Najdi forum

Splash Forum Politični čvek URŠKA NA VRH TRIGLAVA PRIPELJANA S HELIKOPTERJEM

URŠKA NA VRH TRIGLAVA PRIPELJANA S HELIKOPTERJEM

Le zakaj? Velika večina je s to vlado v glavnem zadovoljna, kolikor so sploh lahko zadovoljni s katero. Vsekakor je ta vlada naredila, ob Peterletovi, največ dobrega od vseh v zgodovini Slovencev. Resda se je pa treba parim ministrom zahvalit za sodelovanje in jih zamenjati s svežimi močmi, toda to je res zanemarljiva manjšina. Virant je pa dober ja, pa ne dobi nič manj polen pod noge.

Le zakaj? Velika večina je s to vlado v glavnem zadovoljna, kolikor so sploh lahko zadovoljni s katero. Vsekakor je ta vlada naredila, ob Peterletovi, največ dobrega od vseh v zgodovini Slovencev. Resda se je pa treba parim ministrom zahvalit za sodelovanje in jih zamenjati s svežimi močmi, toda to je res zanemarljiva manjšina. Virant je pa dober ja, pa ne dobi nič manj polen pod noge.[/quote]

hahaha, kolikšna je ta večina boš lahko videl jeseni, upam da ne boš preveč razočaran.

pa daj mi povej, kaj je naredila tako zelo dobrega, me prav zanima.

ninej pa ti nisi jasna:-(

Po eni strani hvališ gospoda Janeza Janšo in celo vlado, po drugi strani jim pa odrekaš vse to in jih pošiljaš v opozicijo, češ za drek mešat so pa dobri. Dej prosim te nehaj pretiravat in hvalit razne taubije,cvikeraše, lopove in palčke. Mislim, da sama pri sebi veš da so vsi ti prej napisani zajebali našo Slovenijo in bi jih bilo treba zbrisat iz politike.

Ni mi jasno kako si lahko bi rekel, da se imaš sama za razgledano in pametno žensko, tako zelo nekritična do prejšnjih garnitur, ki so nam vladale vse do leta 2004. A misliš da so takoimenovani “tajkunčki” pod gospodom Janezom Janšo dobili takšno moč in premoženje, s tem delaš slabo uslugo sebi in tvojim somišljenikom. Vsak dela napake! Tudi gospod Janez Janša jih je delal , jih dela in jih bo še delal! Takšni smo vsi, to si moramo priznati. Tudi ti in jaz delava napake, pri tebi je to lažje ker si v kolektivu, jaz sem pa sam in so te napake bolj boleče, ampak za vsako napako vstanem in sem še močnejši, kar bi za tebe ninej težko rekel. Ti si zgleda v svojih zablodah šla tako daleč, da več ne ločiš med dobrim in zlim. Stvar si poenostavila na belo in rdečo!?? Belo je zanič, to je drek. Rdečo to je tapravo, ti so naši pa čeprav si jih imela veliko let čas opazovati in ocenjevati.

Škoda je tebe ninej in tvojih somišljenikov na tem forumu, kajti zaslepljenost je bolezen ki ni ozdravljiva! Ko zboliš za takšno vrsto bolezni ti ni več pomoči in ko se boste ti in tvoji somišljeniki tega zavedli bo za vas že prepozno. Sedaj ste na začetku hude bolezni in ko bo prišla v končni stadij boste postali ljudje brez lastnega JAZA!?

Ampak takrat bo že prepozno…žal

Z

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

František nehaj jesti govejo župo in poslušat avsenike,se ti že zelo rola po glavi in si pozabil na svojo knjižico!

ti debilček če nimaš kaj pametnejšega za povedat se speli…

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

hehehe,ejjj frančišek, pozitivno si me presenetil, sem imela prav, ker sem čutila, da se pod to grobo preobleko skriva ena fajn taka nežna dušica, pooznam koroščce in vem, da so fajni ljudje.

frančišek, naj ti povem, da si tako kot ti že dolgo sama režem kruh, no ja spomočjo moje boljše polovice in zato mi ni popolnoma nič lažje kot tebi, morda še težje.

veš kaj hvalim vlado tam kjer je naredila kaj dobrega, vendar veš sam da tega ni veliko in ja tudi prejšnje vlade niso naredile bogvedi kaj, zato sem se na volitvah 2004 odločila podpreti JJ, ker mi je bil v opoziciji všeč in borben človek z dobrim predvolilnim programom , vendar je prehitro začutil oblast in potegnil vse podedovane vzorce prejšnjih oblastnikov (kar niti ni čudno saj so ga vzgajali oni), za katere trdiš da jih na vse pretega hvalim. Pa te vprešam, kje in zakaj, hvalim Kučana in pokojnega Drnovška, Petrleta in pokojnega Pučnika, še koga si me brav hvaliti ja še morda Pahorja, ampak njega ne zaradi nevemkakšnih zaslug do Slovenije, ampak ker je dec, kot se šika.Aja no pa še Tavševo zaradi njenih predornih govorov v parlamentu, v katerih je polno resnice, koliko bi se jih pa držala, če bi imela oblast v roki pa ne vem.

zakaj bi jih bilo potrebno izbrisati, nikakor nosijo zasluge za to kar imamo danes, veliko dobrih nekaj slabih in ker imamo demokracijo imajo vso pravico sodelovati in prav je tako. Si predstavljaš, da jih zbišemo, zrederamo, kaj spet dobiš, enoumje, se ti zdi to prav, meni ne, ni dolgo tega ko smo mu ušli.

ker me ravno sprašuješ o tajkunih, ja mislim, JJ jim je to omogočal 4 leta, pred koncem mandata pa zagnal vik in krik, hmmm le zakaj, vem da si pameten po tem postu vem še bolj in da znaš ločit poštene namene od politične farse. (sem opširneje napisala v neki drugi temi v odgovoru miku)Ni vse prav kar naredi velecenjeni, nasprotno veliko je narobe, potrebno je le sestaviti zadeve.

nene, dragi frančišek, jaz ne poenostavljam na belo in rdeče, ti si tisti, ki to počne in je vse kar je rdeče zanič, slabo, nevredno, pa ni tako, potegni iz vsake strani nekaj dobrega pa boš dobil povprečno sivino.

noben sistem ni popolnoma idealen, lahko pa se s skupnimi močmi prebijemo blizu ideala (ampak ne tako da odpuščamo napake ljudem, ki smo jih postavili za vodje, ampak jih opozarjamo na njihove napake in tudi kaznujemo, če je potrebno), poberimo dobre stvari, slabe lahko pustimo za seboj, upam da razumeš.

ko takole prebiram najina posta, vidim da stojiva na nasprotnih straneh in to me žalosti, pa veš zakaj, oba sva Slovenca ,oba imava rada Slovenijo, oba pestijo iste težave in verjamem, da tudi tebi ni vseeno kako živi sleherni Slovenec (vsaj po tem tvojem zadnjem postu sodeč), tu pa se prepirava zaradi politike, ki je ena sama velika farsa in igra z ljudmi, za lastne cilje in potrebe, neglede kdo in kaj ter na kateri strani je. Slovenci moramo držati skupaj in zahtevati od oblastnikov, ki so to postali zaradi nas, da služijo nam in ne obratno.

ne boj se, vsaj zame ne, nisem zaslepljena gledam in opazujem stvari realno, želim pa si jih videti idealne, pa verjetno še nekaj časa tega ne bomo dočakali, dokler ne pridejo v politiko popolnoma neobremenjeni ljudje, ne iz leve niti iz desne. Do takrat pa nam ne preostane drugega, kot da volimo po svoji vesti in prepričanju, kdo bo za nas naredil več.

nikoli in res nikoli pa ne smemo pozabiti na tiste, ki se ne zmorejo sami braniti.

no toliko za enkrat. Me je veselilo, da sem enkrat brala pravega frančiška.

samo prosim, ne vprašaj me, kaj ta vlada in JJ nista naredila, ker bo popis mnogo, mnogo daljši.:))))

pa lepo noč!!!

Pravzaprav mi je čisto vseeno, kdo bo zmagal. Za mene se bistveno ne bo spremenilo, ker živim vse življenje pošteno.

Če ta vlada ne bi naredila nič drugega, kot da je ukinila fantomske nalepke ob registraciji avtomobilov, uvedla vinjete in ukinila izpolnjevanje dohodnine, bi bil z njo bolj zadovoljen kot s prejšnjimi.

Pa je plusov še kar nekaj:
-zmanjšanje nezaposlenosti, kljub temu, da se v javni upravi ni skokovito kot v vseh prejšnjih vladanjih povečalo število zaposlenih, kljub zelo uspešnemu predsedovanju EU,
-prvič v zgodovini presežek v državni blagajni kljub zmanjšanju davkov,
-boljša izterjava davkov od tistih, ki davke še bolj neradi plačujejo kot jaz, pa so se znali temu uspešneje izogibat,
-delček denarja, ki se je vsa leta zapravljal v Ljubljani je ta vlada uspela porazdeliti v manj razvita področja
-pa šeinše…

So pa tudi minusi:
-tudi ta vlada zapostavlja določene predele Slovenije (Prekmurje in Dolenjska)
-preveč popuščanja javni upravi, zlasti sodnikom,
-večanje razlik med zaposlenimi v gospodarstvu in negospodarstvu,
-s povečevanjem števila raznoraznih socialnih dodatkov bodo upokojenci s petnajstimi leti delovne dobe kmalu ujeli tiste, ki smo delali polno delovno dobo
-nezmožnost prevzema oblasti v medijih (zadeva, ki si je razen Peterletove in Janševe nobena druga vlada ni privoščila)
-pa še kakšna, ampak za te pa že vi dovolj poskrbite da pridejo v javnost, pa naj bo upravičeno ali ne…

mik

o teh tvojih plusih te vlade smo že miljonkrat govorili. Sploh o presežku v državni blagajni in nezaposlenisti.

Kaj pa je z nezaposlenostjo? Hočeš ali ne, realno se je zelo zelo zmanjšala.

Pa ne da imaš probleme s tem?

Kaj pa je z nezaposlenostjo? Hočeš ali ne, realno se je zelo zelo zmanjšala.

Pa ne da imaš probleme s tem?[/quote]

jaz ne očitno jih imaš ti, najdi temo v kateri se govori o brezposelnost na tem forumu, pa si preberbi.

Analitik. Pa zakaj nesramno obtožuješ ninej? To novico sem objavila jaz – vrabček. Ninej nima nič pri tem.

Da boš zadovoljen in boš imel najbolj relevanten vir, ti priporočam, da povprašaš Urško. Prijazna kot je, sem prepričana, ti ne bo odklonila odgovora.

Vrabček in to je vse, kar lahko porečeš v zvezi s svojo sedaj že očitno lažjo?

Ninej pa z vso pravico in vsebinsko utemeljenostjo očitam natolcevanje najnižjega ranga. Ninej, kot veš, neobjavo tega incidenta pripisuje JJjevemu obvladovanju medijev.

So konca bolano in do konca sprevrženo. Sprašujem vas, kdo vas plačuje, da se greste tele zadeve?

Ninej pa z vso pravico in vsebinsko utemeljenostjo očitam natolcevanje najnižjega ranga. Ninej, kot veš, neobjavo tega incidenta pripisuje JJjevemu obvladovanju medijev.

So konca bolano in do konca sprevrženo. Sprašujem vas, kdo vas plačuje, da se greste tele zadeve?[/quote]

hahaha, ja isti kot tebe očitno, ker vednomer braniš vlado.

zakaj pa očitno, link prosim??? ali pa vsaj vir.

Ninej, ampak lagati in natolcevati mi pa ni treba, za razliko od tebe.

K sreči premorem toliko samospoštovanja in spoštovanja do drugih, tudi do tebe ali vrabčka recimo.

Tvoje in njene laži pa zavračam. Ne toliko zaradi vsebine, ampak zaradi odnosa do nas, drugih bralcem in udeležencev MONa.

saj sem te lepo prosila, da dogaži vrabčkovo laž.

pa moje tudi in kje sem se sploh kaj zlagala, daj prosim povej!!!

prosimmmm!!!!

So konca bolano in do konca sprevrženo. Sprašujem vas, kdo vas plačuje, da se greste tele zadeve?[/quote]

Analitik, ti pa res ne odnehaš. Očitno zato, ker ne razumeš, kaj ti človek govori.

Ti povem najbolj verodostejen vir in ti še vedno vztrajaš, da gre za “očitno laž”. Res ne razumem. Zakaj ne povprašaš in se prepričaš. Potem pa obtožuj. E, vidiš, to je vaša stalnica.

P.s.
Lahko bi bilo, če bi bilo po tvoje … do konca bolno in do konca ….

Nikakor pa ne po tvoje. Pa saj ne vem, če boš razumel.

Nič se spraševat, kdo me plačuje. Ti bom kar povedala.

Državna uprava.

Si zadovoljen.

Za verodostojnost vira pa se le prepričaj. In potem se slišiva.

Breme dokazovanja je na strani tistih, ki nekoga nekaj obtožujejo.

V tem primeru Vrabček Urško, da se je na vrh pripeljala s helikopterjem.
In če mi o tem ti, vrabček ali kdorkoli, da kakšen povedatek več, se bom skupaj s teboj nad tem zgražal.

Dokler pa vse ostane na nivoju rekla – kazala, pa to ni drugega, kot navadno gostilniško klevetanje.

Kje pa je vmes tvoja krivda pa zelo dobr veš. Preberi si svojo 27.07.2008 09:31 .
V kolikor si se hecala, se ti opravičujem, ampak graditi neko kritiko na podlagi očitnih laži..ne, to ni vredno niti tebe. In to se mi ne bi zdelo fer v nobenem primeru, ne glede na to, katerega političnega pola ali osebe bi se tikalo.

Sem ti napisala zgoraj verodostojen vir. Ti pa še kar trobiš eno in isto.

Kot ti je napisala ninej. Pa res dokaži tvoje obtožbe, da lažem.

Daj se ohladi in še enkrat ti toplo priporočam. Preveri vir pri izvoru. Ta je vedno najbolj verodostojen.

In še enkrat, moj je verodostojen. Zato nič bat za ostale Monovce, da berejo nekaj, kar ni res.

Jaz (za tebe sicer ne vem, zato ne morem reči) še nikoli nisem objavljala nekaj, kar tako na pamet. In tudi tokrat ne.

Breme dokazovanja je na strani tistih, ki nekoga nekaj obtožujejo.

V tem primeru Vrabček Urško, da se je na vrh pripeljala s helikopterjem.
In če mi o tem ti, vrabček ali kdorkoli, da kakšen povedatek več, se bom skupaj s teboj nad tem zgražal.

Dokler pa vse ostane na nivoju rekla – kazala, pa to ni drugega, kot navadno gostilniško klevetanje.

Kje pa je vmes tvoja krivda pa zelo dobr veš. Preberi si svojo 27.07.2008 09:31 .
V kolikor si se hecala, se ti opravičujem, ampak graditi neko kritiko na podlagi očitnih laži..ne, to ni vredno niti tebe. In to se mi ne bi zdelo fer v nobenem primeru, ne glede na to, katerega političnega pola ali osebe bi se tikalo.[/quote]

ja pa saj, ti mene in vrabčka optožuješ, da laževa, zato mi prosim dokaži, da res, torej breme je na tvoji strani. Osebno še nikoli nisem nikomur rekla, da laže, sploh če tega ne vem.

jojjoj analitik, kaj če bi ti začel prebirati svoje poste, kritike, natolcevanja in obtoževanje, podtikanja, na podlagi česa (sem malo prečikirala tvoje poste, da te slučajno po krivem ne obtožim) si to dovoljuješ, kot praviš je to popolnoma nefer, jaz se strinjam ,kaj pa ti???

Prepričan sem, da če bi tvoje in Vrabčkove izjave vsaj malo držale, bi bila Urška v helikopterju na večini naslovnic časopisov. Tako nam ostane samo še ugibanje, kaj motivira vajino razširjanje laži, glede na to, da tudi vedve sami vesta, da je to laž.

Sovraštvo do stranke … drugačemislečih?

še enkrat, kaj je z mojo lažjo, kako si lahko tako prepričan in kdo koga sovraži.??? (ali pa spet nekaj predvidevaš, natolcuješ itd. vse kar očitaš nama)

prosimmm odgovori!!

Vidiš zopet nepravilno razmišljaš in še kar in še kar brez argumentov obtožuješ.

Kaj misliš, da so v zraku slikali helikopter in Urško, kako veselo ven maha. Ali pa da so naredili nekaj posnetkov na vrh Triglava, kako Urška stoji pred helikopterjem. In potem po tvoje te slike objavili na vseh naslovnicah. Ti si pa res ….

Tako, da meni za razliko od tebe ne ostane niti ugibanje glede tvojih obtoževanj. Najbolj hudo je to, da te grize in ti ne da miru, kaj pa če je navkljub vsem tvojim protiargumentom, ki ne vzdržijo, vseeno le res.

Tako analitik, preostane samo to, ali povprašaš vir, ki sem ti ga navedla, pa boš mogoče bolj mirno spal. Vsekakor pa prenehaj z obtoževanjem, ki nimajo nobene osnove. Ta forum, kot si napisal bere veliko ljudi. In tako …..

Najhuje je to, da vidve sami vesta, da to ni res, pakljub temu to uporablajta kot politični argument zoper osebe, ki vama ne ustrezajo.

In to je, oprostita, pokvarjeno v dno duše!

hehehe analitik, ja pa kako naj vem da ni res, kako da si ti v to tako prepričan???

Oprosti, analitik, sedaj pa res orng smešiš sam sebe. Kakšen politični argument, zoper Urško. Pa saj Urška ne kandidira oz. ni vpeta v politiko. Kolikor je meni poznano je samo spremljevalka oz. zaročenka politika Janeza Janše.

Torej, jaz vem, da je res, čeprav ti praviš da ni res, je res, da Urška ni politik in je res, da je spremljevalka JJ, in je res, da je bila prepeljana s helikopterjem na vrh Triglava.

Pa če se ti na glavo postaviš, pa magi tud na vrh Triglava. Če to storiš, bodo mogoče res vse naslovnice objavile.

Sedaj pa res zaključujem helihoptersko zadevo, ker nima smisla. Grem na hladno pivce. Pravijo da je še posebno laški dober za živce in mirno spanje.

Probaj tudi ti, analitik. Škoditi ne more.

New Report

Close