Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Uno di noi

Uno di noi

Kopirano!

Delaš cel dan, za zdravje drugih. Garaš kot kreten. Pozno zvečer se odpraviš na pot domov, še ene 100km z avtom pa boš doma. Vidiš da zmanjkuje goriva, ustaviš na prvi pumpi. Žive duše nikjer, tankaš in greš plačat. Ker si utrujen od celega dne pozabiš na nesrečno masko, vrneš se v avto in si jo natakneš, plačaš in greš.
Naslednji dan si na TV ker si se sprehajal 10m brez maske. Nisi na TV ker si se živ-sf-ukan od celega dneva usedel v avto kjer bi z lahkoto zaspal za volanom in – poleg sebe (ne nalašč seveda) uničil še kakšno življenje. Ne, g-uzijo te ker nisi dal na gobec nesrečne maske. Kar sicer dnevno pričakuješ od nas…
Ampak Milan, tudi ti si človek kot smo mi in jaz sem vzhičen da si šel brez maske tankat. Manj navdušen sem nad pomanjkanjem razsodnosti da si -sfukan-mrtaf sedel za volan ampak navdušen nad masko. Ves zakaj? Ker je to empirični dokaz da gre za zajebancijo. Veš zakaj? Ker če bi ti RESNIČNO VERJEL da gre za smrtonosno bolezen bi ti masko imel zašraufano na glavo, da bi ti jo morali rezati gasilci dol. Tako kot bi jo imel vsak od nas če bi resnično bilo tako kot si kričal na začetku ko si opozarjal na 90.000 mrtvih če se ne bomo držali omejitev.
Evo Milan, zahvaljujem se ti za to malo gesto kontra sistemu…. Milan Krek, uno di noi!

New Report

Close