Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu V pisarni

V pisarni

V tapristni obliki! Ne samo bondage in besedno dominacijo. :)))))

Ja, tu v papirje draga moja!

In jo dat še kakšni. ;))))))))))

Ja tisto hard varianto! Bič, lisice, usnje, klečanje,….. vse v kompletu. :)))

…z roko počasi drsim proti bradavičkam, čutim, kako so napete….tvoje dihanje daje čutiti, da si želiš…počasi….brez zadržka…..jaz pa sem že prišel do popka, narahlo zaokrožim, ….in se spustim še nižje, do l*ulike….

:))) To pa samo ti veš! Je nisi dal pravi?

:)) ja. Priden!

Hvala, -JAZika za mnenje….
…misliš, da bi se nama z Majo zgodilo tako kot včeraj s tabo….:)
…..

Sado-mazo gospodarica?:-))

Za kej tazga morš bit dec.

:))) Bi bil tudi ti tako pogumen?

Nikoli v tej kombinaciji. Ali sado, ampak samo besedno, ali pa samo malo mazo.:))))

…drhtim od poželenja…zaprem oči..narahlo nagnem glavo nazaj in se ti prepustim z dušo in telesom…moje roke se zapletejo v tvoje lase…božajo te in te hkrati usmerjajo na moje erogene točke…želim si, da greš nižje…do moje sveže obrite pič*kice, ki te nestrpno pričakuje…na venerinem hribčku začutim tvoje ustnice in nagajivi jeziček, ki gre vse nižje in nižje proti ščegetavščku…mmm… zapredem od užitka, medtem, ko ti z vso vnemo obdeluješ občutljivi gumbek moje pič*kice…nor si…kaj mi delaš…

A res.Matr ti si pa nekaj novega odkril.

Si bila že kdaj GOSPODARICA?

Do nepoznanih ljudi, ki jih prvič vidim, sem vsaj na začetku bolj zadržan,….raje počakam…na odziv…..:)
Poljub, Majči!

Kot z bonbonom Visoki C.

…..počasi, čisto počasi, grem višje,…tvoje telo se strese….čutim energijo v tebi, strast…..poželenje…..vem, da bi že rada…ampak…..čisto narahlo se lotim še bradavičk, tokrat jih grizljam….vzdihuješ od potrebe,…tvoja pi*čkica čaka korenjaka……

Sem a ne? Pa ti? Še kar tako lepo vroča kot si pisala včeraj? mmmmm

O bog. Dej se vsaj mal potrud, da bom mel (intelektualni) izziv odpisat.

Sem opazila ja.))) Jaz sem skušala biti, pa si me potegnil za sabo….

Še boljh finega se delaj.

…mmm lumpi, veš kdaj nehat, da me pustiš na robu naslade, še bolj potrebno…željno tvojega korenjaka…prideš k meni in me poljubiš…v ustih se mi mešajo okusi soli in sokov mojega telesa…obrneva se…ležiš ne hrbtu…z jezičkom dražim tvoje ušeska in ti šepetam packaste besede, ki ti orišejo vso mojo pohoto…ječiš od zadovoljstva…najini prepoteni telesi se prepletata…vse bolj si želita združitve v eno…

:))) Ravno prav. Potem bi si midva samo pomežiknila že v avtu in šla vsak svojo pot.:))

Srči, vroča sem vedno! Ampak moram biti tudi malo pridna. Saj veš, damica za javnost in sem spada tudi resnost v službi, potem pa ko vsi gredo,….mmmmmmmm

New Report

Close