Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu uh, kako me pogreje…..

uh, kako me pogreje…..

…..danes imam rojstni dan in pričakovala sem kakšno malo presenečenje od mojega dragega, ampak takega kot sem ga dobila pa spet ne. Poklical me je okoli 10,00 in me seznanil, da gre domov po material in gre za cel vikend delat (fušat)…no, jaz sem spet zvisela….again, and again, and again…..bom očigledno morala radikalno kaj spremenit.

Vse najlepše sladkorčka za rojstni dan! Svojega bi morala za tako napako pa kar odpikat, pa nadomestek najdet! Groza!!! Ti praznik, on pa fuš

Ni za komentirat, ker ne poznamo razmer.

Caramela,

vse najboljše za tvoj rojstni dan!!

Ja, ja, saj vidim, kaj si želiš…in prav imaš, da veš!
Bi bilo pa vseeno lepo od tebe, da bi prej ustka mal odprla in mu povedala, da pričakuješ kaj lepega od njega, da si želiš, da se potrudi zate, da bi rada, da si vzame čas samo zate, da ga imaš rada….

Če pa ni tako, potem pa preberi zadnji svoj stavek in želim ti veliko sreče!!

ps: lažje napisat kot narest

Joj, kako ste ženske nemogoče! Lahko bi mu kakšn dan prej namignila, da bi rada to pa to pa to za rojstni dan. Zelo verjetno bi ti ustregel, čeprav ga ne poznam in ne poznam vašega razmerja. Lahko pa ti tudi pripravlja kakšno presenečenje – kaj pa veš? Glavo gor, pa malo več pogovora in izražanja svojih želja. Moški pač radi garamo in imamo večino stvari za samoumevne. No, eni smo se le naučili, kako pihati na dušo… :-))

Vse najboljše za rojstni dan, naj se ti želje izpolnijo…

lp,
Srečko

Nič nisi napisala, kaj narediš, mu poveš kako čutiš,jaz bi mu vsekakor povedala kar mu gre!

Kaj dosti se okrog tega ne sekirat! Jaz imam vse lepo zapisano kdaj ima kdo r.d., pa kljub temu vse lepo pozabim 😉 Taki smo dedci! Tega nam ni lih za zamerit… 🙂

…ah, saj vem, da bi lahko tudi jaz malo stegnila jezik, po drugi strani je treba pa tudi denar nekje zaslužit in če ne bo naredil moj najdražji, bo naredil kdo drug.
Pozabil ni, to je bistveno. Res me je tudi spraševal kaj hočem, ampak kaj mojega babjega vraga, da hočem presenečenje, no in le tega konec koncev dobim. Problem je v meni, ker prehitro eksplodiram…zato pa je dober ta forum, da se lahko tudi malo skašljam.
Hvala!

ja enga fukača si moraš omisliti

Enega tko sitnega kot si ti, aneda;)),haha, si se že kaj umiril???

če se pa nočeš pogovarjat pa nč o sebi povedat ne nič

New Report

Close