Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek usmrtitev in :)

usmrtitev in :)

Svetovna zanimivost, malo za vmes 🙂
Danes ob 14 uri, bodo v ZDA usmrtili Timothyja McVeigha …

Tole se je pojavilo na uvodni strani Med.over.neta. Lepo vas prosim, “malo za vmes”, pa še en smejko zraven???? Saj menda govorimo o usmrtititvi človeka, sicer z velikim grehom, a vseeno po mojem mnenju prav nič zabavnega. Američani so si iz njegove smrti naredili šov, nam pri tem (upam) ni treba sodelovati.Zbrišite vsaj smejkota, kaj pravite?
Sprašujem pa tudi vse vas – kaj menite o njegovi usmrtitvi in prenašanju le-te?

Prenašanje usmrtitve bi bilo zame neokusno. Verjetno pa (saj gre za zaprt prenos, za izbrano publiko) bo nekaterim njegova smrt olajšanje ali vsaj delno plačilo za tisto, kar jim je povzročil. No smešno pa zahotovo ni.

Strinjam se, da ta novica ne sodi na prvo stran in tudi ne na način, kot je bila predstavljena.

Po zadnjih novicah usmrtitve ne bodo prenašali. Kar pa se kazni tiče, bi bila jaz bolj za dosmrtno ječo – samico ali kaj takega – saj z usmrtitvijo ne bodo prav nič dosegli. Me prav zanima, kakšne bodo njegove zadnje besede.

LP,Kaja

Se strinjam,

nekaterim zanimivost, nekaterim zgrožanje, vsak od vas pa lahko poda svoje mnenje.

Očitno je v Ameriki vse en sam biznis, prenašanje preko TV ja je en sam zaslužek, nekateri uživajo drugi se zgražajo, kako naj potem komentiramo samo temo.
Vseeno pa si ne smemo zatiskati oči. Ljudje vse to se dogaja okoli nas, mogoče v vaši neposredni bližini in sploh ne veste za to.

Tukaj smo,da podamo svoje mnenje.

Primož

… in kakšne bodo njegove prve besede, ko se bo soočil “na onem svetu” z vsemi 168 žrtvami. Morda bo pa plačilo za svoje dejanje dobil od njih? Tukaj mu več kot 1 življenje (njegovo) ne morejo vzeti. Sicer pa, kaj bi rekli na to tisti, ki verjamejo v reinkarnacijo in vedo kaj več o regresiji?

Se pa strinjam z vami, da prikazovanje tega dejanja nikakor ne sodi na TV zaslone. Morda bi bilo to komu lahko celo v poduk, samo glede na razne pokole po šolah. bi morda kdo tudi iz tega dobil kako sprevrženo idejo.

    Ne bi vedel.

Človek je nematerialno bitje v materialnem telesu. Lahko je tudi obratno, da je človek materialno bitje v nematerialnem telesu. V centru vašega srca nahaja se neskončno majhna zvezdica, ki nikdar in nikoli ne more umreti.

20 let stara tema…

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Timothy_McVeigh

 

New Report

Close