja je tisto kar te veze name.” Vedno manj sem razumela in vedno bolj sem si te zelela. Noge sem stiskala skupaj, ker sem blaznela od scemenje tam spodaj. Pricakovala sem nor in vroc sex, ne pa tole. Od vseh silnih obcutkov sem se zacela rahlo tresti. Priblizal si se in ob tvojem dotiku sem se zdrznila. Drsel si z roko preko prsi in popka do moje muce, mi rahlo razprl noge, se za nekaj sekund pomudil tam in oddrsel nazaj gor. Odpel si si hlace se mi priblizal……

V resnici pa je bilo tako…. cez nekaj minut je potrkal na vrata, zal ne najbolj romanticnega mesta, a se bojim da edinega moznega na faksu, na vrata WCja. Ugotovila sva ze da so najboljsi tisti za invalide, ker so vecji. Nic ni rekel, le potisnil me je ob zid in poljubu je sledil vroc sex….
Zdej sva spet v knjiznici in ko ga gledam cez mizo, kako se trudi zbrati in studirati…. le upam lahko da bova znala ohraniti to strast in hrepenenje drug po drugem….

Ok, nadaljujno najino igrico z ljubckom…..

😉 kaj pa tista držala na stenah v straniščih za invalide? pridejo prav? 😉

New Report

Close