Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Umivanje rok pred malo potrebo po njej pa ne

Umivanje rok pred malo potrebo po njej pa ne

Spoznala sem prijetnega moškega, ampak ima eno neprijetno navado za katero mi je sam povedal. Po mali potrebi si ne umiva rok. Njegova razlaga je taka, da si jih umije pred potrebo, da ima čiste roke, ko ga prime v roke. Da si pa ne ščije po rokah in ni potrebe, da si umije roke potem.

Ne vem no, ampak fajn, če si jih umije prej. Ima prav. Ampak ja, tudi po uporabi, bi si jih moral umiti. Ali je pa to običajna praksa, da si tipi ne umivajo rok po mali potrebi? Upam, da si jih po veliki?

Ali pa ta: tip ne zna kulturno jest. Cmoka, mljaska, riga. Še dobro, da ne prdi ob jedi.

In pol ni normalnih žensk ali ni normalnih moških?

Pri mizi je pa kulturen :).

Ja, poznam pa take, ki rigajo in prdijo tudi pri kosilu in se valjajo od smeha, ko se kdo pritoži nad smradom. Tudi take ženske poznam.

Ja, imela sem takega sodelavca. Je tudi trdil, da ni potrebe po umivanju, ker da njegov je čist. Sem mu povedala, da ni problem samo v “njegovem”, ampak da tudi prime kljuke, pipe… ko gre na wc. Že zato si je treba umiti roke. meni bi se gravžal. In ne, ni običajno, da si ljudje ne bi umivali rok po potrebi. Vsi ki jih jaz poznam si umijejo roke, po mali in po veliki potrebi.

Ce sem v kakem kaficu ali zunaj si roke si vedno umijem predno odprem zadrgo!

Nikoli ne primem za kljuko ali milnk ali tipko za splakovanje z rokami. Vedno s papirckom. Tudi ko zapustim wc se nicesar s cistimi rokami ne dotaknem.

 

New Report

Close