Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek UPRAVA DARSA PONUDILA ODSTOP

UPRAVA DARSA PONUDILA ODSTOP

“Tomislav Nemec
Predsednik uprave Darsa Tomislav Nemec

Uprava Dars se zaveda, da “danes ne štejejo obljube, ampak dejanski, oprijemljivi rezultati, ki pa v tem primeru niso doseženi, saj predor ni v normalni uporabi”

Vir: 24 ur.

Če me spomin ne vara, se je taista uprava pred časom na vse kriplje branila in ni hotela odstopiti na poziv ministra za promet. JJ pa jih je ščitil.

Kaj mislite, zakaj sedaj naenkrat tak preobrat?

JJ je začel z nabiranjem političnih točk. In pred njim niso varni niti njegovi najožji sodelavci, prijatelji…..

Za zmago se žrtev ne izbira. To je geslo SDS.

Tukaj ne vidim nobenega preobrata. Blamaže ni mogoče odpraviti z neresnimi izjavami in obljubami, zato so odstopi najmanj, kar je bilo potrebno. Dobro bi bilo tudi, da kriminalisti malo obiščejo SCT, DDC, DARS in ministrstvo, da se kakšno stvar pripelje tudi na sodišče.

Mimogrede, minister je tudi ponudil odstop.

Pa naj pazijo, da bodo gospodu zidarju omogočili prijaznejši izstop iz marice, kot so to storili ob prvem poskusu. Mislim na gospoda, ki že petinpetdeset let zidari po dva šihta, medtem ko mladi zidarji z magisteriji in doktorati službe ne dobijo.

Jaz sem že enkrat napisal, da je treba Zidarja javno obesit ,škoda da pri nas to ni mogoče.Kakšen prijaznejši itstop iz marice? Z marico ga je treba povozit barabo nevzgojeno!

možno je tudi to, čeprav je Zidar in njegov CST največji krivec, a ministru to nikakor ne gre z jezika. Vprašanje kaj je v ozadju, verjetno pa JJ ne bo sprejel odstopa in bo ostalo vse po starem. DARS bo še naprej na veliko sodeloval z Zidarjevim SCTjem, žal.

počakajmo bomo videli, kako se bo zadeva rzpletla.

je pa ta predor ena večjih sramot te vlade!!!

New Report

Close