Uporabljate kondome?
Ok, ugotovil sem, ko vas takole prebiram, da imate dokaj pestro spolno življenje. Pa avanturice, seks za eno noč, pa tako naprej.
Zanima me, koliko od vas vas pri teh podvigih uporablja kondome.
In še: punce, ki ste dovzetne za avanture, a imate kondome vedno pri sebi?
Spider, imela sem te za pametnejsega, mar res verjames, da tisti, ki toliko na dolgo pisejo kle kako varajo..kaksni machoni so..da to tudi dejansko pocnejo?!..Baje clovek ki vara, to enostavno dela-uziva in o tem molci, je tiho…ne pise, ne govori..se ne hvali…to samo toliko o tem, ko si dejal:”Ugotovil sem…”Seveda pa so izjeme,itak vedno…o takih ljudeh pa raje ne izgubljam besed, da varajo, da se potem lahko hvalijo okoli…
Ljubim se le z enim, zato kondoma ne potrebujem…vcasih se mal pohecava in mu ga nataknem gor… če zeliva podaljsat igranje, drugace pa mi kondom ne paše in njemu tudi ne.
Torej, jaz izhajam iz malo drugačnih perdpostavk. To kar ti trdiš, velja za življenje. Tukaj pa smo anonimni, vsak si izbere nick in piše, nihče ga ne pozna…verjetno tudi marsikdo naklada, da pa si kar vsi izmišljajo, pa ne verjamem.
Za razliko od resničnega življenja, ko je pogosto treba držati jezik za zaobmi ali celo lakati, lahko vsak vsaj tu pove, kar mu leži na duši.