Najdi forum

Splash Forum Politični čvek URŠKA NA VRH TRIGLAVA PRIPELJANA S HELIKOPTERJEM

URŠKA NA VRH TRIGLAVA PRIPELJANA S HELIKOPTERJEM

Sem probal, vrabček in glej ga zlomka, res mi ni škodovalo!

Kakor kdaj. Ko je šla v Dubai, ni bila ne zaročenka in ne spremljevalka, temveč članica slovenske delegacije. Torej je imela neko državno funkcijo.

Al je kot članica delegacije tud plačo in dnevnice pokasirala mi pa ni znano.

No blonde in partijci čakamo na dokaz….zej sm delal za vas, zažiralce proračuna, upam da bo dokaz hitro na plan prišel….sicer pa partijci ste že navajeni lagat in večkrat laž izrečeš bolj je verodostojna:-) vsaj mislite tako…

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

aha, a zdej mi je pa jasno zakaj ti vedno znova tole o prtijcih in laži, upaš da bo postala resnica, ejej frančišek.:)))

Si bil pa hiter. V 3 minutkah si prebral moje sporočilo, spil LAŠKO PIVCE za živce in meni odgovoril.

Dobro, da se ti ni zaletelo.

ČAKAM NA DOKAZ!!!!!

včasih so tej smeri – s helikopterjem na Triglav – rekli “Dolančeva smer”

a takrat je blo pa vse ok?

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Za tisti čas pa jaz res ne vem, tako da ne morem reči ali je bilo o.k. ali ne. Pa ti napiši kaj več za tisti čas.

hahaha, takrat ni bilo svobode govora. (kako pa ste zato sploh zvedeli, a?)

ČAKAM NA RESNICO!??

Mislim da se voni vrabček al sraka pač laže…

Kdor čaka, dočaka.

Zadovoljen.

Verjetno je breja, zato ne more peš.

ej vrabec js nism zadovoljen ker stresaš neumnosti in laži…to pa počno samo preverjeni partijski kadri

Kje si zej sraka vrabčkasta lažniva….dokaze na plan!

Iz nezanesljivih in deloma nepreverjenih virov se je razvedelo, da je Janeza Janšo na Triglav v nosilnici neslo osem (8) pripadnikov slovenske vojske. Brhke device iz javne uprave pa so ga vmes pahljale s palmovimi listi (uvoženimi iz Libije). Nosilnica je bila okrašena s simboli stranke SDS. Vojaki so morali nositi čepice taiste stranke in na vrhu so jih pretepli kot vole, ker so bili seveda prvopristopniki.

Ta je pa vrhunska:-)

mmml: HAHAHAHAHAHA…

V zvezi “Dolančeve smeri” in svobode govora:

Kljub “zategnimo pasove” po Dolancu, so vrabčki tudi čivkali, da bosta za pokop potrebni dve žari.

hahaha, ampak sploh nisi daleč od resnice, samo prispodobe niso ravno posrečene.

ninej gospod Janez Janša je sam s svojimi nogami prišel na vrh Triglava

hahaha, VERJAMEM!!!!

beri frančišek, pravilno beri, pa boš vedel kaj sem mislila!

Ker tako dobro veš, kaj počno preverjeni partijski kadri, upravičeno sklepam, franček, da si ti eden izmed teh kadrov.

Kot vidimo, ima laž kratke noge.

jaja, tole je tvoj najboljši komentar do sedaj, žal pa si zgrešil temo!!!:))))

Nč ni zgrešo teme, blonda ti ne veš kaj pišeš!???

New Report

Close