Najdi forum

Splash Forum Politični čvek URŠKA NA VRH TRIGLAVA PRIPELJANA S HELIKOPTERJEM

URŠKA NA VRH TRIGLAVA PRIPELJANA S HELIKOPTERJEM

hahaha, dobro jutro frančišek!:)

Kot je nekdo na tem forumu napisal sedanji oblastniki so navadne budale. In tisti, ki jih bo ponovno volil, je/bo butalec.

Za prejšnje velja isto. Še dobro,da pred volitvami poganjajo nove stranke kot gobe po dežju, čeprav dvomim, da bi njihovi pridaniči bili kaj drugačni od doslejšnjih, potem ko bi prišli na oblast.

Gospoda JJ na poti vedno spremlja skupinica čednih dečkov s slušalkami v ušesih, ki po potrebi skrbijo tudi za prtljago. Hostese so praviloma svetlopolte in svetlolase. Palmovih listov ne nosijo.

Zadnjič sem veselo druščino opazovala iz VIP sedeža v Planici. Najprej so pridrveli dečki, nato hostese in potem je prišel on in seveda Urška. Mediji tega niso posneli, ker niso smeli. Dostop do tribune so dobili točno takrat, ko jim je to gospod predsednik vlade dovolil.

Pa saj sploh ni vredno primerjati Kučanovih in Janševih pristopov do planinarjenja ali obiskov prireditev.

In kaj si hotela s tem povedati?
Da ima predsednik vlade varnostnike oz. bodyguarde?

Še dobro, da si to delila z nami, ker res nismo vedeli…

Kot si napisala titova mladinka. Mediji ne morejo posneti kar bi želeli, ko gre za JJ in njegovo spremljevalko. Tako je bilo tudi v primeru prevoza na vrh Triglava s helikopterjem.

Sem bila pa sama udeleženka in sem to napisala in tudi navedla vir.

Kot si napisala titova mladinka. Mediji ne morejo posneti kar bi želeli, ko gre za JJ in njegovo spremljevalko. Tako je bilo tudi v primeru prevoza na vrh Triglava s helikopterjem.

Sem bila pa sama udeleženka in sem to napisala in tudi navedla vir.[/quote]

Če bi naši vrli mediji samo posumili, da česa ne smejo posneti oz. da jim Janez Janša omejuje samo en milimeter tako imenovane “novinarske svobode” bi Slovenija eksplodirala.

Ala ti vera !
V “demokraciji” zaradi novinarske svobode ne dobiš objave članka. Posledično ne dobiš denarja za plačilo vrtca in recimo doplačila zdravstva, praznega hladilnika niti ne omenjam.
Kakšne eksplozije ?? To je bilo takrat, ko smo se borili za demokracijo – sedaj jo imamo.

… potem pa svizec zavije čokolado. Kupljeno pri najboljšem sosedu….

mislim mmml, daj no, očitno bo tebi vsak čas eksplodiralo v glavi. Zato raje malce “oladi”.

evo kako jih vozijo!!!

http://dnevnikvideo.tv/?showid=5d29c59a214ab69d7e352e237122b380

Hvala ninej.

No sedaj se pa vse lepo vidi. Sem vidla tudi sebe, ha, ha,ha….

Upam, da so si vsi tisti, ki so tako želeli VIR, to lepo pogledali. Priloložnost zato jim je bila dana, kot na dlani.

evo kako jih vozijo!!!

http://dnevnikvideo.tv/?showid=5d29c59a214ab69d7e352e237122b380%5B/quote%5D

Tistih s tega helikopterja najbrž zadnja štiri leta ni bilo na Triglavu.

Kot ponavadi zavajaš in kdo ve, morda ti celo kdo nasede. Me pa prav zanima, če se boš po volitvah še kaj pojavila na tem forumu.

hahaha, kaj spet zavajam, saj sem ti dala vir, a tud to očitno ni zadost, svašta!!!

a ti misliš da je Cukljati pri svojih letih in neaktivnosti zlezel sam gor, pa še kakšen kulturnik tudi.

o bom bom in to točno s tem imenom, dvomim pa za nekatere od vas, če se boste še pojavljali pod istimi nicki.

Tisti klovn iz tvojega vira ni g. Cukijati, ampak veliki simpatizer kao levice.

Je pa Cukijati kar aktiven in bi na našega dvatisočaka prav gotovo prišel peš, če bi mu čas dopuščal. Premagal je tudi večje prepreke, zlasti v zadnjih štirih letih.

Tisti klovn iz tvojega vira ni g. Cukijati, ampak veliki simpatizer kao levice.

Je pa Cukijati kar aktiven in bi na našega dvatisočaka prav gotovo prišel peš, če bi mu čas dopuščal. Premagal je tudi večje prepreke, zlasti v zadnjih štirih letih.[/quote]

hahaha, pa si ti pogledal cel video, al ne???

ma daj zaleti se lepo v rit, res sploh ne vem kaj bi rad, preveri na viru pa ti bodo povedali koga so peljali in kolikokrat se je helikopter dvignil, zdaj pa ne seri več, mater me jezi ta človeška neumnost in totalna slepota, hoteli ste dokaz, dobili ste ga, pa kaj bi še radi. (pa dobro si oglej video!!!!)

lahko pa še malo pobrskaš sam po netu in najdeš kam vse se odpravita Cukljati in JJ z helikopterjem, pa še kdo drug.

katerega klovna pa misliš iz “mojega vira, ki ni moj”, mi pa tudi niti najmanj ni jasno!!!

Sem, zato pa trdim da zavajaš.

Glede zaletavanja mislim da ne bo šlo, naj se ti vanjo zaletava kdo drug, če ti ga bo Bog dal.
Dokaz, tipičen za ljudi tvoje baže, zapišeš laž, potem naj pa drugi dokazujejo kaj je res.

In kaj potem, če bi se predsednik parlamenta res pripeljal na Kredarico z vojaškim helikopterjem? Ne bi bil ne prvi, ne zadnji politik, ki bi si privoščil. Aja, samo ta ni s prave strani…

Ne samo ta klovn, še marsikaj ti ni jasno.

Sem, zato pa trdim da zavajaš.

Glede zaletavanja mislim da ne bo šlo, naj se ti vanjo zaletava kdo drug, če ti ga bo Bog dal.
Dokaz, tipičen za ljudi tvoje baže, zapišeš laž, potem naj pa drugi dokazujejo kaj je res.

In kaj potem, če bi se predsednik parlamenta res pripeljal na Kredarico z vojaškim helikopterjem? Ne bi bil ne prvi, ne zadnji politik, ki bi si privoščil. Aja, samo ta ni s prave strani…

Ne samo ta klovn, še marsikaj ti ni jasno.[/quote]

hahaha, ja kje sem pa spet napisala da se zaleti v mojo, zaleti se v tisto ki ti je blizu!!!

ma kaj jaz zavajam, a sem ti dala vir, a si si ga pogledal, a si videl JJ, Urško, Cukljatija, Vrhniškega župana itd., za klovna pa res ne vem katerega misliš, zate so očino klovni tisti, ki zame niso, da ga ne prepoznam.

kakšno laž pa sem zapisala, če sem samo podala link, kjer lahko vidite kako jih vozijo s helikopterji, kje sem napisal da jih ne bi smeli, ajd pokaži mi, vi se razburjate pa še sami ne veste zakaj? Niti vrapček ni dejala da jih ne bi smeli, je samo vprešala , če ni to zapravljanje našega denarja, pa je, če JJ ni sam plačal prevoza.

da slučajno ne boš skočil iz hlač, se najprej pomiri in pozorno poglej še enkrat video, pa ti bo vse jasno, seveda če boš sposoben pozorno gledat.

tole si pa ti napisal čisto na vrhu, uzakaj se pa sedaj tolk razburjaš, a???

Re: URŠKA NA VRH TRIGLAVA PRIPELJANA S HELIKOPTERJEM
Napisal: mik
Datum: 26.07.2008 20:34

Pameten je naš Janez, jaz bi naredil enako, če bi imel to možnost. Ženska mora bit za v posteljo spočita.

torej kaj je potem narobe, če bi ti naredil enako?

Naj se kar vozijo, kamor hočejo. Stalno opletate, da zapravljajo naš denar. Če bi bil ta denar res naš, bi bili vsi bogati. Kar pozabi, da trošijo naš denar. Je bil že odpisan, še preden je bil ustvarjen. In tako je in bo v vsaki državi.
Pa še nekaj ti in vrabčevka ne vesta: nekaj prevozov politikov in njihovih ljubic/žena na Triglav je drobiž v primerjavi z drugimi zapravljanji države, o katerih se vama niti sanja ne.

a bejš no, a tud sanja se mi ne???:)))

Ja maxxi, kdo ti je pa to povedal? Kje pa učijo takšne stvari. Mene učijo tako, da državni aparat živi od prihodkov, ki jih ustvarjamo vsi državljani s svojim delom. Torej je to tudi moj in tvoj denar. Ja mogoče, pa bi bili res bogati, če ne bi tako na veliko trošili in razmetavali naš denar. Tukaj mislim vse. Prejšnjo in sedanjo oblast.

Kako je pa lahko denar odpisan, še preden je bil ustvarjen in tako je in bo v vsaki državi, kot trdiš ti, tu pa moje znanje odpove. Pa ga imam kar precej. Verjemi.

Očitno ti tudi veliko veš, vsaj sklepam tako, ko pišeš, da se nama z ninej niti sanja ne… Torej te prosim malo napiši o tem, da bova z ninej kaj več vedeli tudi o tem.

Ja, res, več glav več ve. Se strinjaš!!!

Urške in Cukijatija na helikopterju nisem videl (morda potrebujem nova očala ali pa imaš ti halucinacije), vrhniškega župana žal ne poznam, tako da zanj ne trdim da je na tvojem viru, Janše tudi ni poleg, pa tudi če bi bil, to ne bi spremenilo dejstva, da se je mož odpravil na Triglav kar peš.

pa kje sem spet napisala, da sta v tem posnetku Urška in Cukljati, ko stopata v TA helikopter, so pa drugi ki so bili prisotni na slovesnosti, ja.

ma kje sem napisala da JJ ni šel peš, gre večkrat, ne pa vedno! če misliš JJ, če pa misliš Cukljatija je pa druga pesem.

joj mik, najprej se nauči pravilno brat, pa še enkrat poglej posnetek, ki dokazuje samo to, da jih vozijo na triglav, kar si ti in še nekateri hoteli vedeti in videti dokaz. Če je pa Urška vmes, pa ne vem, ker se jih vidi samo na hitro in niti ne vem kolikokrat se je tale helikopter dvignil, tako kot ti ne veš. Ostaja samo dejstvo, da jih vozijo!!!

sedaj imam pa dovolj, dobili ste dokaz in bodite lepo tiho, vozijo jih in pika!:)

ninej, naslednjih sklati helikopter dol, pa mirna Bosna.

Seveda jih vozijo. So jih in jih bodo. So vozili Kardeljeve, Popitove, Kučanove, Drnovškove, vozijo Janševe in bodo vozili vse garniture, katere bodo na oblasti. Pa kaj?

Nekako pa v tvojih salomonskih odgovorih ne vidim linka, ki bi me prepričal, da je res kar piše v naslovu teme. In ga tudi ne bom videl, ker z vrabčkom obe skupaj nakladata. Kdo hudiča vaju plačuje, za dober denar bi znal tudi jaz lagat.

hahaha, ma ne še jest se bo zraven vsedla pa bo, bom vsaj na Triglavu stala.

New Report

Close