Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Uporabljate kondome?

Uporabljate kondome?

Ok, ugotovil sem, ko vas takole prebiram, da imate dokaj pestro spolno življenje. Pa avanturice, seks za eno noč, pa tako naprej.

Zanima me, koliko od vas vas pri teh podvigih uporablja kondome.

In še: punce, ki ste dovzetne za avanture, a imate kondome vedno pri sebi?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

kondomi vedno v torbici!
:))

Jaz pa ne, kako sva si različna! –

a nisi v torbici ? ;-))))

Ne, ker nisem kondom; če bi bil, bi se splazil v njeno torbico – tam spodaj!

Jaz tud ne, kako sva si podobna!

Če sva si tako podobna a na tisto ne daš nič: gliha skup….

O, seveda dam…(na tisto)

so vedno v torbici, nikoli ne veš:))))))))))))

Spider, imela sem te za pametnejsega, mar res verjames, da tisti, ki toliko na dolgo pisejo kle kako varajo..kaksni machoni so..da to tudi dejansko pocnejo?!..Baje clovek ki vara, to enostavno dela-uziva in o tem molci, je tiho…ne pise, ne govori..se ne hvali…to samo toliko o tem, ko si dejal:”Ugotovil sem…”Seveda pa so izjeme,itak vedno…o takih ljudeh pa raje ne izgubljam besed, da varajo, da se potem lahko hvalijo okoli…

Ljubim se le z enim, zato kondoma ne potrebujem…vcasih se mal pohecava in mu ga nataknem gor… če zeliva podaljsat igranje, drugace pa mi kondom ne paše in njemu tudi ne.

nimam avanturic, kondom pa pri sebi vsaj en, vedno. Z možem ne uporabljava nobene (druge) kontarcepcije, pa nama je bilo parkrat žal, da ni nobenega pri roki, če nisva bila ravno doma. Zdaj se ravna po načelu NNNP! :))

Ko sem bla še samska:) ene 4leta nazaj, jih nisem nosila s seboj. Res nisem nikoli šla seksat z nekom ki sem ga komaj spoznala (v tem ne vidim nič slabega da ne bo pomote), drugače pa sem jih imela doma

Torej, jaz izhajam iz malo drugačnih perdpostavk. To kar ti trdiš, velja za življenje. Tukaj pa smo anonimni, vsak si izbere nick in piše, nihče ga ne pozna…verjetno tudi marsikdo naklada, da pa si kar vsi izmišljajo, pa ne verjamem.

Za razliko od resničnega življenja, ko je pogosto treba držati jezik za zaobmi ali celo lakati, lahko vsak vsaj tu pove, kar mu leži na duši.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Imas prav..jaz na to gledam drugace..ker sem tu in tam enaka.
In tukaj je res cisto vsak ..lahko use..in zakaj ne..mene to ne moti…verjamem pa, tako kot ti..da je tudi nekaj takih, ki so resnicni…Spider..imej lep dan!

Ko sem bila se samska, sem vedno kondome s sabo nosila :-).

Nimam sex. avanturic, sem poročena in uporabljam kondome kot način kontracepcije.

Mojca,

ufff, upam, da je mozu uredu.

TiNKO

Ja kaku čem pa do otroka pridt?

New Report

Close