Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu v javnosti

v javnosti

Sara* me je spomnila na nekaj drugega. Ali je že kdo v javnosti? Ne zanima me varianta “biti neopažen”, ampak varianta “biti opažen”! 😉

Ja, jaz sem! 🙂 Ampak ne z namenom, češ- “glejte me”! Ker mi je pač pasalo,sva s fantom na klopci- v parku,mal se je delal mrak!Bilo je noro! .)

lp,nadja

Sva v javnosti…mislec da sva neopažena, zelo lepo uživala, na koncu, ko je obema že prišlo, ko sva se le še muckala, sva pa le spregledala, kako sva bila opažena;)…sam namuzala sva se… pospravila vse in odhitela dalje;)..bil je piknik v travi, konec poletja in nekje ob robu gozda “gobarji”;)…aha.

Očitno so klopce v parkih kar dobro zasedene ;-). Tudi jaz sem tam, pa hec je bil ker je šla mimo neka ženska in se še 2x obrnila, ker ni bila ravno prepričana a midva to zares ali samo malo za hec. Hudo je bilo, ker sem moral biti na miru, medtem, ko mi je prihajalo 🙂 Sploh pa je bilo zanimivo med kopalci na morju, ko nikoli neveš ali kdo nabira školjke pod tabo :-). No, medtem pa opaziš kar nekaj pogledov, ki jim tudi ni popolnoma jasno kaj se pravzaprav pod vodo dogaja ;-).

New Report

Close