Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek udarec v dojenčkovo glavo

udarec v dojenčkovo glavo

Sredi noči je moja starejša hči (7 let) med svojim premetavanjem in akrobacijami, ki jih izvaja v moji postelji, ponesreči zadela z nogo v glavo (teme) našega dvomesečnika. Ali mislite, da bi ga lahko kakorkoli težje poškodovala recimo zlom kakšne kosti? Kako bi dojenček reagiral, če bi bilo kaj narobe? Bi jokal, bruhal??? Jaz upam, da ni nič narobe..ampak ne vem ali naj za vsak slučaj obiščemo zdravnika?

Bodi pozorna na to, če bo bolj zaspan kot navadno, pa na bruhanje. Tam, kjer je dobil udarec, ga pošlataj, pa boš že takoj videla, če je tudi na otip boleče. Če se bo otrok obnašal nenavadno, bi ga peljala k zdravniku.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

to kar ti je žogica svetovala in vsak v svojo posteljo, kakor se spodobi.

Hvala.

Mogoče je imel tvoj dojenček takšno srečo,kot jaz lani,ko sem treščila iz belkona naravnost na glavo(3,5m na trdo podlago)in dobila šive,drugače pa nobenih pretresov,niti glavobolov….Srečo sem imela večjo,kot pamet.
Drugače pa opazuj reakcije dojenčka.
Mene so spraševali tudi,če sem bruhala,če mi je slabo,če me glava boli,če sem bila nezavestna,preverjali,če vem za sebe…..Nič od nič hvala Bogu!

Ti imaš pa najbrž dva angelčka varuha :)).

Nuša,tudi jaz mislim tako!Sem imela ponovno rojstvo!

New Report

Close